dannov Reputație: 6 Postat Martie 24, 2018 Partajează Postat Martie 24, 2018 Mai bine v-ati lua la olalta ;-) Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Martie 24, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Martie 24, 2018 Mai degraba cred ca si-au luat o camera si acuma transeaza ostilitatile, ca de-ar fi pe bune doua retele si s-ar lua la olalta noi am deveni turisti sexuali :laugh2 ... oricum, linistea asta mormantala ne face sa credem ca adevarul e dincolo de noi :laugh2 1 Link spre comentariu
mivanul Reputație: 1118 Postat Martie 24, 2018 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Partajează Postat Martie 24, 2018 Asa sa fie toate taberele!!! ;) Link spre comentariu
xxxshark Reputație: 1583 Postat Martie 24, 2018 Telefon: 0740000112 Oras:Orasul Fantomelor Telefon: 0740000112 Oras:Orasul Fantomelor Partajează Postat Martie 24, 2018 Adevărul este că nimic nu merge in tara asta incepand de la politica....suntem un popor ratat.Nimeni nu face nimic pentru a scăpa din aceasta situatie,ne plangem de milă,suntem constienti de ce se intamplă si totusi asteptam sa ne fie mai bine ,fără sa facem nimic,fara sa ne schimbam....😉 aici suntem in aceeasi situatie ☻ 2 Link spre comentariu
mivanul Reputație: 1118 Postat Martie 24, 2018 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Partajează Postat Martie 24, 2018 exact! dar daca tre' sa sari peste rutina si sa-ti sati satisfaci poftele...ce draq sa faci?...sa dai cu parul pe ei sa-i termini (asa as face eu) dar dupa aia consecintele tot noi le suportam...si poate avem copii, familie si nu-ti permiti sa bagi parnaie pentru niste gunoie...plm si sunt o gramada de nebuni care ar putea face curatenie dar mai bine ii da la tata s-o in cap ca nu-i da 5 lei de votca.Asta e!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum