Sari la conținut

Ce-a Fost Mai Intai?

Dilema 1  

9 membri au votat

1. 1. Ce a fost mai întâi?

• Oul
      3
    • GÄ?ina
      6

Postări Recomandate

• Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: dromaderu_cocosat
Postat

Dacă tot e bal atunci bal să fie.... Sau mai bine zis, dacă tot suntem în prezența atâtor "domni" "erudiți", cunoscători de limbi străine (inclusiv "defuncte"), formatori de opinii sau lideri spirituali și cum aici totul e posibil poate aflăm și noi răspunsuri "existențiale"...

Rog argumentați răspunsul, orice răspuns fără argumente nu va fi luat în calcul..

Deci

CE A FOST MAI ÎNTÂI ...??

PS în caz de egalitate voi răspunde și eu...

Vizitator Cory
Reputație: 0
Postat

Daca e sa consideram teoria creatiei, atunci clar a fost gaina prima,pt ca Dzeu a creat in ziua a 5-a si a 6-a animalele si pasaricile...(alea care fac fal fal nu va ganditi la pasaricile noastre bipede)...

Din punctul meu de vedere a fost OUL, pentru ca asa sunt eu..Gica contra =))

Vizitator euflo96
Postat

Cred ca varianta numarul 3 este cea corecta, COCOSUL! (Primul cocos din lume, a fost de aur, dar au venit niste romani si l-au furat! )

Ps imi rezerv dreptul de a vota cu doua maini...

Postat

Am votat gaina dar nu prea sunt de acord.

Oricum mai intai a fost unicelulara.

Vizitator barzadoi
Postat

Votez ca și la celalalt sondaj (AT versus Iv) ,3.

Pentru mine nu contează ce a fost sau nu, contează ce este sau rămâne. Si acum nu vad decât prostie direct proporțională cu nivelul “de cultura” afișat cu nonșalanta de erudiții care mânuiesc verbul cu mai multa multa ușurința decât “decât un neanderthalian cu palma cât cazmaua  ”…Personal m-am saturat sa-i vad pe cei care cocoțați pe un vraf de cărți citite (oare or fi înțeles ceva din ele oare ?) își plimba jetul ideilor în capul plebei și mai arunca câte o flegma condescendenta în ochii celor ce nu pot fi de acord cu ei. Bunica mea îmi spunea odată: Unde-I carte multa, e și prostie căcălău….

Domnilor “ Gentlemani”, învățați și ce înseamna sa fi om simplu și umil.Sunt valori universale și rimează cu bunul simt. Aici deveniri ridicoli exhibându-va "talentele"

Personal, dacă voi părăsi acest forum, o voi face din acest motiv. Problema e ca și în viata de zi cu zi, voi da și de acești intelectuali de mușama  frustrați  dornici sa-și etaleze cultura oriunde și oricând. Un om educat și cu bun simt știe când și unde sa intervină.

Bineinteles, nu e cazul meu. Voi ramane un om din topor

Vizitator Cronicarul
Postat

Cocosatule, intrebarea ta se refera la snitelul de pui? Acolo se intalnesc si gaina si oul.

Vizitator TheMachine
Postat

3. Puiul, că doar nu o să iasă ditamai găina dintr-un prăpădit de ou! At the beginning was the ... chick! The hot chick!

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

post-3169-0-84665300-1361785263_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...