Sari la conținut

cuplu

Postări Recomandate

• Oras:Tg mures
Postat

Salut.

Cu cativa ani in urma era un cuplu pe placere cu  care vorbisem si erau interesati de sex in 3 in schimbul unei sume modice si ceva de baut.

Nu am reusit sa ma ved cu ei si acum nu mai stiu de ei.

Stie cineva de ei?

• Oras:Tg Mures
Postat

Salut! Da tot asa a ramas dai 100 de ron si ceva de baut, si restul nu mai stiu pt ca nu am reusit nici eu sa ajung la ei, pt ca numai sanbata seara sunt disponibi dupa 22, am tot scris si vrb cu ei nu odata si am ramas fara raspuns ba vineri seara ba sambata dupamasa! Deci pe cand trebuia sa aflu adresa nu mai raspundea la mesaj. Ulterior cat odata se mai scuzeau ca nu sa putut ectr......

Postat

Salut! Da tot asa a ramas dai 100 de ron si ceva de baut, si restul nu mai stiu pt ca nu am reusit nici eu sa ajung la ei, pt ca numai sanbata seara sunt disponibi dupa 22, am tot scris si vrb cu ei nu odata si am ramas fara raspuns ba vineri seara ba sambata dupamasa! Deci pe cand trebuia sa aflu adresa nu mai raspundea la mesaj. Ulterior cat odata se mai scuzeau ca nu sa putut ectr......

un contact se poate? nu mai am cont pe placere si nu stiu cum sa dau de ei.

multumesc

• Oras:Romania
Postat

Poate ii convingeți sa-și facă cont sa vorbim pe aici, poate sunt mai mulți interesați de asemenea servicii.

• Like 1
  • Oras:Mures
Postat

Salut.

Cu cativa ani in urma era un cuplu pe placere cu care vorbisem si erau interesati de sex in 3 in schimbul unei sume modice si ceva de baut.

Stie cineva de ei?

Banuiesc ca ei sunt

Postat

Salut.

Cu cativa ani in urma era un cuplu pe placere cu care vorbisem si erau interesati de sex in 3 in schimbul unei sume modice si ceva de baut.

Stie cineva de ei?

post-243564-0-27955600-1522045661_thumb.png

Postat

Salut.

Stie cineva de ei?

post-243564-0-73573500-1522046000_thumb.png

Postat

Super. Programul e dificil pentru unii, dar poate pe viitor mai schimba și ei. Dacă se dezvolta și mai primesc pe alții.

Lucrează cu circuit închis?

Postat

Nu stiu, dar mie mi se pare dubios. Daca erau seriosi dadeau nr si schimbam doua vorbe. Celelalte cupluri asa fac.

Postat

Nu stiu, dar mie mi se pare dubios. Daca erau seriosi dadeau nr si schimbam doua vorbe. Celelalte cupluri asa fac.

Care celelalte? Ai mai multe cupluri cu care te vezi? Vorbești?

Postat

Care celelalte? Ai mai multe cupluri cu care te vezi? Vorbești?

Sunt o gramada, majoritatea vor doar fete bisex dar daca le oferi o suma fac si cu un barbat.

Postat

Sunt o gramada, majoritatea vor doar fete bisex dar daca le oferi o suma fac si cu un barbat.

si unde putem da de aceste cupluri?

Postat

Salut.

Stie cineva de ei?

Da ei sunt despre ei vrb-eam.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.