turbo6779 Reputație: 4 Postat Martie 20, 2018 Partajează Postat Martie 20, 2018 Am pus un anunt pe publi24, dar pana acum nu prea au fost fete interesat nimeni (numai propuneri dubioase si barbati ). Sunte alte site-uri cu priza mai mare ? sau aveti vre-o idee unde ar fi mai usor de gasit fete interesate ? "sponsorizarea" ar fii in jurul de 2000-2500ron / month in functie de persoana. Nu ne intereseaza profesioniste , doar fete mai openminded :-) . Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 20, 2018 Partajează Postat Martie 20, 2018 Incearca sa fi explicit ca fetele sa inteleaga ce cauti. Link spre comentariu
turbo6779 Reputație: 4 Postat Martie 20, 2018 Autor Partajează Postat Martie 20, 2018 Nu pot sa fiu "foarte explicit" de ex, suma pentru ca nu se aproba anuntul . Anuntul este aici https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/el-pentru-ea/anunt/Sprijin-financiar-domnisoare/780864717f606551.html ce crezi ca ar trebui modificat / schimbat ? Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 20, 2018 Am pus un anunt pe publi24, dar pana acum nu prea au fost fete interesat nimeni (numai propuneri dubioase si barbati ). Sunte alte site-uri cu priza mai mare ? sau aveti vre-o idee unde ar fi mai usor de gasit fete interesate ? "sponsorizarea" ar fii in jurul de 2000-2500ron / month in functie de persoana. Nu ne intereseaza profesioniste , doar fete mai openminded :-) . Și tu aici te-ai găsit să cauți fete neprofesioniste ? 4 Link spre comentariu
turbo6779 Reputație: 4 Postat Martie 21, 2018 Autor Partajează Postat Martie 21, 2018 Și tu aici te-ai găsit să cauți fete neprofesioniste ?Aici am zis sa cer un feedback - anuntul e pe publi24 nu aici .... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum