Sari la conținut

0729864401 Bine v am gasit

Postări Recomandate

• Oras:bacau
  • Oras:bacau

Ceva nu e în regulă. Și-au anunțat sosirea în Bacău dar nu au anunțat sosirea.

Problema e că în Suceava au fost "vizitate" de fauna locală și puse pe fugă. Să nu se fi întâmplat ceva mai grav, indivizii aveau cuțite și determinare...

eu spun sa stai liniștit pentru ca este a naibii de descurcăreța! Școală vieții!
Link spre comentariu
  • Oras:Bacău
  • Oras:Bacău

Klaus, eu așa cred. Te rog să-mi dai replica ca să-ți recapeți culoarea, e un bug în soft și trebuie să ai câteva postări ca să revii la ce era inițial.

Off topic - la ce te referi cand spui de bug?

On topic - multumim de recenzie. Asta clarifica multe in privinta Elenei. O parere din partea ta cantareste intotdeauna mult. Cel putin pentru mine. Nu stiu daca o voi vizita, pentru ca fizic nu este genul meu, dar nu mai am dubii referitoare la priceperea ei. Si daca va fi cazul, voi recomanda.

Spor in toate.

Link spre comentariu
  • Oras:Suceava
  • Oras:Suceava

Program 09:00-20:00,ca servicii este 80 oral sau normal ,100 combinat,150 masaj de relaxare si o finalizare ,200 ora cu 2 finalizari si masaj de relaxare,se accepta 69 sex intre sanii,nu raspund la mesaje,colega nu mai activeaza in Bacau din motive personale

Link spre comentariu
  • Oras:Romania

Program 09:00-20:00,ca servicii este 80 oral sau normal ,100 combinat,150 masaj de relaxare si o finalizare ,200 ora cu 2 finalizari si masaj de relaxare,se accepta 69 sex intre sanii,nu raspund la mesaje,colega nu mai activeaza in Bacau din motive personale

:atm

Link spre comentariu

sorry . postare dubla

Link spre comentariu
Vizitator matrakci76
Reputație: 0

Scz ..numsi ea si-a scris de 393 de ori....si mai nou la cerere va posta poze aici cu colega ei...cam are dreptate colericul...ochi de vultur....femeia a devenit fish...eu care am fost...spun ca era deja....iar ca discretie.....priviti cum intervin intrebari la ea.....repetative...la care raspunde sa isi de-a UP....eu as EVITA

Administratorii site-ului pot vedea ca este...si chiar bana ..proxenetismul se pedepseste...chiar daca esti matroana

O sa va dezamagesc si o sa va zic ca fata este pestoaica mai demult,stiu asta de la prietena ei Raluca de la Tulcea.
Link spre comentariu
  • Oras:in ceafa pestilor agresivi pe forum
  • Oras:in ceafa pestilor agresivi pe forum

O sa va dezamagesc si o sa va zic ca fata este pestoaica mai demult,stiu asta de la prietena ei Raluca de la Tulcea.

pe mine nu ma dezamăgești! Eram convins de treaba asta... Dar să-i uram succes!
Link spre comentariu
  • Oras:🤨
  • Oras:🤨

... așa am presupus si eu din vizita pe care a avut-o la Suceava.. după ce am apelat-o câteva zile doar pe "ucenică" (am discutat cu cineva că voi face un test..) și desigur ucenica nu a răspuns.., apoi am sunat-o pe ea.."antreprenoarea" și la fel nu a "fost să fie". Atunci oarecum m-am gândit că poate să fie ea în spatele tuturor acțiunilor de răspuns la postări, apeluri..etc..

:hihat

Link spre comentariu

Bună confraților

Fiind cu serviciul detașat la voi în Bacau

Am hotărât sa fac o vizita la Indemendicabila Veselie vroiam sa socializez puțin și sa ma destind

Ajuns la locație apartamentul mai vechi dar curat

Întâmpinat de acceasi fata cu zâmbetul pe buze socializat puțin băut o cafea și un pahar de apa

Volubila, lipicioasa, dulce și dragalasa

Trecut la actiune

ON cu atenție la biluțe lent și adânc făcut de nota 10

NP cu mișcările si contre Gemete etc

Se umezește natura etc

Nota 9

Sincer va spun ca unul care am avut multe femei în mana și în pat

Veselie are ceva al ei și acel ceva nu este ușor de uital

Nu grăbește și se comporta impecabil

De revenit ptr cei ce iubesc tipele pufoase

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...