Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator carladristor
Reputație: 0
Postat

fa CARLO HAHAHAHA STAI SA IAU O POZA DE LA TINE DIN TOPIC SA O PUN AICI SA VADA LUMEA CA AI 400 DA KILE =))

ba poate am eu 400 de kg da tu esti epuizat prin punga :)))))
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

ba poate am eu 400 de kg da tu esti epuizat prin punga :)))))

Si unii se mai mira de ce poarta fetele urat cu clientii 

Vizitator carladristor
Postat

Si unii se mai mira de ce poarta fetele urat cu clientii

jur ca daca as avea clienti ca asta epuizati din greseala prin punga de gunoi as renunta la acest job si as fugi la manastire :))))))
Vizitator carladristor
Postat
bă ce crezi nu imi este rusine cu mine :)))) dar aia e poza veche dupa cum se observa nu am tatuajul pe mana care il am acum :)))))) i am a lady . Mtf :))))) ptiu ca numa cand aud numele tau vomit
Postat

jur ca daca as avea clienti ca asta epuizati din greseala prin punga de gunoi as renunta la acest job si as fugi la manastire :))))))

Ba ma gandesc asa la forumu asta si la ce facem noi pe aici ..o dau in biserica ca nam de ales frate habar nu am dar suntem si musulmani pe aici banuiesc ai de noi ....=))

• Like 5
Postat

HUOOO URSUUUUUU FUGITI LUME ARE 400 DA KILE E DE 3 ORI CAT DELIA =))

Parca imi ziceai intro vreme ca mi as rupe atza intr o tepusa de gard cand as incerca sa l sar ca sa fur cirese boss ca sa ma culc cu Delia acum de ce nu mai tii cu ea ?

Postat

Ba si pacat ca avem lume buna care se uita la topicu asta ..#gofaraway

Vizitator
Postat

Chiar m-am scârbit de circ , dar asta se “vinde” cel mai bine in România , trist .

• Like 1
Postat

ba esti prost ? nu vezi ca n-ai niciun talent ? iesi acasa

Tu vb de mine care nici nu sti sa respiri pe aman2 narile fara sa te gandesti la postere cu negrese granny size xxxxxl

• Like 5
Vizitator carladristor
Postat

Tu vb de mine care nici nu sti sa respiri pe aman2 narile fara sa te gandesti la postere cu negrese granny size xxxxxl

e terminat omu' i se trage de la atata labă . Sa il iertam azi . Maine o sa manance iar paine cu rosi :))))) mai mult nu are
  • Like 6
  • Minus 1
Postat

Ahh mi am adus aminte mai demult ramasesem dator cu o salata la Dristor Kebab pt Delia dar o sa o trec in contu tau

• Like 6
Postat

e terminat omu' i se trage de la atata labă . Sa il iertam azi . Maine o sa manance iar paine cu rosi :))))) mai mult nu are

Pai sti cum e treaba asta ..la tinerete merg aman2 si femeia si lucru manual la batranete e mai greu ca o mai dregi si atunci intrun fel bagi un deget o limba dar nu mai poti sa f.ti ca acolo conditia elementara e sa se ridice

Vizitator carladristor
Postat

cu rosi ? =))

pai da ba ca bani de altceva nu ai :))))) iti cumpar eu si sare ca sa fie cu gust
Postat

cu rosi ? =))

Alea le pastrez pentru tine ii zic ei sa mi le dea pe alea menstruale 

• Oras:Bucuresti
Postat

Ahh mi am adus aminte mai demult ramasesem dator cu o salata la Dristor Kebab pt Delia dar o sa o trec in contu tau

:)))

Postat

Chiar m-am scârbit de circ , dar asta se “vinde” cel mai bine in România , trist .

Ai ciocolata ?

Vizitator
Postat

Nu imi dadeam seama de ce este asa liniste pe forum :)))))

post-250291-0-54471700-1521739328_thumb.png

• Like 22
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...