Sari la conținut

Heei , sunt Roxana 0760827513

Postări Recomandate

Postat

Să știe Sinthya cu bota ori numa’ șede și să uită la tine cum faci groaze cu băiețîî ceia?

Să bagă șî iea cu jerunțu pă grumazu’ ficioruli ori șede a pagubă înt’on colț și să sămălește până te ogoi tu?

• Like 1
  • Oras:Oradea
Postat

Cum sa ceri 900 de lei pentru o ora jumate cu show lesbi ?? Sunt oameni care nu au așa salar intr-o luna ! La prețurile astea su sigur spun pas

• Like 1
Postat

eu nu înțeleg de ce Spune-ți și la telefon și aici serviciile ca fiind : 69, diferite fantezii sau pozitii, mai ales la 150 finalizarea , când faci doar OP NP aaa și dacă nu spui ca vrei 69 sau alta poziție ea nu spune nimic, ma refer ca ar trebuie sa fie inițiativa ei măcar sa te întrebe. Tu ai dreptul sa refuzi. Dar sași facă meseria exact cum iti spune. Infine mustăcioso:))€

Postat

Cum sa ceri 900 de lei pentru o ora jumate cu show lesbi ?? Sunt oameni care nu au așa salar intr-o luna ! La prețurile astea su sigur spun pas

Oamenii ăia stau acasă, fac laba și comentează pe forum. :)

• Like 1
Postat

Baieti , astea sunt preturile , noi doua stim ce oferim in momentul de fata , daca voi preferati sa dati mai putini bani pe o calitate mai proasta e problema voastra. Oricum in Oradea nu vom mai sta doar cateva zile si cum de obicei se gaseste unu sa scrie recenzie fix cand nu mai are sens atunci o sa stati toti sa asteptati sa se intoarca alea doua ...

Sinthya e mult peste piata actuala ca si servicii , iar eu evoluez tot timpul pentru ca am o satisfactie enorma cand vad pe fata voastra ca sunteti in extaz si cand fumati tigara de dupa :) Sfatul meu sa strangeti putin din dinti si sa vedeti ce stim noi doua impreuna :*

Vizitator johniman100
Reputație: 0
Postat

Buna Roxana. La Cluj cand mai ajungi? Ar fi o mare bucurie pt noi sa veniti amandoua.

Vizitator johniman100
Postat

As fi primul candidat pt o sedinta de dominare cu voi.

Vizitator johniman100
Postat

Astept un raspuns de la tine.

Postat

La bani aia merg in Ungaria și iau 3 fete și mai rămân și cu bani 😂😂! Nu se compara cu ce ii Oradea ! Fără supărare

• Like 1
Postat

Mai bine ați pleca din oraș. Văd ca deja o ardeți cu aere de vegas sau București. Și 100 lei e mult pt 12-15 minute cu voi ma refer la toate. Prestați corect și cinstite și țineți-vă cuvântul când Spune-ți ca faceți 69 diferi pozitii sau fantezii. Abordați-le voi

• Like 1
Vizitator manheim
Postat

Ecuația e foarte simplă,ai bani mergi,n-ai bani visezi doar la ele,dar nu le trimiți ca nu-ti convine preturile. Merg ele singure daca nu au de lucru.

• Like 3
  • Oras:bihor
  • Oras:bihor
Postat

nu e ea proasta ca cere. prost este cine ii da acei bani. sigur cativa cretini sunt, numai sa nu creada ca suntem toti cretini

• Like 1
Postat

Pisi, tu realizezi ca pentru noi, specia voastră nu reprezintă decat o sumă de orificii in care noi ne dam drumul? Adică sa devii o somitate in felatii si purtatul unor pule de cauciuc nu cred ca e ceva cu care mergi la mama-ta sa te lauzi. Probabil ca e mai comod pentru tine sa faci un fraier de 900 in jumatate de ora, decat sa termini pe 6 individual, dar nu te teme, nu asta e valoarea ta. Nici la amsterdam nu ai lua mai mult de 50 de euro, crede-ma

• Like 3
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat

Te-ai incurcat un pic.Este 600 lei pentru 60 de minute si 800 lei pentru 90 de minute. =))

Pe de alta parte discutiile acestea nu le vad rostul. Ea/ele vor vedea daca au luat hotararea buna sau nu fixandu-si aceste preturi. Si eu le consider mari dar e problema lor ce tarife isi stabilesc. Eu decid daca le vizitez nu ele.

Eu sunt deranjat doar atunci cand vad ca o fata are un pret intr-un oras si vine la Oradea cu el marit.

Sau daca o fata dupa ce are o buna perioada de timp un pret si apoi le mareste peste noapte nejustificat,adica nu ofera servicii in plus pentru marirea facuta.

Sau daca la telefon mi se comunica un pret si ajuns la fata locului mi se cere extra.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Roxana ne spui și noua ce scandal au făcut vecinii la bloc? In legătura la apartamentul tău se aude zgomote de tocuri sau scârțâit de pat noaptea după 00:))))

• Like 1

Vizitator adrian2525
Postat

Roxana eşti in Oradea?? Am văzut 2 anunțuri pe publi24 din 12 aprilie, vreau să te vizitez o oră ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...