Sari la conținut

!!!!!! TOPIC MUTAT LA DE EVITAT PENTRU CLONE SI RECENZII FALSE DE LA PROXENET !!! Cristina

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am bagat si eu o vizita la Cristina ieri pe la ora 17:30 aproximativ am ajuns la apartamentul luxXx (duplex) pe care il detine impreuna cu colega ei Andreeabubu

Fata e bine de tot cu un cur rotund misto si cu sani foarte frumosi si moi (pentru ca gusturile nu se discuta) Personal mi-a placut tot la Cristina , Un minus pentru chipul ei. Note la aspect - 9 la corp 8 la fata.La general 8.50 

Politicoasa si dornica sa iti faca pe plac, de a iti satisface orice fantezie.. Mie unul mi-a ascultat toate dorintele dat fiind faptul ca am platit numai pentru 1 finalizare.

Apartament curat, baie lux,am gasit jacuzzi ,sauna,tot felul de geluri ,sampoane.. creme de toate felurile ,parfumuri ,deodorante etc.. ce sa mai DE NEPRETUIT !Foarte amabila colega ei. O curatenie cum rar mai gasesti pe undeva. Aer conditionat fortza pe canicula din ziua de azi !! Si-a facut treaba pe deplin!!

GFE : 10+++   - placuta, amabila, relaxata, calda  si feminina

Oral neprotejat nota 10 + muie adevarata ! am terminat in gurita ei dulce dupa 15-20 minute,lins pe coaie din plic, flegme peste capatzanos ! 
Finalizare orala de vis, a inghitit TOT ! :atm 
  :69  :clapp  :felatie 

Pret corect pentru servicii - 100 ron / 1finalizare (30minute)
Bafta tuturor !! Ciocane tari va doresc ! :pepsi :boob  :laugh2

• Like 2

Postat

Am bagat si eu o vizita la Cristina ieri pe la ora 17:30 aproximativ am ajuns la apartamentul luxXx (duplex) pe care il detine impreuna cu colega ei Andreeabubu

Fata e bine de tot cu un cur rotund misto si cu sani foarte frumosi si moi (pentru ca gusturile nu se discuta) Personal mi-a placut tot la Cristina , Un minus pentru chipul ei. Note la aspect - 9 la corp 8 la fata.La general 8.50 

Politicoasa si dornica sa iti faca pe plac, de a iti satisface orice fantezie.. Mie unul mi-a ascultat toate dorintele dat fiind faptul ca am platit numai pentru 1 finalizare.

Apartament curat, baie lux,am gasit jacuzzi ,sauna,tot felul de geluri ,sampoane.. creme de toate felurile ,parfumuri ,deodorante etc.. ce sa mai DE NEPRETUIT !Foarte amabila colega ei. O curatenie cum rar mai gasesti pe undeva. Aer conditionat fortza pe canicula din ziua de azi !! Si-a facut treaba pe deplin!!

GFE : 10+++   - placuta, amabila, relaxata, calda  si feminina

Oral neprotejat nota 10 + muie adevarata ! am terminat in gurita ei dulce dupa 15-20 minute,lins pe coaie din plic, flegme peste capatzanos ! 

Finalizare orala de vis, a inghitit TOT ! :atm 

:69  :clapp  :felatie 

Pret corect pentru servicii - 100 ron / 1finalizare (30minute)

Bafta tuturor !! Ciocane tari va doresc ! :pepsi :boob  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...