eatmylol Reputație: 7 Postat Martie 26, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 26, 2018 Va salut si vreau sa va felicit pentru acest forumAm o problema si man gandit ca prin acest forum gasesc o rezolvare Nu prea imi place sa o ard pe anunturi sa alerg dupa una alta Vreau sa gasesc o fata cu igiena impecabila fara prea multi km la bord sau mirosuri ciudate pe care sa o vizitez de 2-3 ori pe saptamana Pana acum am avut o astfel de relatie dar din diverse motive am pus punct Am cautat prin anunturi una alta poate nu am ajuns inca unde trebuie si mam gandit poate ma ajutati voi cu ceva sfaturi P.S nu halesc pestii Multumesc
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Martie 26, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 26, 2018 Vrei si clauza de exclusivitate?
eatmylol Reputație: 7 Postat Martie 26, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 26, 2018 Vrei si clauza de exclusivitate?Nu... caut o fata desteapta care sa tina 2-3 clienti Pe langa ea Nu una de duzina
cubacigar Reputație: 1161 Postat Martie 26, 2018 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Postat Martie 26, 2018 atunci n ai ajuns unde trebuie ... noi, cei care facem recenzii, le facem tocmai pentru a oferi mici detalii si altor confrati si deci fetele sunt futute de mai multi baieti tu, cum nu faci recenzii nu vei primi ajutorul pe care speri sa l primesti de aici si nici nu cred ca te baga vr'un guster in grupul lui restrans :)) ... so have fun and valea! 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Martie 26, 2018 Postat Martie 26, 2018 Va salut si vreau sa va felicit pentru acest forumAm o problema si man gandit ca prin acest forum gasesc o rezolvare Nu prea imi place sa o ard pe anunturi sa alerg dupa una alta Vreau sa gasesc o fata cu igiena impecabila fara prea multi km la bord sau mirosuri ciudate pe care sa o vizitez de 2-3 ori pe saptamana Pana acum am avut o astfel de relatie dar din diverse motive am pus punct Am cautat prin anunturi una alta poate nu am ajuns inca unde trebuie si mam gandit poate ma ajutati voi cu ceva sfaturi P.S nu halesc pestii Multumesc :* salut
eatmylol Reputație: 7 Postat Martie 26, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 26, 2018 atunci n ai ajuns unde trebuie ... noi, cei care facem recenzii, le facem tocmai pentru a oferi mici detalii si altor confrati si deci fetele sunt futute de mai multi baieti tu, cum nu faci recenzii nu vei primi ajutorul pe care speri sa l primesti de aici si nici nu cred ca te baga vr'un guster in grupul lui restrans :)) ... so have fun and valea![/quoteatunci n ai ajuns unde trebuie ... noi, cei care facem recenzii, le facem tocmai pentru a oferi mici detalii si altor confrati si deci fetele sunt futute de mai multi baieti tu, cum nu faci recenzii nu vei primi ajutorul pe care speri sa l primesti de aici si nici nu cred ca te baga vr'un guster in grupul lui restrans :)) ... so have fun and valea!Scuze daca nu ti am facut recenzie....am sa iti fac data viitoare !Daca as fii intalnit tepe sau locatii cu probleme da as fi scris recenzii dar sa dau note si astfel de kkturi sau sa ma iau dupa recenzia lu Dorel de la drumuri si poduri/taxi pelicanul nu prea da bine
eatmylol Reputație: 7 Postat Martie 26, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 26, 2018 :* salutPup Maine te sun
silverzxx Reputație: 140 Postat Martie 27, 2018 Oras:Pe aici dar nu chiar aici! Oras:Pe aici dar nu chiar aici! Postat Martie 27, 2018 PupMaine te sun Esti exact pe ce cauti ! Hai k usor usor scb abordarea din mers .
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Martie 27, 2018 Postat Martie 27, 2018 Pup Maine te sun sper că nu suni iar la miezul nopții ;)
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Martie 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 28, 2018 A inceput relatia? 1
carolanjou Reputație: 597 Postat Martie 29, 2018 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Martie 29, 2018 :* salutuite vezi ca ai gasit ? si e chiar ok fata .acum daca tot ai itrat aici poate faci si tu o recenzie ca lumea
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 uite vezi ca ai gasit ? si e chiar ok fata .acum daca tot ai itrat aici poate faci si tu o recenzie ca lumea din păcate eu nu sunt ce caută el :)...el vrea o fată care sa fie disponibilă când sună el în acel moment și foarte important este chimia ce el o caută are alt stil :) i-am spus să încerce pe cautsponsor....era un site știu 2
activoral1 Reputație: 387 Postat Martie 29, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 29, 2018 El cauta una care sa se futa cu 2-3.Adica o nevasta. :))))
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 Este un tip ok.. curat și îngrijit..deci baftă :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum