Sari la conținut

Cont Roz Kendra

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

A turbat si suflet de femeie. :laugh2 :laugh2 2 report,plus doua explicații politicoase, îndemânări reciproce de sex oral si pupe in bot

Altceva?

pentru indemn la sex oral nu se poate face raport ... ca e in specificul forumului.  :laugh2 Parerea mea  :hihat

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu

Ce vrei ? dispari tu, nu ascult de nimeni. 

Eu vreau sa nu mai scrii aici, punct.

O sa baneze si contul asta sa-ti faci alte 5...

A turbat si suflet de femeie. :laugh2 :laugh2 2 report,plus doua explicații politicoase, îndemânări reciproce de sex oral si pupe in bot

Altceva?

Comentezi? Vezi ca nu eu mugeam pe aici...

Nu a uitat lumea in ce hal poti injura cand nu-ti iei pastilele!

Jet! 

Link spre comentariu
  • Oras:Xxx

pentru indemn la sex oral nu se poate face raport ... ca e in specificul forumului.  :laugh2 Parerea mea  :hihat

Alea separat in pm după report, lămuriri oferite de mine. Nu are indemnul de sex oral treaba cu situația lu suflet de femeie.

După ce m-a informat ce a hotărât după explicații ne-am luat cu ale noastre.

Link spre comentariu
  • Oras:CTFG?
  • Oras:CTFG?

Lasa ca stiu eu pe unde isi petrece veacul, la ce bodega. O sa ii fac cunostinta cu cativa conationali mai negri.

Ba toti sunteti smecheri si tari de dupa monitor, futu-te-as in gat de muist tare-n tastatura!

Vreau sa-mi bag pula-n ma-ta, dupa care sa efectueze si un swallow! Da-mi numarul ei, flausatule!

Link spre comentariu

Ba toti sunteti smecheri si tari de dupa monitor, futu-te-as in gat de muist tare-n tastatura!

Vreau sa-mi bag pula-n ma-ta, dupa care sa efectueze si un swallow! Da-mi numarul ei, flausatule!

Pune si CC la Rozkendra, sa vezi ce dominare iti baga :). Sa nu zici ca nu am pus o vorba buna pentru tine.

Link spre comentariu

Se vede ca PSD loveste tare in Romania. Nu se mai gasesc medicamente ? :laugh2

Rozica e cea mai psihopata de pe forumul asta si nu exista medicamente sau tratament de specialitate pentru starea ei de sanatate. Nu degeaba dincolo Lulu i-a tras sut in cur si a banat-o. 

• Like 1
Link spre comentariu

Hai sa fim corecti. Fiecare cu dreptatea lui/ei. Inca sunt si au fost in trecut conturi clona ale userilor de aici si nu s-a luat nici o masura(chiar pisicul a incurajat scandalul pentru trafic). Aici e vorba de RozKendra, febletea pisicului. Cum zicea un tovaras: "ce face pizda din om". Pisicule nu ai sange in instalatie.

Link spre comentariu

hmmm ... draga Roz ce zice lumea pe aici ? cica arati bine? asa este? esti blonda din poza cu leopardul de mai sus? sau e doar faza cu gardul?  :hmmm

Sunt mai frumoasă ca ștearsa aia...nu am parul blond acum,dar ani înainte cand il aveam eram expresivă,nu comuna ca aia...

Si cand sunt blondă aduc a maghiară, cu culori mai închise nu poti identifica ce origini am

Link spre comentariu

Sunt mai frumoasă ca ștearsa aia...nu am parul blond acum,dar ani înainte cand il aveam eram expresivă,nu comuna ca aia...

Si cand sunt blondă aduc a maghiară, cu culori mai închise nu poti identifica ce origini am

:slap2  ... aoleu de asta imi era frica ... pai si eu cum fac sa dau de tine, ca daca iti scriu pe PM  ... sa te scot la o cafea ..."Cel-al-cărui-nume-nu-trebuie-rostit" ne baneaza pe amandoi in secunda urmatoare  :laugh2

In ce incurcatura m-am bagat? ... nu puteai sa zici si tu ca esti urata ... si stateam si eu linistit ... pe forum? Acum ma impinge "viermisorul" spre tine  :laugh2

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu

Sunt urâtă atunci:) )

Vax, azi sunt îmbrăcată in costum tematic de vrăjitoare really :D

nu mai tine smecheria ... acum vrei sa te si cred, gata a zburat puiul cu ata ... m-ai facut curios

P.S. cu ce ocazie e vre-un bal mascat de Pastele Catolic? sau ... vreun fetis, ceva? apropo ... ai matura sau mop?  :laugh2

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu

:slap2  ... aoleu de asta imi era frica ... pai si eu cum fac sa dau de tine, ca daca iti scriu pe PM  ... sa te scot la o cafea ..."Cel-al-cărui-nume-nu-trebuie-rostit" ne baneaza pe amandoi in secunda urmatoare  :laugh2

In ce incurcatura m-am bagat? ... nu puteai sa zici si tu ca esti urata ... si stateam si eu linistit ... pe forum? Acum ma impinge "viermisorul" spre tine  :laugh2

Stai linistit, daca o vezi, te sperii!  :slap2

Pusesera niste poze pe aici acum cativa ani in maieu jegos, haine de la bunica, grasimi curgatoare si cosuri pe maini si fatza...  :ill

Link spre comentariu

nu mai tine smecheria ... acum vrei sa te si cred, gata a zburat puiul cu ata ... m-ai facut curios

P.S. cu ce ocazie e vre-un bal mascat de Pastele Catolic? sau ... vreun fetis, ceva? apropo ... ai matura sau mop?  :laugh2

Fac un roleplay de vampir si nu găseam costumașul ăla, așa ca il folosesc pe asta
Link spre comentariu
  • Oras://
  • Oras://

Stai linistit, daca o vezi, te sperii!  :slap2

Pusesera niste poze pe aici acum cativa ani in maieu jegos, haine de la bunica, grasimi curgatoare si cosuri pe maini si fatza...  :ill

la cat s-a futut acum are tenu frumos

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...