Sari la conținut

Melisa 0755423801

Postări Recomandate

• Oras:Sector 3 decebal ..
  • Oras:Sector 3 decebal ..
Postat

Bună, sunt Melisa, nouă pe acest forum. Am 172cm/80kg , iți pot oferi servicii de sex oral și normal într-un mediu ambiental fără grabă și atentă la nevoile tale.

Serviciile mele sunt următoarele:

Oral protejat / neprotejat în funcție de igiena dvs., cu finalizare  CIM, COB.Oral protejat / neprotejat + normal obligatoriu protejat cu finalizare doar în prezervativMicile bonusuri în funcție de client . activaDeranjul: OP / ON + NP = 50 ron / 1 finalizare / 20 minute ;  OP / ON + NP = 100 ron / 2 finalizare / 60 minute.

0755423801

Program de lucru :

L – V 10:00 – 02:00

S 10:00 – 02:00

D 10:00 – 02:00

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Bună, sunt Melisa, nouă pe acest forum. Am 172cm/80kg , iți pot oferi servicii de sex oral și normal într-un mediu ambiental fără grabă și atentă la nevoile tale.

Serviciile mele sunt următoarele:

Oral protejat / neprotejat în funcție de igiena dvs., cu finalizare  CIM, COB.Oral protejat / neprotejat + normal obligatoriu protejat cu finalizare doar în prezervativMicile bonusuri în funcție de client . activaDeranjul: OP / ON + NP = 50 ron / 1 finalizare / 20 minute ;  OP / ON + NP = 100 ron / 2 finalizare / 60 minute.

0755423801

Program de lucru :

L – V 10:00 – 02:00

S 10:00 – 02:00

D 10:00 – 02:00

Pentru ca esti noua pe forum si nu ai citit regulamentul.....nu trebuie sa postezi zilnic la orientare anuntul tau sau al colegei. Exista separat topicul de anunturi si acolo postezi zilnic ori de cate ori esti disponibila. Acolo pui si poze.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pentru ca esti noua pe forum si nu ai citit regulamentul.....nu trebuie sa postezi zilnic la orientare anuntul tau sau al colegei. Exista separat topicul de anunturi si acolo postezi zilnic ori de cate ori esti disponibila. Acolo pui si poze.

Nu poate posta la anunturi pentru ca nu are cont platit

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ce tzatze frumoase are...

• Oras:c
  • Oras:c
Postat

Ce tzatze frumoase are...

Inca mai existi parazit infect ?! Labagiu ordinar , care suni fetele si le promiti ca daca te lasa sa le faci poze le promovzi pe forum ?!

Branza de pula !

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Inca mai existi parazit infect ?! Labagiu ordinar , care suni fetele si le promiti ca daca te lasa sa le faci poze le promovzi pe forum ?!

Branza de pula !

e un business..:)))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...