Sari la conținut

Doar un topic cu poze cu Rândunica

Postări Recomandate

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Și de ce s-a umflat tarata în tine și dai negativ??? Ca ți-am spus ca ești plina de celulita și ai bucile pline de bube???

Aici va evaluam ca pe marfa, nu e loc de aere de dive ca ești departe de asa ceva.

Nu e vina mea ca toți la terminații si lăbarii de profesie divinizeaza orice coarda le apare în fata ochilor.

Și ai grija cu amenințările ca s-ar putea sa te arzi rău de tot oricâtă încredere ai avea tu în . Mereu coardele proaste și tupeiste baga baietzashii la belele și lucrări la procuratura.

Nu.ca etsi prost si semnalizezi. Nu imi cunosti serviciile si indrugi aberatii sau servicii pe care nu le ofer.

Si pt ca nu suport prostii care semnalizeaza din satelit.

Spre deosebire de alte fete nu imi editez imperfectiunile si nu ma dau altceva decat sunt. Dar cand tu aberezi de sex de mm cand eu scriu peste tot ca nu ofer servicii de ecorta mi se pare ca prea depasesti niste granite. Tot de protie maxima. Si vezi ca nu am pesti dar astept de mult un bulangiu dasta ca tine tupeist in fata pcului sa i fut dintii aia din gura in afara virtualului. Te risti? Promit ca sunt singura in locatie cand vii si dupa ce te castrez iti pun si muia pe forum.

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Indraznesc sa sper ca intre labarii de profesie pe de-o parte - si "durii" care se lauda cum triaza ei femeile ca pe vite, scuipand cu dispret pe ele, exista si oarece clasa de mijloc - oameni (mai mult sau mai putin)... normali...?  :blush:

Corect, tu ai spus doar ce ai vazut in poza, dar se putea gasi o exprimare mai putin "din topor".

Tu ai luat-o asa, ea-i mai impulsiva din putinul cat o stiu eu (exclusiv online ma refer)... si uite asa incep toate razboaiele pwlii mele. Istoria ultimilor 5 ani de forumeala pe aici, cuprinsa in 2-3 postari :)

Pe de alta parte, cu scuzele de rigoare, personal nu-s 100% convins ca, la randul tau, nu faci parte din "clone wars" cu scopul expres de a trolla / flame-ui, asa ca discutia s-ar putea sa fie gratuita...

:beex2

Nu m-a enervat ca a zis ca am celulita sau cosuri.chiar am si asta sunt. Mi ar luat 3 minute sa bag fotoshop.

M-e enervat ca a scris de sex si mortii lui. Oricum e imbecil. Comenteaza oriunde vede ceva scris de mine. Genul ala de pula castata care din fata pcului e mare smardoi.fata in fata un ochi se uita la altul si iese de la calculator numai sa duca gunoiu cand tipa ma sa la el ca s-a facut ghena in jurul lui de cand sta lipit pe caun facand laba dupa poze pe net.

• Like 2
  • Oras:Unde's pizde cu mâncărimi
  • Oras:Unde's pizde cu mâncărimi
Postat

THECAT, nu fac troll sub nicio forma. Am pus o întrebare și am spus ce am văzut în poza. Și ea vine direct cu aere de superioritate și injurii. Prea mult tupeu... Nejustificat.

NU! NU DISPREÈšUIESC NICIO FATA CARE MUNCEȘTE! Și fetele de aici muncesc. Dar totuși ele au de oferit CORPUL. El atrage, el VINDE. Asta evaluam. Rece și obiectiv.

Si nu, nu găsesc OK oamenii care divinizeaza diverse fete pe aici. Consider ca nu au experienta și nu știu care e treaba. Probabil nu au avut parte de prea multa atenție în viata reala și nu fac diferența între ce se întâmplă aici și în viata "CIVILA". Iar comportamentul acelor oameni da NAS NEJUSTIFICAT unor tupeiste încrezute, deci ne afectează pe toți. De aia comentez de ei, în rest nu ma interesează ce fac ei.

Doar ție m-am adresat, THECAT, eu cu chestia aia nu am cum sa am dialog.... E prea needucata! P

PEACE! 👌👌👌

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

THECAT, nu fac troll sub nicio forma. Am pus o întrebare și am spus ce am văzut în poza. Și ea vine direct cu aere de superioritate și injurii. Prea mult tupeu... Nejustificat.

NU! NU DISPREȚUIESC NICIO FATA CARE MUNCEȘTE! Și fetele de aici muncesc. Dar totuși ele au de oferit CORPUL. El atrage, el VINDE. Asta evaluam. Rece și obiectiv.

Si nu, nu găsesc OK oamenii care divinizeaza diverse fete pe aici. Consider ca nu au experienta și nu știu care e treaba. Probabil nu au avut parte de prea multa atenție în viata reala și nu fac diferența între ce se întâmplă aici și în viata "CIVILA". Iar comportamentul acelor oameni da NAS NEJUSTIFICAT unor tupeiste încrezute, deci ne afectează pe toți. De aia comentez de ei, în rest nu ma interesează ce fac ei.

Doar ție m-am adresat, THECAT, eu cu chestia aia nu am cum sa am dialog.... E prea needucata! P

PEACE!

Dubte ma tare! Ce mm cauti pe topicurile mele din moment ce in titlu mentionez clar ce si cum da i drumul undeva unde se posteaza ceva ce te intereseaza. E ca si cum ai intra in farmacie sa intrebi de ce nu se vonde salam.
  • Like 1
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Na, neputând de cozile care s-au format la ea si-a anunțat intenția de a veni la Cluj.
Apoi om vedea. Unii deja se entuziasmează de parca le vine Mesia.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Intentia mea la Cluj a venit in urma mai multor cereri din partea unora care au venit la mine din Cluj. Inca nu sunt decisa daca merg la ei in vizita ca mi-e ff greu sa calatoresc perioade fiind extrem de atasata de cineva pe care nu il pot lua cu mine... asa ca ma mai gandesc. E un oras superb,m-as muta acolo cu totul

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sunt online baieti si va astept la mine! (pisicuts o are mare)

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sunt online baieti si va astept la mine! (pisicuts o are mare)

WtF se intampla?!??!?!?!! Eu nu am scris acest coment!!!!!!!!!!!

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

WtF se intampla?!??!?!?!! Eu nu am scris acest coment!!!!!!!!!!!

Probe, teste. Asa a zis Felix. Tu crezi ? 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

post-56202-0-32481700-1540477506_thumb.jpg

Bam bam

• Like 9
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
post-56202-0-16286800-1540477563_thumb.jpg
  • Like 5

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

0758609361

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...