Sari la conținut

!!!!!! TOPIC MUTAT LA DE EVITAT PENTRU CLONE SI RECENZII FALSE DE LA PROXENET !!! Cristina

Postări Recomandate

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Bucuresti , noapte .....jale mare . Dupa 3 vizite esuate prin cotete insalubre pline de ciori ,o vad pe Cristina online si sun sa-mi anunt vizita . Ajuns la locul faptei nu prea am fost incantat de zana care ma astepta in pragul usii , Cristina fiind departe de ceea ce cautam eu . Pula mea , am futut la viata mea si mai nasol de atat si satul de cautari decid sa raman .

Locatia - duplex misto si curat , 10

Cristina - din punctul meu de vedere "fata de la tara , futacioasa satului " - 5

Igiena - ok

Oral cu CIM , misto - 9

Normal - 8

Anal - nu sunt fan , nu am incercat

150 lei pentru 1 ora cu o fata simpla , fara nici un fel de figuri , dar care prin comportament si implicare te face sa revii . Sunt sigur ca acelasi lucru o sa-l fac si eu

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Bucuresti , noapte .....jale mare . Dupa 3 vizite esuate prin cotete insalubre pline de ciori ,o vad pe Cristina online si sun sa-mi anunt vizita . Ajuns la locul faptei nu prea am fost incantat de zana care ma astepta in pragul usii , Cristina fiind departe de ceea ce cautam eu . Pula mea , am futut la viata mea si mai nasol de atat si satul de cautari decid sa raman .

Locatia - duplex misto si curat , 10

Cristina - din punctul meu de vedere "fata de la tara , futacioasa satului " - 5

Igiena - ok

Oral cu CIM , misto - 9

Normal - 8

Anal - nu sunt fan , nu am incercat

150 lei pentru 1 ora cu o fata simpla , fara nici un fel de figuri , dar care prin comportament si implicare te face sa revii . Sunt sigur ca acelasi lucru o sa-l fac si eu

Mulțumesc frumos te mai aștept

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...