sstan Reputație: 77 Postat Iunie 15, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 15, 2018 Modifica si tu "Cadoul: 100 ron -30 min s-au 150ron-60 min" ca produce un blocaj.... Cadoul ;100 ron -30 min s-au 150ron-60 min
cristina594 Reputație: 311 Postat Iunie 17, 2018 Autor Postat Iunie 17, 2018 :kiss3 disponibila :kiss3
chris73 Reputație: 3808 Postat Iunie 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 17, 2018 Salut văzând ca nu sunt recenzii legate de Cristina am hotărât sa mă “sacrific” și sa împărtășesc experiența. Am sunat & stabilit întâlnirea foarte comunicativa și drăguța.Locația: 10 lângă UCECOM, centrala un apartament curat din câte mi-am dat seama mai are o colega.Cristina: 8 miniona puțin plinuță dar nimic deranjant arată bine mai ales de la spate. 10 pentru igiena curată discret parfumata fără nici un miros suspect nicăieri.ON: 6 fără Deep simplu nimic spectaculos. De menționat ca face finalizare orala. NP: 10 super sramta, am terminat repede de fiecare data.Preț 150 ora - sex total. As fi putut încerca și anal dar am zis pas.Gfe: 8 politicoasa nu oferă FK.De revenit? Dacă îți place NP și nu te omori după oral Da.Nota 8??? Asta arata de nota 5 cu indulgenta! Si asta doar din pozele din spate!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum