mariusms1990 Reputație: -1 Postat Martie 23, 2018 Oras:Tg mures Oras:Tg mures Postat Martie 23, 2018 Salut.Cu cativa ani in urma era un cuplu pe placere cu care vorbisem si erau interesati de sex in 3 in schimbul unei sume modice si ceva de baut.Nu am reusit sa ma ved cu ei si acum nu mai stiu de ei.Stie cineva de ei?
zoligabi69 Reputație: 544 Postat Martie 25, 2018 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Martie 25, 2018 Salut! Da tot asa a ramas dai 100 de ron si ceva de baut, si restul nu mai stiu pt ca nu am reusit nici eu sa ajung la ei, pt ca numai sanbata seara sunt disponibi dupa 22, am tot scris si vrb cu ei nu odata si am ramas fara raspuns ba vineri seara ba sambata dupamasa! Deci pe cand trebuia sa aflu adresa nu mai raspundea la mesaj. Ulterior cat odata se mai scuzeau ca nu sa putut ectr......
mariusms1990 Reputație: -1 Postat Martie 25, 2018 Oras:Tg mures Oras:Tg mures Autor Postat Martie 25, 2018 Salut! Da tot asa a ramas dai 100 de ron si ceva de baut, si restul nu mai stiu pt ca nu am reusit nici eu sa ajung la ei, pt ca numai sanbata seara sunt disponibi dupa 22, am tot scris si vrb cu ei nu odata si am ramas fara raspuns ba vineri seara ba sambata dupamasa! Deci pe cand trebuia sa aflu adresa nu mai raspundea la mesaj. Ulterior cat odata se mai scuzeau ca nu sa putut ectr......un contact se poate? nu mai am cont pe placere si nu stiu cum sa dau de ei.multumesc
thomas69 Reputație: 382 Postat Martie 26, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 26, 2018 Salut! Da tot asa a ramas dai 100 de ron si ceva de baut, si restul nu mai stiu pt ca nu am reusit nici eu sa ajung la ei, pt ca numai sanbata seara sunt disponibi dupa 22, am tot scris si vrb cu ei nu odata si am ramas fara raspuns ba vineri seara ba sambata dupamasa! Deci pe cand trebuia sa aflu adresa nu mai raspundea la mesaj. Ulterior cat odata se mai scuzeau ca nu sa putut ectr......Poate ii convingeți sa-și facă cont sa vorbim pe aici, poate sunt mai mulți interesați de asemenea servicii. 1
nebulan10 Reputație: 432 Postat Martie 26, 2018 Oras:Mures Oras:Mures Postat Martie 26, 2018 Salut.Cu cativa ani in urma era un cuplu pe placere cu care vorbisem si erau interesati de sex in 3 in schimbul unei sume modice si ceva de baut.Nu am reusit sa ma ved cu ei si acum nu mai stiu de ei.Stie cineva de ei? Banuiesc ca ei sunt
nebulan10 Reputație: 432 Postat Martie 26, 2018 Oras:Mures Oras:Mures Postat Martie 26, 2018 Salut.Cu cativa ani in urma era un cuplu pe placere cu care vorbisem si erau interesati de sex in 3 in schimbul unei sume modice si ceva de baut.Nu am reusit sa ma ved cu ei si acum nu mai stiu de ei.Stie cineva de ei?
nebulan10 Reputație: 432 Postat Martie 26, 2018 Oras:Mures Oras:Mures Postat Martie 26, 2018 Salut.Cu cativa ani in urma era un cuplu pe placere cu care vorbisem si erau interesati de sex in 3 in schimbul unei sume modice si ceva de baut.Nu am reusit sa ma ved cu ei si acum nu mai stiu de ei.Stie cineva de ei?
thomas69 Reputație: 382 Postat Martie 26, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 26, 2018 Super. Programul e dificil pentru unii, dar poate pe viitor mai schimba și ei. Dacă se dezvolta și mai primesc pe alții.Lucrează cu circuit închis?
nebulan10 Reputație: 432 Postat Martie 26, 2018 Oras:Mures Oras:Mures Postat Martie 26, 2018 Nu stiu, dar mie mi se pare dubios. Daca erau seriosi dadeau nr si schimbam doua vorbe. Celelalte cupluri asa fac.
thomas69 Reputație: 382 Postat Martie 26, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 26, 2018 Nu stiu, dar mie mi se pare dubios. Daca erau seriosi dadeau nr si schimbam doua vorbe. Celelalte cupluri asa fac.Care celelalte? Ai mai multe cupluri cu care te vezi? Vorbești?
nebulan10 Reputație: 432 Postat Martie 26, 2018 Oras:Mures Oras:Mures Postat Martie 26, 2018 Care celelalte? Ai mai multe cupluri cu care te vezi? Vorbești?Sunt o gramada, majoritatea vor doar fete bisex dar daca le oferi o suma fac si cu un barbat.
mariusms1990 Reputație: -1 Postat Martie 26, 2018 Oras:Tg mures Oras:Tg mures Autor Postat Martie 26, 2018 Sunt o gramada, majoritatea vor doar fete bisex dar daca le oferi o suma fac si cu un barbat.si unde putem da de aceste cupluri?
nebulan10 Reputație: 432 Postat Martie 26, 2018 Oras:Mures Oras:Mures Postat Martie 26, 2018 si unde putem da de aceste cupluri?swingingclub.ro 1
zoligabi69 Reputație: 544 Postat Martie 26, 2018 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Martie 26, 2018 Salut.Cu cativa ani in urma era un cuplu pe placere cu care vorbisem si erau interesati de sex in 3 in schimbul unei sume modice si ceva de baut.Nu am reusit sa ma ved cu ei si acum nu mai stiu de ei.Stie cineva de ei?Da ei sunt despre ei vrb-eam.
zoligabi69 Reputație: 544 Postat Martie 26, 2018 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Martie 26, 2018 swingingclub.roAm avut si eu cont dar fara experienta!Poate nu am avut noroc?!
nebulan10 Reputație: 432 Postat Martie 26, 2018 Oras:Mures Oras:Mures Postat Martie 26, 2018 Am avut si eu cont dar fara experienta!Poate nu am avut noroc?!Poate...
mariusms1990 Reputație: -1 Postat Martie 27, 2018 Oras:Tg mures Oras:Tg mures Autor Postat Martie 27, 2018 Aice e un cuplu interesat?
mariusms1990 Reputație: -1 Postat Martie 27, 2018 Oras:Tg mures Oras:Tg mures Autor Postat Martie 27, 2018 Aici e un cuplu interesat?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum