sexxy11 Reputație: 2 Postat Martie 20, 2018 Oras:Roman Oras:Roman Partajează Postat Martie 20, 2018 Buna dupa cum se vede e cam seceta prin Roman in ceea ce reprezinta escote ....mai tot timpul dupa ora 16 vad in fata la Mora 1 sau 2 fete. Fiind prea incarcat zic na merge o descarcare, opresc erau 2 una la 19 ani si cealalta pe la 27-30 ani o iau pe cea de 19 pentru un oral zice ca e 40 lei..negociez la la 30 lei ...mergem spre podul de fier cu masina mea, oralul de nota 8 nep. adanc cu CIM apoi deschide portiera si scuipa.Se poate lua si in apartament dar vrea 50 euro ora, face de toate cik a lucrat prin afara (prin afara satului poate). Acum note : igiena 8 mirosea k curata pielea dar mai zbarcita pe maini Aspect 6-7 uratica la fata dar buna la corp sana mari si fermi si fundul fain nu are cik telefon o gasesc doar acoloasa de o descarcare e k , mai este una pe la vreo 27-30 ani sa vad daca reusesc sa o iau si pe ea 1 Link spre comentariu
Vizitator revolutionarul Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2018 Partajează Postat Aprilie 4, 2018 Grea viata in Roman dar nu m-as risca cu de alea.Mai bine fac o laba. :) Link spre comentariu
Vizitator lulu10 Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Salutare.Nimic in Roman? Link spre comentariu
gigi palton Reputație: 242 Postat Iunie 21, 2018 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Iunie 21, 2018 Erau ieri 2 de etnie in fata la Mora pe la 6 Link spre comentariu
alexandreibc Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2018 Partajează Postat Iulie 3, 2018 Unde este Mora ? Link spre comentariu
sexxy11 Reputație: 2 Postat Iulie 11, 2018 Oras:Roman Oras:Roman Autor Partajează Postat Iulie 11, 2018 Sal e pe varianta, e fabrica de paine are un magazin in fata MORA se numeste Link spre comentariu
fordfocus666 Reputație: 2 Postat Iulie 11, 2018 Partajează Postat Iulie 11, 2018 Mai este una in fata hotelului pe varianta..tot tiganca dar din ce am inteles face o muie de calitate Link spre comentariu
sexxy11 Reputație: 2 Postat August 30, 2018 Oras:Roman Oras:Roman Autor Partajează Postat August 30, 2018 Care din ele ca sunt 2 de ietnie in fata la motel una slaba si alta nitel plinuta...stii preturi sau ce presteaza Link spre comentariu
justlookingnt Reputație: 1 Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Unde este Mora ?Mora e pe centura, urmeaza traseul kaufland, petrom, sens giratoriu, apoi mora e pe stanga inainte de intersectia cu trecerea la nivel cu calea ferata Link spre comentariu
Vizitator simonts Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2018 Partajează Postat Septembrie 17, 2018 Are they around during the day? Staying in Roman and looking for fun. Would be happy just for oral and cum in mouth, but really want anal as well Link spre comentariu
fordfocus666 Reputație: 2 Postat Octombrie 24, 2018 Partajează Postat Octombrie 24, 2018 Care din ele ca sunt 2 de ietnie in fata la motel una slaba si alta nitel plinuta...stii preturi sau ce presteazanu mai sunt fetele din pacate..tiganca mai plinuta cerea 50 de lei si cea mai slabuta 30... cel mai rau imi pare dupa o tipa care presta langa spalatoria de la Petrom..tot varianta...dar asta anul trecut...daca a fost careva pe la ea..macar de ciuda sa mi lase o recenzie :P Link spre comentariu
sexxy11 Reputație: 2 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Roman Oras:Roman Autor Partajează Postat Iunie 6, 2019 A aparut tiganca cea slabuta in fata la motel ieri pe la 17 era la datorie poate e de mai mult timp si nu am vazuto eu a luat-o vreo cineva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum