Sari la conținut

Masaj

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
Postat

Multe asa zic dar daca sunt atrasi de clienti sau baga mana in buzunar o fac clar. Acuma depinde si de client si de chimia dintre cei doi.

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Multe asa zic dar daca sunt atrasi de clienti sau baga mana in buzunar o fac clar. Acuma depinde si de client si de chimia dintre cei doi.

exact, decat sa spui la telefon ca o faci si dupa sa te trezesti cu  un boschetar la usa...

Postat

Are locatia in centru langa minerva unde e Oltenia 3 TV. Am sunat-o am ajuns acolo am urcat sus si surpriza e un bar unde face masajul. Era agitatie si lume multa. Nu am ramas. Am plecat de la usa. Nu am apucat sa o vad pe tipa care presteaza masaj. E aiurea sa te cheme in locuri publice. La telefon nu spune nimic de asta

Postat

exact, decat sa spui la telefon ca o faci si dupa sa te trezesti cu  un boschetar la usa...

Corect!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

salutare,am fost la masaj la tipa respectiva si vreau sa va zic ca face masajul  relaxare de nota 20 ,fara altceva mai mult,locatia este chiar ok

Postat

salutare,am fost la masaj la tipa respectiva si vreau sa va zic ca face masajul  relaxare de nota 20 ,fara altceva mai mult,locatia este chiar ok

te lasa macar sa o atingi?

Postat
salutare,am fost la masaj la tipa respectiva si vreau sa va zic ca face masajul  relaxare de nota 20 ,fara altceva mai mult,locatia este chiar ok[/quote ]

Mai multe detalii?

• Minus 1
Postat

salut,ce sa va zic ,sunt un client fidel ,merg o data pe saptamana pt ca am probleme cu spatele si chiar nu ma mai doare spatele dupa masaj,tipa chiar stie ce face si este super ok,pot spune ca masajul este FOARTE BUN ,cu siguranta nu face altfel de masaj...

Postat

Are locatia in centru langa minerva unde e Oltenia 3 TV. Am sunat-o am ajuns acolo am urcat sus si surpriza e un bar unde face masajul. Era agitatie si lume multa. Nu am ramas. Am plecat de la usa. Nu am apucat sa o vad pe tipa care presteaza masaj. E aiurea sa te cheme in locuri publice. La telefon nu spune nimic de asta

nu este bar acolo,asta iti pot garanta

Postat

dar cum este locatia?

bai frate tu ma intrebi cum este locatia,in pana mea vrei la restaurant dute sa mananci.....intrebi si tu si nici  tupeu sa intri nu ai avut

Postat

bai frate tu ma intrebi cum este locatia,in pana mea vrei la restaurant dute sa mananci.....intrebi si tu si nici  tupeu sa intri nu ai avut

tipa stie destul de bine sa faca masaj ,vreti mai mult colindati prin alte parti

Postat

bai vezi ca nu eu am fost cel care a refuzat sa intre.. si ce ti se pare asa rau sa spui cum e locatia? tu sigur ai un usor retard, sa nu zic altfel 

Postat

bai vezi ca nu eu am fost cel care a refuzat sa intre.. si ce ti se pare asa rau sa spui cum e locatia? tu sigur ai un usor retard,

Sa ai mintea intre picioare  ...sa gandesti e prea mult pt.tine  fratica

Postat

Tu doar in pula goala ai facut masa

bai frate voi astia care vreti o labareala si nu masaj cautati bai in plm mea ce vreti si nu mai puneti tot felul de intrebari cretine

• Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

acest topic nu are ce cauta aici femeia face un simplu masaj de relaxare si nimik mai mult 

si locatia nu are de ce sa va sperie asa este amenajate sunt nisto oameni cu pasiuni pentru asta nu este nici un bar

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...