cinestie Reputație: -39 Postat Martie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2018 nimeni? 2 14
mathis27 Reputație: 1227 Postat Martie 31, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 31, 2018 Buna rau! 2
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2018 Buna rau!Nu ai fost? Ca tie iti plac astea mai plinute? 2 14
mathis27 Reputație: 1227 Postat Martie 31, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 31, 2018 Nu ai fost? Ca tie iti plac astea mai plinute?Nu....si nici nu ajung daca nu imi place pretul....degeaba imi place fata! 2
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2018 Nu....si nici nu ajung daca nu imi place pretul....degeaba imi place fata!aha stiu ce cauti tu dar te-am vazut aici si credeam ca ai fost 2 14
mathis27 Reputație: 1227 Postat Martie 31, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 31, 2018 aha stiu ce cauti tu dar te-am vazut aici si credeam ca ai fostðŸ‘ðŸ‘👠2
mroriginal13 Reputație: 611 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 2, 2018 Am fost in vizita la domnisoara Cristina,Tipa e destul de ok,are un pic de burtica dar care nu deranjeaza,un fund mai maricel si frumos iar sanii suficient de mari incat sa-ti incapa in palmaiar indiferent pe unde pui mana...pui mana pe carne tare :)La sex ne-am inteles destul de ok,oralul fara maini si foarte soft(foarte placut)dupa am schimbat cateva pozitii(misionar,lot,doggystyle) cu implicaredin ambele parti(niste gemete din partea ei care nu pot sa-mi dau seama cat de reale au fost) iar ambele finalizari in balonas.si acum notele :-sex oral : 8(nu e super deep dar e soft si acorda atentie si zonelor adiacente).-sex normal : 7,receptiva la ce pozitii propui,e ok.-sex anal : nu am cum sa notez deoarece am avut doar o minitentativa iar cand am observat cat de dureros este pentru ea,am renuntat(insa de mentionat,deoarece nu ai cum sa-ti dai seama din semnatura ei ,este ca te costa +50 lei)-gfe : 7,zambareata,incearca sa se faca placuta insa no FK.-igiena : 8, nu am simtit vreun miros suspect dar nu e epilata ci rasa,ceea ce ii confera alt aspect :)de revenit? nu am fost o experienta remarcabila de tinut minte insa as mai repeta vizita pt oral si in speranta ca e loc de mai bine. 10
scorpionul Reputație: 1954 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2018 Si cat a fost lozul?Ai stat doar o finalizare?
mroriginal13 Reputație: 611 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 2, 2018 Si cat a fost lozul?Ai stat doar o finalizare?Sry ca am omis detaliul asta in recenzie. Am dat 150 de ron pt 1h,nu stiu cat costa o finalizare deoarece nu am intrebat. 1
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2018 Trebuie mutata la testate
cristina594 Reputație: 311 Postat Aprilie 3, 2018 Autor Postat Aprilie 3, 2018 Am fost in vizita la domnisoara Cristina,Tipa e destul de ok,are un pic de burtica dar care nu deranjeaza,un fund mai maricel si frumos iar sanii suficient de mari incat sa-ti incapa in palmaiar indiferent pe unde pui mana...pui mana pe carne tare :)La sex ne-am inteles destul de ok,oralul fara maini si foarte soft(foarte placut)dupa am schimbat cateva pozitii(misionar,lot,doggystyle) cu implicaredin ambele parti(niste gemete din partea ei care nu pot sa-mi dau seama cat de reale au fost) iar ambele finalizari in balonas.si acum notele :-sex oral : 8(nu e super deep dar e soft si acorda atentie si zonelor adiacente).-sex normal : 7,receptiva la ce pozitii propui,e ok.-sex anal : nu am cum sa notez deoarece am avut doar o minitentativa iar cand am observat cat de dureros este pentru ea,am renuntat(insa de mentionat,deoarece nu ai cum sa-ti dai seama din semnatura ei ,este ca te costa +50 lei)-gfe : 7,zambareata,incearca sa se faca placuta insa no FK.-igiena : 8, nu am simtit vreun miros suspect dar nu e epilata ci rasa,ceea ce ii confera alt aspect :)de revenit? nu am fost o experienta remarcabila de tinut minte insa as mai repeta vizita pt oral si in speranta ca e loc de mai bine. Multumesc mult si te astept cu drag si altadata.Cu siguranta data viitoare am sa te fac sa te simti mult mai bine :hug1 1
cristina594 Reputație: 311 Postat Aprilie 11, 2018 Autor Postat Aprilie 11, 2018 disponibila pentru programari
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 11, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 11, 2018 Deci esti gipsy sau nu?? 2
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Aprilie 11, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Aprilie 11, 2018 Deci esti gipsy sau nu?? Tu sigur ești oligofren
mihais Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 11, 2018 Buna, Cristina. De obicei in ce interval orar lucrezi? Sa stiu cam cand sa incerc sa-mi fac liber pentru o intalnire cu tine...... Multumesc anticipat de raspuns.
cristina594 Reputație: 311 Postat Aprilie 11, 2018 Autor Postat Aprilie 11, 2018 Buna, Cristina. De obicei in ce interval orar lucrezi? Sa stiu cam cand sa incerc sa-mi fac liber pentru o intalnire cu tine...... Multumesc anticipat de raspuns.Buna, nu am un program batut in cuie de obicei de la ora 12 pana la 22/23 in functie de programari, cel mai bine suni si stabilim o programare 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum