bunicul_tau Reputație: -3 Postat Iunie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 18, 2018 disponibila :kiss3Asta tot vedem de 16 pagini... ceva noutati ai?
tymmy90 Reputație: 402 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2018 Am bagat si eu o vizita la Cristina ieri pe la ora 17:30 aproximativ am ajuns la apartamentul luxXx (duplex) pe care il detine impreuna cu colega ei AndreeabubuFata e bine de tot cu un cur rotund misto si cu sani foarte frumosi si moi (pentru ca gusturile nu se discuta) Personal mi-a placut tot la Cristina , Un minus pentru chipul ei. Note la aspect - 9 la corp 8 la fata.La general 8.50 Politicoasa si dornica sa iti faca pe plac, de a iti satisface orice fantezie.. Mie unul mi-a ascultat toate dorintele dat fiind faptul ca am platit numai pentru 1 finalizare.Apartament curat, baie lux,am gasit jacuzzi ,sauna,tot felul de geluri ,sampoane.. creme de toate felurile ,parfumuri ,deodorante etc.. ce sa mai DE NEPRETUIT !Foarte amabila colega ei. O curatenie cum rar mai gasesti pe undeva. Aer conditionat fortza pe canicula din ziua de azi !! Si-a facut treaba pe deplin!!GFE : 10+++ - placuta, amabila, relaxata, calda si femininaOral neprotejat nota 10 + muie adevarata ! am terminat in gurita ei dulce dupa 15-20 minute,lins pe coaie din plic, flegme peste capatzanos ! Finalizare orala de vis, a inghitit TOT ! :atm :69 :clapp :felatie Pret corect pentru servicii - 100 ron / 1finalizare (30minute)Bafta tuturor !! Ciocane tari va doresc ! :pepsi :boob :laugh2 2
cristina594 Reputație: 311 Postat Iunie 24, 2018 Autor Postat Iunie 24, 2018 Am bagat si eu o vizita la Cristina ieri pe la ora 17:30 aproximativ am ajuns la apartamentul luxXx (duplex) pe care il detine impreuna cu colega ei AndreeabubuFata e bine de tot cu un cur rotund misto si cu sani foarte frumosi si moi (pentru ca gusturile nu se discuta) Personal mi-a placut tot la Cristina , Un minus pentru chipul ei. Note la aspect - 9 la corp 8 la fata.La general 8.50 Politicoasa si dornica sa iti faca pe plac, de a iti satisface orice fantezie.. Mie unul mi-a ascultat toate dorintele dat fiind faptul ca am platit numai pentru 1 finalizare.Apartament curat, baie lux,am gasit jacuzzi ,sauna,tot felul de geluri ,sampoane.. creme de toate felurile ,parfumuri ,deodorante etc.. ce sa mai DE NEPRETUIT !Foarte amabila colega ei. O curatenie cum rar mai gasesti pe undeva. Aer conditionat fortza pe canicula din ziua de azi !! Si-a facut treaba pe deplin!!GFE : 10+++ - placuta, amabila, relaxata, calda si femininaOral neprotejat nota 10 + muie adevarata ! am terminat in gurita ei dulce dupa 15-20 minute,lins pe coaie din plic, flegme peste capatzanos ! Finalizare orala de vis, a inghitit TOT ! :atm :69 :clapp :felatie Pret corect pentru servicii - 100 ron / 1finalizare (30minute)Bafta tuturor !! Ciocane tari va doresc ! :pepsi :boob :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum