interlopi de carton Reputație: 7 Postat Martie 18, 2018 Partajează Postat Martie 18, 2018 M-ai verificat la pula cumva si nu stiu? Pai hai sa te verific vrei? Link spre comentariu
red-minus Reputație: 44 Postat Martie 18, 2018 Oras:milky way Oras:milky way Partajează Postat Martie 18, 2018 M-ai verificat la pula cumva si nu stiu? Dacă ai știi tu ce bătaie ți-am da ... Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 18, 2018 Ia și mie , ca știi ca n-am :( am bătături pe bune ..Mergem marți la magazinul ăla și ne luom, eu am văzut mai multe chesti :)) Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 18, 2018 Banuiesc ca porti si fulare bai Emile .........ca tot e trendul asta cu barbatul pizdificat! Eșarfe și fulare de bărbat | Noua Colecție Online | ZARA România Cand te duci la mall sa-ti iei haine, o iei si pe Delia sa-ti arate ce sa cumperi? Dalea de ultimul drum sa își ia ma-ta =)) Link spre comentariu
red-minus Reputație: 44 Postat Martie 18, 2018 Oras:milky way Oras:milky way Partajează Postat Martie 18, 2018 Mergem marți la magazinul ăla și ne luom, eu am văzut mai multe chesti :))Mergem , și așa ai să-mi dai 10 lei mai pun eu diferența și îmi iau mănuși Link spre comentariu
gogucelgigantic Reputație: 1 Postat Martie 18, 2018 Autor Partajează Postat Martie 18, 2018 Ia și mie , ca știi ca n-am :( am bătături pe bune ..IA-TI CURVA SI PESCARESTE-O DACA VREI BANI DE MANUSI SI NU MAI CERSI ! Asa cum Emiliano a facut de unul singur rost de curva de pe centura sa-i aduca bani in casa, si tu ai putea sa faci la fel! Link spre comentariu
red-minus Reputație: 44 Postat Martie 18, 2018 Oras:milky way Oras:milky way Partajează Postat Martie 18, 2018 IA-TI CURVA SI PESCARESTE-O DACA VREI BANI DE MANUSI SI NU MAI CERSI ! Asa cum E a facut de unul singur rost de curva de pe centura sa-i aduca bani in casa, si tu ai putea sa faci la fel!Bă prostule tu măcar știi cine sunt ? Link spre comentariu
gogucelgigantic Reputație: 1 Postat Martie 18, 2018 Autor Partajează Postat Martie 18, 2018 Dalea de ultimul drum sa își ia ma-ta =))Hai ba, eu stiu ca "italienii" de Ferentax din astea poarta Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 18, 2018 Mergem , și așa ai să-mi dai 10 lei mai pun eu diferența și îmi iau mănușiBoss eu îți dau 10 lei, dar ele costa 200€ :D :) Link spre comentariu
red-minus Reputație: 44 Postat Martie 18, 2018 Oras:milky way Oras:milky way Partajează Postat Martie 18, 2018 Boss eu îți dau 10 lei, dar ele costa 200€ :D :)Nu contește n-auzi ca sunt peste ? =)) Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 18, 2018 Hai ba, eu stiu ca "italienii" de Ferentax din astea poarta Pai ma-ta da poarta, așa am zis și mai sus =)) Link spre comentariu
gogucelgigantic Reputație: 1 Postat Martie 18, 2018 Autor Partajează Postat Martie 18, 2018 Bă prostule tu măcar știi cine sunt ?alta clona obosita care se crede interlop de carton ? Ca la cum cersesti tu de la o curva si te plangi de o diferenta de numai 10 LEI.............. Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 18, 2018 Nu contește n-auzi ca sunt peste ? =))A da ești Peștele meu ? Vezi atunci ca vreau Mănușile alea , am mai văzut și niște pantaloni mișto + multe chestii :D Minim 600-700€ sa ai la tn :) Link spre comentariu
red-minus Reputație: 44 Postat Martie 18, 2018 Oras:milky way Oras:milky way Partajează Postat Martie 18, 2018 alta clona obosita care se crede interlop de carton ? Ca la cum cersesti tu de la o curva si te plangi de o diferenta de numai 10 LEI..............E vorba de orgoliu nu de suma Mânca-mi-ai toată pizdaaaaaaa Link spre comentariu
red-minus Reputație: 44 Postat Martie 18, 2018 Oras:milky way Oras:milky way Partajează Postat Martie 18, 2018 A da ești Peștele meu ? Vezi atunci ca vreau Mănușile alea , am mai văzut și niște pantaloni mișto + multe chesti :D Minim 600-700€ sa ai la tn :)Hai paaaaa Link spre comentariu
red-minus Reputație: 44 Postat Martie 18, 2018 Oras:milky way Oras:milky way Partajează Postat Martie 18, 2018 Eu sunt Peștele meu ! Link spre comentariu
gogucelgigantic Reputație: 1 Postat Martie 18, 2018 Autor Partajează Postat Martie 18, 2018 Pai ma-ta da poarta, așa am zis și mai sus =))Te-am rugat sa nu mai imi bagi parintii in treaba asta.........ca altfel ne suparam si vin si iti fut hardcore curvistina! O voi fute asa de tare in curul ala ca o sa ia pauza o saptamana :laugh2 Va trebui sa-i schimbi si silicoanele ca le voi desumfla. :laugh2 Link spre comentariu
interlopi de carton Reputație: 7 Postat Martie 18, 2018 Partajează Postat Martie 18, 2018 alta clona obosita care se crede interlop de carton ? Ca la cum cersesti tu de la o curva si te plangi de o diferenta de numai 10 LEI..............Bai pizdo hormoni de femeie îmi furi și vorbele hai vrei sa te verific in pula cum ai scris mai sus? Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 18, 2018 Hai paaaaaEu te rog sa fi Peștele meu =)) Un shoping la 2-3 zile nu îmi strica =)) Link spre comentariu
gogucelgigantic Reputație: 1 Postat Martie 18, 2018 Autor Partajează Postat Martie 18, 2018 Bai pizdo hormoni de femeie îmi furi și vorbele hai vrei sa te verific in pula cum ai scris mai sus?NU SUNT GAY! Eu cand ma duc la dermato-venerice , ma duc strict la doctorite sa mi-o verifice si sa mi-o pipaie ! Link spre comentariu
gogucelgigantic Reputație: 1 Postat Martie 18, 2018 Autor Partajează Postat Martie 18, 2018 E vorba de orgoliu nu de sumaMânca-mi-ai toată pizdaaaaaaaPai daca tu ai pizda, de ce in plm ai trecut ca esti masculin pe profil? Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 18, 2018 Te-am rugat sa nu mai imi bagi parintii in treaba asta.........ca altfel ne suparam si vin si iti fut hardcore curvistina! O voi fute asa de tare in curul ala ca o sa ia pauza o saptamana :laugh2 Va trebui sa-i schimbi si silicoanele ca le voi desumfla. :laugh2 Tu Ba m-ai rugat pe mine ? Cred ca se răsucește ma-ta unde este non-stop =)) Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 18, 2018 Pai daca tu ai pizda, de ce in plm ai trecut ca esti masculin pe profil?Ca așa a vrut pula lui. Link spre comentariu
interlopi de carton Reputație: 7 Postat Martie 18, 2018 Partajează Postat Martie 18, 2018 NU SUNT GAY! Eu cand ma duc la dermato-venerice , ma duc strict la doctorite sa mi-o verifice si sa mi-o pipaie ! Îți promit dacă vrei sa ne vedem te fac fata de casa o sa gătești speli etc restul le sti tu ca ești fata mare 1 Link spre comentariu
red-minus Reputație: 44 Postat Martie 18, 2018 Oras:milky way Oras:milky way Partajează Postat Martie 18, 2018 Ca așa a vrut pula lui.Pula , pizda , cacat Morenaaaaaaaaa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum