Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Pentru ca am avut un week.end superb vreau sa incep saptamana la fel. Asa ca va astept sa ma lingeti cum nu ati facut.o niciodata. Am un mare chef de limba ta in Pussy a mea. Contactati.ma cu incredere. Azi sunt pana la 19.

post-247500-0-66368500-1522054399_thumb.jpg

• Like 3
Vizitator nick5061
Reputație: 0
Postat

Deabia astept sa iti ling pusilica si poponetul, apoi sa te penetrez! :crazylove

Postat

Deabia astept sa iti ling pusilica si poponetul, apoi sa te penetrez! :crazylove

Dragul meu cred ca tu nu ai citit postarea mea. Eu nu fac sex. Te pot penetra eu cu straponul.

• Like 1
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Dragul meu cred ca tu nu ai citit postarea mea. Eu nu fac sex. Te pot penetra eu cu straponul.

Asta vroia si el dar ii era rusine sa spuna!

• Like 1
Postat

Asta vroia si el dar ii era rusine sa spuna!

Visul lui devine realitate doar cu o vizita la mine.
Vizitator nick5061
Reputație: 0
Postat

Visul lui devine realitate doar cu o vizita la mine.

Nu se potriveste!

Postat

Azi am chef sa feminizez un sclav, sa.l fac curva mea, sa.l scot la produs, sa fie cea mai mare curva posibila. Care se baga??

• Like 2
Postat

Vreau sa vii sa.mi saruti pasarica, sa iti ofer un ceai fierbinte, sa nu mai vezi altceva in afara de pasarica mea. Contacteaza.ma cu incredere.

Postat

Azi am chef sa feminizez un sclav, sa.l fac curva mea, sa.l scot la produs, sa fie cea mai mare curva posibila. Care se baga??

Cu siguranță mi-ar plăcea să fiu curva ta, sa ma scoți la produs (asta ar fi chiar super sa știu ca muncesc pt. tine) și m-aș baga cu placere, dar ce ar trebui mai concret sa fac? 🤑

• Oras:Everywhere
Postat

Cu siguranță mi-ar plăcea să fiu curva ta, sa ma scoți la produs (asta ar fi chiar super sa știu ca muncesc pt. tine) și m-aș baga cu placere, dar ce ar trebui mai concret sa fac?

Sa o plătești apoi sa o lași sa te futa în cur cu strapon-ul, sa i dai limbi în cur, chestii pentru prosti fără pula și fără coaie

• Like 1
Postat

Cu siguranță mi-ar plăcea să fiu curva ta, sa ma scoți la produs (asta ar fi chiar super sa știu ca muncesc pt. tine) și m-aș baga cu placere, dar ce ar trebui mai concret sa fac? 🤑

te astept pe whatsapp sa vorbim 😊
Postat

Te astept pe whatsapp 😊.
Postat

te astept pe whatsapp sa vorbim

Mulțumesc pentru invitație @iulia. Din păcate am un android mai vechi al cărui software s-a stricat și nu pot nici măcar sms-uri să trimit. În schimb pot trimite sms-uri de pe tableta dacă este ok. Între timp sa vad dacă îmi pot pune whatsapp - ul pe tableta.

Postat

Un număr de telefon stăpâna

Imi poti scrie pe whatsapp.

Este in semnatura

Cam prost acest sclav....

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...