marian gheorghe Reputație: 24 Postat Mai 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2019 Pune poze in pielea goala. Faci reclama la haine? E pacat ca pierzi clienti. Eu nu as veni la pana nu stiu cum arati
zelea Reputație: 98 Postat Mai 2, 2019 Postat Mai 2, 2019 Bai fratilor "bataia asta de joc" inca nu a disparut de pe site-ul asta?Chiar nimeni nu se sesizeaza ca "fata" asta in 75 de pagini nu are nici o recenzie adevarata?Voi nu vedeti ca in 75 de pagini nu apare decat "disponibila" din 2 in 2 ore.Pisicutz ce naiba cuta asta pe site-ul tau? Ocupa o pozitie degeaba.
cristina594 Reputație: 311 Postat Mai 3, 2019 Autor Postat Mai 3, 2019 Bai fratilor "bataia asta de joc" inca nu a disparut de pe site-ul asta?Chiar nimeni nu se sesizeaza ca "fata" asta in 75 de pagini nu are nici o recenzie adevarata?Voi nu vedeti ca in 75 de pagini nu apare decat "disponibila" din 2 in 2 ore.Pisicutz ce naiba cuta asta pe site-ul tau? Ocupa o pozitie degeaba.De unde ști că nu am recenzii adevărate???și dacă m-aș ridica din 2 in 2 ore unde este problema??
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum