amantaperfecta Reputație: 1090 Postat Aprilie 9, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2018 ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Saptamana aata stai cu telefonul langa tine ca am plan sa-ti fac o vizita. 🌷Te astept ! 😋 :* 1 Link spre comentariu
mihaimisu80 Reputație: 800 Postat Aprilie 9, 2018 Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Buna Roxi. Hristos a inviat. Bine ai revenit la noi,te-am asteptat cu mare drag cu totii. Cat timp doresti sa ramai la noi in Oradea? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Buna Roxi. Hristos a inviat. Bine ai revenit la noi,te-am asteptat cu mare drag cu totii. Cat timp doresti sa ramai la noi in Oradea?Eu cred ca incurci fetele. ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Link spre comentariu
amantaperfecta Reputație: 1090 Postat Aprilie 9, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Buna Roxi. Hristos a inviat. Bine ai revenit la noi,te-am asteptat cu mare drag cu totii. Cat timp doresti sa ramai la noi in Oradea?Si eu cred la fel â˜ï¸ðŸ˜‚ 2 Link spre comentariu
mihaimisu80 Reputație: 800 Postat Aprilie 9, 2018 Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Am utilizat prescurtarea de la Roxana = Roxi. Daca am gresit imi cer scuze de la voi. In special de la Roxana. Sper ca nu te-ai suparat pe mine. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Am utilizat prescurtarea de la Roxana = Roxi. Daca am gresit imi cer scuze de la voi. In special de la Roxana. Sper ca nu te-ai suparat pe mine.Nu e vorba de prescurtare. Dar titulara acestui topic nu cred ca a mai fost in Oradea asa ca nu avea cum sa revina la noi.:) Link spre comentariu
amantaperfecta Reputație: 1090 Postat Aprilie 9, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Am utilizat prescurtarea de la Roxana = Roxi. Daca am gresit imi cer scuze de la voi. In special de la Roxana. Sper ca nu te-ai suparat pe mine.Nu e cu suparare , dar spuneai ceva de o revenire , nu am fost plecata nicaieri , activez in oradea de putin timp :) 3 Link spre comentariu
mihaimisu80 Reputație: 800 Postat Aprilie 9, 2018 Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Era vorba de revenirea de dupa sarbatoarea Invierii Domnului. Link spre comentariu
rocco s Reputație: 1340 Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Esti pe lista neagra, nu auzi?Nu mai pupi tu gaura neagra! 1 Link spre comentariu
mihaimisu80 Reputație: 800 Postat Aprilie 9, 2018 Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Revenirea la locul de munca sa ne bucuram de ea Link spre comentariu
amantaperfecta Reputație: 1090 Postat Aprilie 9, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Esti pe lista neagra, nu auzi?Nu mai pupi tu gaura neagra!Chiar e nevoie sa mai comentezi la topicul meu ?! 2 Link spre comentariu
amantaperfecta Reputație: 1090 Postat Aprilie 9, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Revenirea la locul de munca sa ne bucuram de eaAm inteles acum la ce te refereai :) Multumesc frumos :* 3 Link spre comentariu
rocco s Reputație: 1340 Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Chiar e nevoie sa mai comentezi la topicul meu ?!Ti ai cumparat forum? Link spre comentariu
amantaperfecta Reputație: 1090 Postat Aprilie 9, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Ti ai cumparat forum?Nu , mi-am deschis topic , iar tu nu esti binevenit aici . Nu ma cert cu tine , ti-o spun cat pot de politicos, daca poti sa intelegi , ok , daca nu oricum vei fi ignorat . Daca tu nu ai o ocupatie sau altceva de facut decat sa bati pe la usi sa vezi cine si ce lucreaza , e trist . 3 Link spre comentariu
