Sari la conținut

Off-topic De La Louise/azada

Postări Recomandate

• Oras:aici.
Postat

nu prea, dar ma alint ca un motan =))) . GlumescDaca fata e ok si facem click .. cine stie ? poate si torc :P dar dupa trebe si ea sa miaune ca na .. :P

• Răspunsuri 83
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Oras:Bucharest
Postat
nu prea' date=' dar ma alint ca un motan =))) . GlumescDaca fata e ok si facem click .. cine stie ? poate si torc :P dar dupa trebe si ea sa miaune ca na .. :P[/quote']:c1at:c1at:c1at miauuu
Postat

deja am facut click ? :)) then ... prrr prrr are you happy ? or should i continue ? :PPoate intr-o zii cand nu o sa fiu obosit, o sa avem o discutie mai amanuntita pe mess, ca din ce stiu eu suntem putin pe aceeasi unda ( ma rog.. eu doar am avut o tentativa de studii in afara ... dont ask where i know from, i just know ur a smart girl :P , maybe thats why you turn me on even tho` i`m at 3.5k km away :P )

Postat
deja am facut click ? :)) then ... prrr prrr are you happy ? or should i continue ? :PPoate intr-o zii cand nu o sa fiu obosit' date=' o sa avem o discutie mai amanuntita pe mess, ca din ce stiu eu suntem putin pe aceeasi unda ( ma rog.. eu doar am avut o tentativa de studii in afara ... dont ask where i know from, i just know ur a smart girl :P , maybe thats why you turn me on even tho` i`m at 3.5k km away :P )[/quote']continuare live la sfarsitul lui august :) (cu torsul) sure, putem avea o discutie ... :)
Postat

sa ramai in locatia cu jacuzzi :P :))) i-ai facut proba cu vre-un client sau ma astepti pe mine ? :)) eu ma bag la somnic , bafta la confutaciosi si noapte buna tie, pisicuto . pai maine depinde cum termin si te gasesc, o sa te adaug. Am anumite curiozitati, care sper sa nu ti se para deplasate ( iti explic maine ce si cum, ca deja facem instant chat aici si ne bate pisicutsu :)) ) /

• Oras:Dickland
Postat
sledge hammer69 ai apucat sa o vizitezi pe Luise ? :P
Salutare!Luni voi fi in Bucuresti si am sa iau legatura cu ea. Mai ales ca inteleg din postari ca este acum in Nerva Traian, la o aruncatura de batz de mine... Avem noi un plan, sa vedem ce iese ;)
Postat
te asteptam dupa.... sa ne spui cum a fost...
Sigur voi posta experienta avuta cu Louise/Azada... :)Am cumva ceva asteptari la tot ce am discutat cu ea si am citit despre ea pe forum...
Postat
Sigur voi posta experienta avuta cu Louise/Azada... :)Am cumva ceva asteptari la tot ce am discutat cu ea si am citit despre ea pe forum...
Cred ca m-ar ajuta sa-mi spuneti cine sunteti, domnule sledgehammer :P nu-mi reuseste identificarea. In ceea ce priveste ziua de luni, depinde cand anume, e posibil sa nu fiu disponibila...
Postat
Cred ca m-ar ajuta sa-mi spuneti cine sunteti' date=' domnule sledgehammer :P nu-mi reuseste identificarea. In ceea ce priveste ziua de luni, depinde cand anume, e posibil sa nu fiu disponibila...[/quote']Buna ziua doamna Louise/Azada... :P Bineinteles ca va voi pune la dispozitiile toate indiciile necesare...Ma veti identifica destul de usor sper eu, am avut ceva conversatii pe YM... Ramasese de ceva vreme sa ne auzim luni sa stabilim ... ;)
  • Oras:Tayland
  • Oras:Tayland
Postat

Domn Manierat - chestia asta atasata intr-un anunt, "agata" multi barbati cu tulburari de comportament, tulburari de personalitate....etc.Renunta!

Postat

eu am vrut sa mentin un ton cat de cat politicos, si sa nu fiu grobian...decat daca ar fi fost nevoie...si cum deocamdata nu e nevoie...hai sa spunem ca prostituate sunt acele doamne/domnisoare pe care le gasesti in baneasa / centura...aici, deja vorbim de ceva mai elevat...cu toate ca intr-un cuvant.....

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Editat de admin
Salut MarnicaAi fost avertizat de multe ori pentru atac la persoana si posturi de umplutura , inclusiv in thread Laurei unde ai postat nenumarate ofense si jigniri nefondate la adresa ei.Ai fost rugat sa aduci completari concrete legate vizita la ea si de experienta nereusita dar ai ignorat si ai continuat cu posturi inutile pentru noi toti.

Am fost si eu la ea. De evitat total, e o mizerabila si la propriu si la figurat.
La fel ai facut si aici. Orice comentariu pozitiv sau negativ la adresa unei fete este binevenit atata timp cat sunt respectate reguli mici de bun simt. Poti gasi restul regulilor

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat
Nu esti deloc obosit' date=' ai perceput bine, dar nu am avut chef de normal, am stat la GFE, FK, sarutari pe tot corpul, mingiieri. Chiar i-am spus la un moment dat ca vreau sa o vad din spate. Si s-a intors, stind in patru labe, eu fiind intins pe pat... Si mi-a aratat un fund demential, numai bun de futut... :) Ceea ce mi-am rezervat sa fac week-endul ce vine, de vineri pina duminica... ;)Am vrut sa ma asigur ca Louise este persoana cu care pot sta un week-end intreg si mi-a demonstrat ca este cu virf si indesat...Detalii picante? Cind iti ia p**a in gura, cu ochelarii aia de profesoara pe nas este dementiala, cum i se vad sinii mari care se freaca de tine, mmmmm, un deliciu...La fel, cind ii scoti ochelarii, fiind mioapa, are privirea aia ratacita, parca nu stie unde se afla...[/quote']Interesant, multumesc pt detalii.Tot weekendul? Scump pt buzunarul meu, mai mult ca sigur. De curiozitate, sare de mia de euro un weekend?
Nici pe departe! Este mai mult decit de bun simt tariful.

Postat

S-a aminat week-endul la munte, din pacate, nu au iesit treburile asa cum erau stabilite. Se mai amina vreo doua saptamini si sigur ca trimit si relatari si poze daca Louise va fi de acord sa imortalizam fericitul moment! ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.