Sari la conținut

0729864401 Bine v am gasit

Postări Recomandate

• Oras:Suceava

Multumesc ,nu sunt in vacanta,si la cerere cu programare (serioasa)ma trezesc mai devreme de ora 09:00.de obicei care vor sa vină mai devreme se programeaza cu o seara inainte,cât despre oboseala 😂eu nu obosesc niciodata cand vine vorba sa fac ceea ce imi place,te pup zi buna 😘😘😘

• Like 2
Link spre comentariu

Multumesc ,nu sunt in vacanta,si la cerere cu programare (serioasa)ma trezesc mai devreme de ora 09:00.de obicei care vor sa vină mai devreme se programeaza cu o seara inainte,cât despre oboseala 😂eu nu obosesc niciodata cand vine vorba sa fac ceea ce imi place,te pup zi buna 😘😘😘

Nu am spus cu rautate am crezut ca are a face vacanta copiilor cu asta! :)
Link spre comentariu

Multumesc ,nu sunt in vacanta,si la cerere cu programare (serioasa)ma trezesc mai devreme de ora 09:00.de obicei care vor sa vină mai devreme se programeaza cu o seara inainte,cât despre oboseala eu nu obosesc niciodata cand vine vorba sa fac ceea ce imi place,te pup zi buna

Fara rautate, am fost pe la tine acum o luna,nu mai dat pe spate la nici un capitol,si nu e vorba de fizic, strict parerea mea  nu ai ce cauta in domeniu, pune mana si fa altceva .ce iti place  :138x

Link spre comentariu

Fara rautate, am fost pe la tine acum o luna,nu mai dat pe spate la nici un capitol,si nu e vorba de fizic, strict parerea mea nu ai ce cauta in domeniu, pune mana si fa altceva .ce iti place :138x

fără rautate eu am fost la tipa asta si este peste multe din oras ma refer atitudine si servicii,e mai grasută dar tipa o face cum trebuie .este doar parerea mea
Link spre comentariu

Fara rautate, am fost pe la tine acum o luna,nu mai dat pe spate la nici un capitol,si nu e vorba de fizic, strict parerea mea nu ai ce cauta in domeniu, pune mana si fa altceva .ce iti place :138x

Buna,acum o lună când ai fost trebuia sa intri frumos aici ÅŸi să spui că nu am ce căuta in domeniul ăsta,si să spui exact cum a decurs întalnirea noastra ,pt ca eu (si cei care m au vizitat)sunt de parere ca fac exact ce îmi place,nu ti spun nimic cu rautate pt ca fiecare poate spune tot ceea ce doreste,oricum te rog fii de ajutor colegilor tăi si lasă o recenzie detaliata te pup si sa ai o zi frumoasa 😘
  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator matrakci76
Reputație: 0

multumesc ,nu promit ca voi reveni dar niciodata nu se stie pupicii ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜

O intrebare pentru tine,cumva esti Elena blonda pufoasa care ai lucrat mult timp pe la Focsani?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...