andreycutz Reputație: 0 Postat Mai 30, 2011 Partajează Postat Mai 30, 2011 nelutulecand fusesi la ea?ca eu de 10 zile incerc s-o contac-ez si nu rasp....suna tf dar nu rasp=)) Link spre comentariu
Vizitator euflo96 Reputație: 0 Postat Mai 30, 2011 Partajează Postat Mai 30, 2011 ..si eu incerc de ieri sa dau de ea,suna tel si nu raspunde...ufff si dupa relatarile celor de aici e un "must have" Link spre comentariu
bobitza Reputație: 1 Postat Mai 31, 2011 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2011 ..si eu incerc de ieri sa dau de ea' date='suna tel si nu raspunde...ufff si dupa relatarile celor de aici e un "must have"[/quote']Cu putina rabdare si cateva telefoane tot o sa reusesti si chiar merita o intalnire cu ea. Faza cea mai tare este cu urcatul la etajul 10 si coborat la 9. In rest butoneaza telefonul pt ca merita. Link spre comentariu
Vizitator euflo96 Reputație: 0 Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Cu putina rabdare si cateva telefoane tot o sa reusesti si chiar merita o intalnire cu ea. Faza cea mai tare este cu urcatul la etajul 10 si coborat la 9. In rest butoneaza telefonul pt ca merita.a raspuns domnisoara la telefon,a fost ocupata,este foarte amabila,dupa ce ziceti voi eu de abia astept sa o cunosc Link spre comentariu
virginel Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 nu a mai fost nimeni la don'soara ?? mai presteaza ? Link spre comentariu
Vizitator euflo96 Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 nu a mai fost nimeni la don'soara ?? mai presteaza ?citeste si tu toate posturile...ai vedea,de exemplu,ca eu am dat un pic mai greu de ea.la fel,cineva de pe acest forum ma sfatuia sa insist sa dau de ea ca se merita.acelasi sfat il am si eu pentru tine....Bafta! Link spre comentariu
Electrod Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2011 Partajează Postat Iunie 20, 2011 am fost acum 3-4 zile (cred ca vineri daca memoria ni-mi joaca feste)pt a 2 oara de cand a inceput activitateaacum parca a fost mai mecanic, fara "afectiune" si "patos" dar la fel de deep !in plus multe f multe pete pe pielezice ca de la marecred ca nici la solar excesiv nu avea asa cevamai degraba era crema autobronzanta ca sa ascunda altceva...eu nu mai am curajul sa revin:idea:recenzia fara detalii = umplutura = ban Link spre comentariu
asterix Reputație: 33 Postat Iunie 20, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2011 Draga mea Cristina...Se pare ca am avut mana buna, vad ca esti in top 10.Am mai incercat sa ajung ca si client la tine, dar din pacate nu reusesc sa te prind la telefon... mi-as dori sa te revad si sa repet experientele placute.In rest numai de bine!!! Link spre comentariu
daniel2012 Reputație: 576 Postat Iunie 21, 2011 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 21, 2011 Ce..s-a retras???? :) :( :( Link spre comentariu
asterix Reputație: 33 Postat Iunie 21, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2011 Ce..s-a retras???? :) :( :( Nu s-a retras, numai ca acum este mai greu de gasit la telefon. Link spre comentariu
rahela_232 Reputație: 11 Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Draga mea Cristina...Se pare ca am avut mana buna, vad ca esti in top 10.Am mai incercat sa ajung ca si client la tine, dar din pacate nu reusesc sa te prind la telefon... mi-as dori sa te revad si sa repet experientele placute.In rest numai de bine!!!buna dragule,sincera sa fiu nici nu stiu despre ce este vb cu "top 10" pt ca nu am analizat,dar am auzit ca e de bine.Iti multumesc mult,inca o data binenteles:D,si,daca vrei sa ne revedem,sunt sigura ca vom reusi.te pup si numai de bine tuturor:P Link spre comentariu
sirob Reputație: 1 Postat Iulie 2, 2011 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Iulie 2, 2011 Fratilor fetita asta e greu de gasit , s-a retras cumva? Link spre comentariu
rico Reputație: 70 Postat Iulie 2, 2011 Partajează Postat Iulie 2, 2011 Fratilor fetita asta e greu de gasit ' date=' s-a retras cumva?[/quote']Nu cred.Trebuie doar sa insisti.Atat. Link spre comentariu
delavega Reputație: 1 Postat Iulie 5, 2011 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 5, 2011 Cred ca o sun de 4-5 zile la rand si la pranz si dupa amiaza....si din pacate nu imi raspunde decat mesageria vocala....sper sa nu imi pierd "entuziasmul"... Link spre comentariu
macaletadrian Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Salutare tuturor,si eu am avut o super experienta cu Rahela (Cristina), dar din pacate de vreo 2 saptamani tot incerc sa dau de ea....la fel intra mesageria....stie cineva ceva de ea? E plecata in vacanta? S-a retras? Poate ne da cineva o veste.... Link spre comentariu
rahela_232 Reputație: 11 Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Salutare tuturor' date='si eu am avut o super experienta cu Rahela (Cristina), dar din pacate de vreo 2 saptamani tot incerc sa dau de ea....la fel intra mesageria....stie cineva ceva de ea? E plecata in vacanta? S-a retras? Poate ne da cineva o veste....[/quote'] nu sunt plecata,am lucrat mai putin saptamana asta.atata tot:d Link spre comentariu
Vizitator euflo96 Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 nu sunt plecata' date='am lucrat mai putin saptamana asta.atata tot:d[/quote']PS ai lucrat putin,dar bine... Link spre comentariu
rahela_232 Reputație: 11 Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 PS ai lucrat putin' date='dar bine...[/quote'] Link spre comentariu
Vizitator chuckychuck Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Aclamantul , daca nu ma insel Rahela vine de undeva din Vest, daca nu ma inseala memoria, Timisoara Link spre comentariu
everest Reputație: 377 Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Poate pt "Aclamatu" Clujul este in Moldova. Link spre comentariu
rahela_232 Reputație: 11 Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Este cat se poate de reala ! Am cunoscut-o acum vreun an cand tocmai venise de undeva din Moldova...are 19 ani fata si se pricepe la ceea ce face...recomand deepthrout si pozitia pe la spate in picioare...este destul de selecta' date=' merge si prin cluburi unde agata italieni ofiliti care o platesc regeste ! Parerea mea este ca merita sa o incercati ![/quote']nu tocmai Moldova:P multumesc coment. Link spre comentariu
Vizitator euflo96 Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2011 Partajează Postat Iulie 19, 2011 Este cat se poate de reala ! Am cunoscut-o acum vreun an cand tocmai venise de undeva din Moldova...are 19 ani fata si se pricepe la ceea ce face...recomand deepthrout si pozitia pe la spate in picioare...este destul de selecta' date=' merge si prin cluburi unde agata italieni ofiliti care o platesc regeste ! Parerea mea este ca merita sa o incercati ![/quote']@Aclamantu-le,ai dreptate cand zici ca se pricepe la ce face .Asa e,o stim cu totii care am fost la ea!Intrebarea mea pentru tine :esti albina de ai constatat ca italienii aia erau ofiliti? Link spre comentariu
rahela_232 Reputație: 11 Postat Iulie 19, 2011 Partajează Postat Iulie 19, 2011 @Aclamantu-le' date='ai dreptate cand zici ca se pricepe la ce face .Asa e,o stim cu totii care am fost la ea!Intrebarea mea pentru tine :esti albina de ai constatat ca italienii aia erau ofiliti?[/quote'] multumes multumesc,mereu ma lauzi u:D probabil se referea la varsta,cand a spus ofiliti:D dar de mult nu am mai iesit asa in cluburi la agatzat:P Link spre comentariu
crixalis Reputație: 188 Postat Iulie 20, 2011 Partajează Postat Iulie 20, 2011 Buna, doresc sa vb cu tine pe messenger, am citit toate topicurile despre tine si clar vreau sa vin la tine. Te rog sa-mi lasi un ID unde sa putem vorbi, multumesc. Link spre comentariu
crixalis Reputație: 188 Postat Iulie 21, 2011 Partajează Postat Iulie 21, 2011 imi poti lasa un offline pe clasicul id' date='rahela_232 si cand intru,o sa-ti raspund[/quote']Se pare ca nu este valid [email protected], am incerat sa-ti dau add dar adresa este invalida si nu pot sa te adaug, mersi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum