Sari la conținut

Vizita Daria Oral Deep Cu finalizare

Postări Recomandate

Postat

Extraordinar, chiar ma intrebam de ce nu pot dormi noaptea :) Chiar crezi ca imi pasa mie de cine nu vrea sa se conformeze? Piata-i plina baiatul meu. Spor la treaba din partea mea. Mai bine putin si bun decat mult si prost. Nu stiu cat de tute sunt unele sau inconstiente sa se futa cu oricene. Si cu asemenea caracter ca al tau... Si da am pretentii "futaciosule" , de ce? Chiar daca taxez futaciosii macar vreau sa ma simt si eu bine. 😅 ca na sunt si eu femeie :* :*

Se poate trece la tufe proaste care si-au luat-o in cap.

• Like 3
Postat

Extraordinar, chiar ma intrebam de ce nu pot dormi noaptea :) Chiar crezi ca imi pasa mie de cine nu vrea sa se conformeze? Piata-i plina baiatul meu. Spor la treaba din partea mea. Mai bine putin si bun decat mult si prost. Nu stiu cat de tute sunt unele sau inconstiente sa se futa cu oricene. Si cu asemenea caracter ca al tau... Si da am pretentii "futaciosule" , de ce? Chiar daca taxez futaciosii macar vreau sa ma simt si eu bine. 😅 ca na sunt si eu femeie :* :*

Ei... ziceam si eu ca esti de-a-n pulea! Nu tre’ sa te superi. Sugi pe cine vrei, treaba ta!
Vizitator bubico
Reputație: 0
Postat

Știu că a trecut o lună de la postarea ta dar am zis să-mi spun punctul de vedere...

Ă lucrat și fără whatsapp la început, așa m-am întâlnit cu ea la Galați unde întâlnirea nu a decurs chiar bine în urma unei neînțelegeri avute la câteva minute după ce am intrat pe ușă. A doua întâlnire a fost în Iași, la luni distanță, aplica metoda dar nu a fost necesară cu mine pentru că ne cunoașteam deja. Și întâlnirea mult mai reușită.

De atunci nu am mai ajuns la ea, când am trecut prin zonele unde lucra, nu era activă dar am mai discutat și e una din fetele la care țin.

Metoda ei are,pe lângă explicația dată de ea, încă un motiv: chiar este independentă și așa se protejează de racolare.

Un fel de paranoie, pana una alta ca te intelegi bine cu ea, e subiectivism din partea ta (si daca ti la ea foarte bine). Dar din partea celor care vor sa o cunoasca vorba colegului sa suga pe cine vrea.

Postat

Revin in luna decembrie. İmi lasi mesaj pe whatsapp si te semnezi si eventual imi aduci ceva aminte din conversatia noastra. Nu de alta dar am jockeri pe aici ce ma vaneaza si nu prea vreau sa fiu asa "vanata" :) te pup dulce : :*:*

stiri super! XD

ok iti scriu pe whatsapp si vorbim acolo 

@Mperformance: multumesc

• Like 1
  • Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc
Postat

Disponibila de luni. Programari pe whatsapp 0757193202

post-228471-0-88135200-1575464522_thumb.jpg

• Like 4
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

Locatie : plm...in Cluj...o strada in panta. Bloc misto, apt si mai misto, dotat cu tot ce trebuie.

Maimuta : Poze reale, frumusica rau. Corp misto. Ce vedeti in poze aia gasiti.

Igiena : Curata, epilata, parfumata.

Desfasurarea evenimentelor : Eeee....aici e problema. Nu vreau sa supar rezidentele din Cluj, deci nu spun ca este peste tot ce exista in Cluj la momentul asta, poate ar fi chiar putin exagerat sa spun asta, dar, ca si servicii este printre cele mai bune din zona. Printre putinele care nu dau senzatia ca o fac pt ca trebuie. Mai, mai sa crezi ca te fute pe banii ei nu pe ai tai. Top, clar.

Servicii si preturi : ON + NP  + AP + CIM + COF + FK - 250 tura / 350 ora.

NOTE : plm...9.90

Apropo, multumesc domnului ga971774 pentru recomandarea facuta fetei. Episodul trecut, se pare ca din poza paream foarte dubios, si am fost refuzat...elegant. Dar a intervenit colegu asta binevoitor si s-a riscat fata si cu mine.

• Like 3
Postat

Locatie : plm...in Cluj...o strada in panta. Bloc misto, apt si mai misto, dotat cu tot ce trebuie.

Maimuta : Poze reale, frumusica rau. Corp misto. Ce vedeti in poze aia gasiti.

Igiena : Curata, epilata, parfumata.

Desfasurarea evenimentelor : Eeee....aici e problema. Nu vreau sa supar rezidentele din Cluj, deci nu spun ca este peste tot ce exista in Cluj la momentul asta, poate ar fi chiar putin exagerat sa spun asta, dar, ca si servicii este printre cele mai bune din zona. Printre putinele care nu dau senzatia ca o fac pt ca trebuie. Mai, mai sa crezi ca te fute pe banii ei nu pe ai tai. Top, clar.

Servicii si preturi : ON + NP + AP + CIM + COF + FK - 250 tura / 350 ora.

NOTE : plm...9.90

Apropo, multumesc domnului ga971774 pentru recomandarea facuta fetei. Episodul trecut, se pare ca din poza paream foarte dubios, si am fost refuzat...elegant. Dar a intervenit colegu asta binevoitor si s-a riscat fata si cu mine.

Hmm ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜Ž

Merci pentru recenzie Mowgli 💖ðŸ˜ðŸ˜ˆ

• Like 1
Postat

Mowgli? Pe asta n-am prins-o :)) ala era mic si negru parca, nu?

😂😃😃😃

Disponibila pentru programari.😊😘😘

+40 757 193 202

Postat

Locația, ne zici ?

Locatia nu o dau informativ! Doar nu vii pe jos. Voi mai fi in locatie cateva ore. Daca nu esti decis sa vii nu ma deranja degeaba. Avis si amatorilor. Servus!

• Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca
Postat

Este extrem de ciudata fata asta....iti zice in fata sa NU vi la ea, sa NU o deranjezi...Eu personal ma voi conforma ca nu mai am chef de aventuri din astea copilaroase. Multa bafta!

Postat

Bună dragilor ma gândesc la o vizită scurta în Cluj. Dacă voi avea câteva întâlniri fixate voi sosi în oraș. Disponibila pentru programări. WhatsApp 0757193202  :* :* :*

Postat
1 oră în urmă, daria maria a spus:

IMG_20210317_184902.jpg.81bd8b067eea8f724819e750ac90ab91.jpg

Haide cu cea mai mai mare placere! Din cate am citit eu sigur o sa te vizitez :D plus ca e nevoie!!!

Postat

Dragilor mâine și poimâine (marți și miercuri) voi fi disponibila în oraș. Locația nu o ofer informativ decât în momentul în care fixam întâlnirea. 

Am să-i rog pe cei ce mi-au scris sa îmi trimită un "hei" IMG-20210607-02.jpg.8cc9e9fbdf8936b3aeb1af91c4461a86.jpgși ora dorita pentru întâlnire :* :*

Programările și detaliile doar pe WhatsApp 0757193202.  Va pupicesc :* :* :*

• Inimioara 1

Vizitator
Reputație: 0
Postat
1 oră în urmă, daria maria a spus:

Disponibilă pana la ora 19 :* :*

Asta am inteles ...nu am inteles in ce zona ai locatia, servicii/pret ... sau vrei sa-ti trimitem banutii pe BT Pay si sa ne facem laba :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...