mihaimisu80 Reputație: 800 Postat Aprilie 9, 2018 Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Draga Roxana,cat timp doresti sa fii activa pt noi oradenii? 1 Link spre comentariu
amantaperfecta Reputație: 1090 Postat Aprilie 9, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Draga Roxana,cat timp doresti sa fii activa pt noi oradenii?E o intrebare dificila , depinde mai mult de voi , daca mi se merita sederea voi sta o perioada :) 1 Link spre comentariu
alhambra Reputație: 5527 Postat Aprilie 9, 2018 Oras:SOMEWHERE Oras:SOMEWHERE Partajează Postat Aprilie 9, 2018 In urma pozelor postate si provocarii lansate de amanta,m-am tinut de cuvant si i-am batut la usa. Am fost asteptat in tinuta din poze ,ceea ce in realitate e foarte sexy,defapt Roxana e super sexy.Dupa o tigara fumata si cateva vorbe schimbate am primit prosop ,luand directia baie pentru refresh.Ne-am reintalnit in camera de joaca ,unde rolul de amanta i se potriveste cu perfectiune si de parca ne astepetam de mult sa ne facem de cap,am sifonat cearceaful. . Totul a decurs natural,lasand valul sa ne duca pe apele placerilor. Locatie 9,baie 10,dormitor 10,pat10Aspect 9,5,fund minunat,pe gustul meu ,10,sani 9,piciore 10,Igiena 10,impecabilaOp 9,foarte placut,deepNp 10,suberba in orice pozitie,cea mai tare parca e reverse cowgirl :)Cadou 10,150 lei, 1 fin,op/np, timp petrecut 35 min dtdDe revenit Daa,cu sigurantaDe recomandat, Nu. Provoaca placeri prea bune. Multumesc amantei Roxana pentru clipele frumoase petrecute inpreuna si astept noi provocari. Kiss you 9 Link spre comentariu
amantaperfecta Reputație: 1090 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2018 Multumesc amantei Roxana pentru clipele frumoase petrecute inpreuna si astept noi provocari. Kiss youMa bucur ca te-ai simtit bine :* 2 Link spre comentariu
ttm Reputație: 2541 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Aprilie 10, 2018 salutare... ... avand in vedere ca sexul nu mai e pacat, e minune :)), in joia mare eu am decis sa o vizitez pe aceasta frumoasa domnisoara! am sunat, mi-a raspuns o voce foarte placuta! am programat in vre-o doua ore... toate bune si frumoase, am ajuns in cantemir, acolo au aparut niste probleme de orientare, dar am ajuns cu usurinta in final, urc sus, imi deschide usa o domnisoara foarte frumoasa (exact genu meu), inalta, subtirica, sanii exact cum imi plac mie, ma pofteste inauntru, ma serveste cu o bautura, schimbam cateva vorbe, intre timp ma intreaba daca vreau sa fac dus, ii zic ca da, imi da un prosop curat, in drum spre baie imi atrage atentia sa nu uit de cadou (de obicei il las din proprie initiativa inainte sa nu apara probleme, dar acuma chiar am uitat.. sorry)... ... dupa un dus rapid, mergem in dormitor, si incepem actiunea, incepe cu niste pupici pe corp, niste mangaieri, pana se ridica soldatelu, pune protectia si incepe cu oral, intre timp scapa si de costumatia sexi de pe ea! surpriza foarte placuta, are un corp superb, pasarica micuta, fund super... cer un 69, zis si facut! dupa care trecem la normal, schimbam cateva pozitii, si finalizez pe abdomenul ei! am stat un minut sa ne revenim, dupa care ne ridicam, si pe rand am facut cate un dua, am mai stat pana am fumat ea o tigara, am povestit cate una alta, foarte deschisa, am mers iar in dormitor, mai am schimbat cateva vorbe, si trecem iar la actiune... oral, cateva pozitii de normal si finalizare pe spate/fundulet :x ... o mica pauza, dus, am mai vorbit un pic, si plecarea!! note: locatie: 10, apartament frumos in cantemir, curat, camera perfecta pentru nebunii, aspect: (de obicei nu dau nota, gusturile nu se discuta), dar wow ea chiar imi place! 10!!! op: 8, umed, adanc, foarte fain, din pacate nu prea te poti bucura de oral fiind protejat!! lipsa de atentie la oO... np: 10, superba! accepta pozitii, ia initiativa... igiena: 10, nimic de obiectat! gfe: 8, sarut nu, oral neprotejat nu :(( ... e decizia ei, o iteleg, dar nah :( ... in rest e oke! cadou: 250L/h op/np recomand: da... revin: da 8 Link spre comentariu
