brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 30, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Martie 30, 2018 Cate conturi ai la activ si cate au fost banate?Este logic ce faci?Dispari! Deja am nervi! Vezi ca te intrece la futut Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Martie 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 30, 2018 A turbat si suflet de femeie. :laugh2 :laugh2 2 report,plus doua explicații politicoase, îndemânări reciproce de sex oral si pupe in botAltceva?pentru indemn la sex oral nu se poate face raport ... ca e in specificul forumului. :laugh2 Parerea mea :hihat 3 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 30, 2018 Ce vrei ? dispari tu, nu ascult de nimeni. Eu vreau sa nu mai scrii aici, punct.O sa baneze si contul asta sa-ti faci alte 5... A turbat si suflet de femeie. :laugh2 :laugh2 2 report,plus doua explicații politicoase, îndemânări reciproce de sex oral si pupe in botAltceva? Comentezi? Vezi ca nu eu mugeam pe aici...Nu a uitat lumea in ce hal poti injura cand nu-ti iei pastilele!Jet! Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Martie 30, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Autor Partajează Postat Martie 30, 2018 pentru indemn la sex oral nu se poate face raport ... ca e in specificul forumului. :laugh2 Parerea mea :hihatAlea separat in pm după report, lămuriri oferite de mine. Nu are indemnul de sex oral treaba cu situația lu suflet de femeie.După ce m-a informat ce a hotărât după explicații ne-am luat cu ale noastre. Link spre comentariu
excalibur- Reputație: 540 Postat Martie 30, 2018 Partajează Postat Martie 30, 2018 Se vede ca PSD loveste tare in Romania. Nu se mai gasesc medicamente ? :laugh2 Link spre comentariu
excalibur- Reputație: 540 Postat Martie 30, 2018 Partajează Postat Martie 30, 2018 Recomandarea medicului http://i.imgur.com/ugUoZF7.jpg?1 1 Link spre comentariu
recenzoru Reputație: -450 Postat Martie 30, 2018 Oras:CTFG? Oras:CTFG? Partajează Postat Martie 30, 2018 Lasa ca stiu eu pe unde isi petrece veacul, la ce bodega. O sa ii fac cunostinta cu cativa conationali mai negri. Ba toti sunteti smecheri si tari de dupa monitor, futu-te-as in gat de muist tare-n tastatura!Vreau sa-mi bag pula-n ma-ta, dupa care sa efectueze si un swallow! Da-mi numarul ei, flausatule! Link spre comentariu
excalibur- Reputație: 540 Postat Martie 30, 2018 Partajează Postat Martie 30, 2018 Ba toti sunteti smecheri si tari de dupa monitor, futu-te-as in gat de muist tare-n tastatura!Vreau sa-mi bag pula-n ma-ta, dupa care sa efectueze si un swallow! Da-mi numarul ei, flausatule!Pune si CC la Rozkendra, sa vezi ce dominare iti baga :). Sa nu zici ca nu am pus o vorba buna pentru tine. Link spre comentariu
evil 11 Reputație: 463 Postat Martie 30, 2018 Partajează Postat Martie 30, 2018 Se vede ca PSD loveste tare in Romania. Nu se mai gasesc medicamente ? :laugh2Rozica e cea mai psihopata de pe forumul asta si nu exista medicamente sau tratament de specialitate pentru starea ei de sanatate. Nu degeaba dincolo Lulu i-a tras sut in cur si a banat-o. 1 Link spre comentariu
evil 11 Reputație: 463 Postat Martie 30, 2018 Partajează Postat Martie 30, 2018 Esti un troll care se baga in toate gaurile de fund si cand respectivul se scarpina, tot tu sari de cur in sus.Si mai iesi din lumea ta imaginara, ia aer, lasa tastatura.are probleme la mansarda, nu ai ce sa ii faci. 1 Link spre comentariu
jon snow Reputație: 929 Postat Martie 30, 2018 Oras:Night's Watch Oras:Night's Watch Partajează Postat Martie 30, 2018 Nu fi rautacios. Intrebarea care trebuie pusa este: Cat rezista pentru a 20'a oara pe forumul asta ? Link spre comentariu
mars 11 Reputație: 33 Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 Hai sa fim corecti. Fiecare cu dreptatea lui/ei. Inca sunt si au fost in trecut conturi clona ale userilor de aici si nu s-a luat nici o masura(chiar pisicul a incurajat scandalul pentru trafic). Aici e vorba de RozKendra, febletea pisicului. Cum zicea un tovaras: "ce face pizda din om". Pisicule nu ai sange in instalatie. Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Martie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 31, 2018 hmmm ... draga Roz ce zice lumea pe aici ? cica arati bine? asa este? esti blonda din poza cu leopardul de mai sus? sau e doar faza cu gardul? :hmmm 3 2 Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Martie 31, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Autor Partajează Postat Martie 31, 2018 hmmm ... draga Roz ce zice lumea pe aici ? cica arati bine? asa este? esti blonda din poza cu leopardul de mai sus? sau e doar faza cu gardul? :hmmmSunt mai frumoasă ca ștearsa aia...nu am parul blond acum,dar ani înainte cand il aveam eram expresivă,nu comuna ca aia...Si cand sunt blondă aduc a maghiară, cu culori mai închise nu poti identifica ce origini am Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Martie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 31, 2018 Sunt mai frumoasă ca ștearsa aia...nu am parul blond acum,dar ani înainte cand il aveam eram expresivă,nu comuna ca aia...Si cand sunt blondă aduc a maghiară, cu culori mai închise nu poti identifica ce origini am :slap2 ... aoleu de asta imi era frica ... pai si eu cum fac sa dau de tine, ca daca iti scriu pe PM ... sa te scot la o cafea ..."Cel-al-cărui-nume-nu-trebuie-rostit" ne baneaza pe amandoi in secunda urmatoare :laugh2 In ce incurcatura m-am bagat? ... nu puteai sa zici si tu ca esti urata ... si stateam si eu linistit ... pe forum? Acum ma impinge "viermisorul" spre tine :laugh2 3 2 Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Martie 31, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Autor Partajează Postat Martie 31, 2018 Sunt urâtă atunci:) )Vax, azi sunt îmbrăcată in costum tematic de vrăjitoare really :D Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Martie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 31, 2018 Sunt urâtă atunci:) )Vax, azi sunt îmbrăcată in costum tematic de vrăjitoare really :Dnu mai tine smecheria ... acum vrei sa te si cred, gata a zburat puiul cu ata ... m-ai facut curiosP.S. cu ce ocazie e vre-un bal mascat de Pastele Catolic? sau ... vreun fetis, ceva? apropo ... ai matura sau mop? :laugh2 3 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 31, 2018 :slap2 ... aoleu de asta imi era frica ... pai si eu cum fac sa dau de tine, ca daca iti scriu pe PM ... sa te scot la o cafea ..."Cel-al-cărui-nume-nu-trebuie-rostit" ne baneaza pe amandoi in secunda urmatoare :laugh2 In ce incurcatura m-am bagat? ... nu puteai sa zici si tu ca esti urata ... si stateam si eu linistit ... pe forum? Acum ma impinge "viermisorul" spre tine :laugh2 Stai linistit, daca o vezi, te sperii! :slap2Pusesera niste poze pe aici acum cativa ani in maieu jegos, haine de la bunica, grasimi curgatoare si cosuri pe maini si fatza... :ill Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Martie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 31, 2018 Stai linistit, daca o vezi, te sperii! :slap2Pusesera niste poze pe aici acum cativa ani in maieu jegos, haine de la bunica, grasimi curgatoare si cosuri pe maini si fatza... :ill :shocked 3 2 Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Martie 31, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Autor Partajează Postat Martie 31, 2018 nu mai tine smecheria ... acum vrei sa te si cred, gata a zburat puiul cu ata ... m-ai facut curiosP.S. cu ce ocazie e vre-un bal mascat de Pastele Catolic? sau ... vreun fetis, ceva? apropo ... ai matura sau mop? :laugh2Fac un roleplay de vampir si nu găseam costumașul ăla, așa ca il folosesc pe asta Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 31, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Martie 31, 2018 Stai linistit, daca o vezi, te sperii! :slap2Pusesera niste poze pe aici acum cativa ani in maieu jegos, haine de la bunica, grasimi curgatoare si cosuri pe maini si fatza... :ill la cat s-a futut acum are tenu frumos Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 31, 2018 la cat s-a futut acum are tenu frumos Virtual nu se pune! :laugh2 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 31, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Martie 31, 2018 Virtual nu se pune! :laugh2 se fute oricum. tu esti fetita cuminte pe langa ea Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 se fute oricum. tu esti fetita cuminte pe langa eaI-ai pus contor la pasarica sau care-i faza?e tanara, normal ca se fute Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Ii dau maxim o luna RozKendrei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum