Sari la conținut

!!!!!! TOPIC MUTAT LA DE EVITAT PENTRU CLONE SI RECENZII FALSE DE LA PROXENET !!! Cristina

Postări Recomandate

• Oras:Diverse
  • Oras:Diverse
Postat

Am spus ca fac recenzie, acum trebe sa ma țin de cuvânt. Am fost la Cristinica ori in Aprilie ori in Iunie, nu mai știu, dar experiența o țin minte. Recenzia long overdue știu.

Când am sunat țin minte ca era ceva discutie pe topicul ei. La mine a fost o experiența ok.

Fata e micuța, simpla, pare mai timida ea puțin așa, dar ce nu face in înălțime sigur se revanșează in mărimea sânilor.

ON standard nu imi amintesc sa fi fost ceva extraordinar, apoi a venit deasupra unde am avut șansa sa își miște țațele peste mine cu implicare. Am schimbat in doggy și se simțea ca e strâmtă, am terminat tare și rapid.

Note: Locatie 8 camera cam basic unde era atunci pe la UCECOM, ON 8, NP 8. De revenit cu toate opțiunile de pe site, nu știu, atunci era 150 fin, dar precizez ca a stat pana târziu după mine, peste programul ei când am sunat pe la ora 21-22, deci este o opțiune buna la ora respectivă in mijlocul săptămânii. Cum am zis mai sus, fata cumsecade, politicoasa, motivata sa înceapă și sa facă pe plac, in total o experiența ok. Mersi Cristina, mai prinzi putina experiența și cresc notele.

• Like 2
Vizitator andreeabubu
Reputație: 0
Postat

cf colega :laugh2

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...