amantaperfecta Reputație: 1090 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2018 salutare... ... avand in vedere ca sexul nu mai e pacat, e minune :)), in joia mare eu am decis sa o vizitez pe aceasta frumoasa domnisoara! am sunat, mi-a raspuns o voce foarte placuta! am programat in vre-o doua ore... toate bune si frumoase, am ajuns in cantemir, acolo au aparut niste probleme de orientare, dar am ajuns cu usurinta in final, urc sus, imi deschide usa o domnisoara foarte frumoasa (exact genu meu), inalta, subtirica, sanii exact cum imi plac mie, ma pofteste inauntru, ma serveste cu o bautura, schimbam cateva vorbe, intre timp ma intreaba daca vreau sa fac dus, ii zic ca da, imi da un prosop curat, in drum spre baie imi atrage atentia sa nu uit de cadou (de obicei il las din proprie initiativa inainte sa nu apara probleme, dar acuma chiar am uitat.. sorry)... ... dupa un dus rapid, mergem in dormitor, si incepem actiunea, incepe cu niste pupici pe corp, niste mangaieri, pana se ridica soldatelu, pune protectia si incepe cu oral, intre timp scapa si de costumatia sexi de pe ea! surpriza foarte placuta, are un corp superb, pasarica micuta, fund super... cer un 69, zis si facut! dupa care trecem la normal, schimbam cateva pozitii, si finalizez pe abdomenul ei! am stat un minut sa ne revenim, dupa care ne ridicam, si pe rand am facut cate un dua, am mai stat pana am fumat ea o tigara, am povestit cate una alta, foarte deschisa, am mers iar in dormitor, mai am schimbat cateva vorbe, si trecem iar la actiune... oral, cateva pozitii de normal si finalizare pe spate/fundulet :x ...Multumesc pentru recenzie :* Ma bucur ca te-ai simtit bine si te mai astept 5 Link spre comentariu
amantaperfecta Reputație: 1090 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2018 Baieti , astazi am inceput programul 😋😘 3 Link spre comentariu
amantaperfecta Reputație: 1090 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2018 😋😘Scumpilor,nu va mai e pofta de mine?Sau poate trebuie sa va motivez eu ..Arrr 😋 :* 11 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Partajează Postat Aprilie 14, 2018 Scumpilor,nu va mai e pofta de mine?Sau poate trebuie sa va motivez eu... Oralul neprotejat ar fi o motivatie foarte buna. Zic si eu. 😠3 Link spre comentariu
alhambra Reputație: 5527 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:SOMEWHERE Oras:SOMEWHERE Partajează Postat Aprilie 14, 2018 Scumpilor,nu va mai e pofta de mine?Sau poate trebuie sa va motivez eu ..Arrr :*20180405_231510.jpgMereu mi-e pofta de tine,esti o fata superba dar e binevenita cate un pic de motivare,provocare. :kiss3 Pupici. 1 Link spre comentariu
amantaperfecta Reputație: 1090 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2018 Oralul neprotejat ar fi o motivatie foarte buna. Zic si eu. ðŸ˜Adrian , crede-ma ca nu e o rautate , nici mie nu imi place gustul sau lubrifiantul de pe prezervative . In prima saptamana am avut un domn care insista , i-am explicat si de ce nu , ca sa ajunga el la concluzia ca am dreptate , ca odata chiar a luat cv de la oral si a dat milioane bune pe tratamente ... 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum