rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 9, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Aprilie 9, 2018 Tot un fel de narcisism:)Hop cu mami ca nu sunt narcisistă. Eu nici măcar nu cred in ego, deci mi-e imposibil sa fiu vanitoasă Jolly.
evil 11 Reputație: 463 Postat Aprilie 9, 2018 Postat Aprilie 9, 2018 Desigur ca nu cunosc bărbații. De aia atâția cheltuie bani cu mine ca sa vorbim mai mulți decât tariful ăstora de pe sub forumul lux. In timp ce tastez realizez spre disperarea mea ca s-ar putea sa fiu singura dama de companie de pe site in adevăratul sens al cuvântului. Oarecum, compania fiind virtuală.Vai mie, ce am fost si ce am ajuns. Mai bine ma călugăream :laugh2Nu te calugari, mai bine iti deschizi un business, asta daca nu ai deja. 1
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2018 Postat Aprilie 9, 2018 XoXo este cel mai jmeker baiat. Este singurul care isi poate suge pwla singur. ( bine mai era unul intr-u film- dar se poate sa fi fost dublura lui)Bravo XoXo, te invidiez.Singura problema este ca, de cand a reusit asta, nu mai lasa pe nimeni sa i-o suga :))) este gelos pe toate curvele, de aceea nu le suporta :) :) 1
johnny&white Reputație: -438 Postat Aprilie 9, 2018 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Aprilie 9, 2018 Hop cu mami ca nu sunt narcisistă. Eu nici măcar nu cred in ego, deci mi-e imposibil sa fiu vanitoasă Jolly.Iti mai scapa si tie uneori, doar esti femeie, ce naiba!.N am fost prea rautacios, asa-i?
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2018 Postat Aprilie 9, 2018 Adevărul e ca ele lucrează, tu te îndrăgostești. Da, toți avem dreptate in felul nostru:) doar ca pt mine adevarul e alb sau negru, nu nuanțe intre cele 2 non culoriMai sunt si excepții de la regula. Exista si fete afectuase (cel putin aparent). Viata merge înainte. Imi plac nuanțele intermediare. :)
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 9, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Aprilie 9, 2018 Sa știi ca imi place ce fac. Imi place sa știu ca am contribuit la fericirea si buna dispoziție a cuiva. Biz or no biz nu stiu cât ma încântă sa renunț sa binedispun oameni si chiar daca am un rodaj major din punct de vedere social, adică mai mult sau mai puțin conversez cu minim o sută de persoane pe zi fara expectie eu nu ma simt stresată decât daca imi merge prost in plan personal. Atunci chiar nu am chef de oameni, mai ales de mulțimi si tânjesc sa stau singură si sa nu ma fută nimeni la cap vum ar veni.
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 9, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Aprilie 9, 2018 Iti mai scapa si tie uneori, doar esti femeie, ce naiba!.N am fost prea rautacios, asa-i? Nope, ai înțepat si tu nițel așa spre tachinare Mai sunt si excepții de la regula. Exista si fete afectuase (cel putin aparent). Viata merge înainte. Imi plac nuanțele intermediare. :)Si eu pot fi afectuoasă cu un client mai ales daca nu e pe dominare si asta e nevoia lui,dar este un roleplay omule. O fantezie, o fantasmă. Niciodată nu voi confunda sau voi apropria afecțiunea față de cineva care ma întreține, cu cea veritabilă pt bărbatul iubit.Măi, nu mai cauți iubite surogat in prestatoare. Asta e esența problemei.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 9, 2018 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 9, 2018 Vă dă, Xoxo, în spaimă ando glumeaua :) Mânca-i-ați poola aia dă 24 =)) 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2018 Postat Aprilie 9, 2018 Nope, ai înțepat si tu nițel așa spre tachinare Si eu pot fi afectuoasă cu un client mai ales daca nu e pe dominare si asta e nevoia lui,dar este un roleplay omule. O fantezie, o fantasmă. Niciodată nu voi confunda sau voi apropria afecțiunea față de cineva care ma întreține, cu cea veritabilă pt bărbatul iubit.Măi, nu mai cauți iubite surogat in prestatoare. Asta e esența problemei.Of, of. Aceste vorbe "ma doare" :) 1 7
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 9, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Aprilie 9, 2018 Of, of. Aceste vorbe "ma doare" :)Păi cineva tre' sa te trezească la realitate Parni, pentru că oricât de drag ti-e un client si cât de fidel îți este aproape întotdeauna el dispare imediat ce ai terminat de vorbit cu el. M-am distrat cu unu pălăvrăgind, prea bine:) dar realitatea este ca odată încheiată conversația el nici macar nu mai există pt mine ca deja ma pregătesc mental si afectiv pt următorul. Până data viitoare când vine tu crezi ca eu stau sa ma gândesc măcar vreodată la unul? Nu! Așa ceva nu se întâmplă. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2018 Postat Aprilie 9, 2018 Ce aveti ma cu Xoxo ? Nu e frumos sa va luati de handicapati, mai ales ca e sarac de tot :))). 2
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2018 Postat Aprilie 9, 2018 Lasa ca sunteti voi bine tare daca-i purtati lui de grija ca e sarac, ca are pene, ca si-o suge singur, etc. 2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2018 Postat Aprilie 9, 2018 Păi cineva tre' sa te trezească la realitate Parni, pentru că oricât de drag ti-e un client si cât de fidel îți este aproape întotdeauna el dispare imediat ce ai terminat de vorbit cu el. M-am distrat cu unu pălăvrăgind, prea bine:) dar realitatea este ca odată încheiată conversația el nici macar nu mai există pt mine ca deja ma pregătesc mental si afectiv pt următorul. Până data viitoare când vine tu crezi ca eu stau sa ma gândesc măcar vreodată la unul? Nu! Așa ceva nu se întâmplă.Cam ... nasol. Cred ca sunt pe cale de a deschide o noua linie de gândire:"Respect pentru fete" 1 7
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 9, 2018 Postat Aprilie 9, 2018 am venit futu-va-n gura da pelicanipentru doctor parnaie sa ne bagam pula in toate printesele lui si sa le dam la muie si dupa sa se duca si el =)) 1
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 9, 2018 Postat Aprilie 9, 2018 rozz kendra de azi esti fanu meu nr 1 te pup 1
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 9, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Aprilie 9, 2018 rozz kendra de azi esti fanu meu nr 1 te pupTu esti un băiețel tare obraznic, Xo :)) 1
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 9, 2018 Postat Aprilie 9, 2018 sunt, lua-m-ar zdrentele astea in gura cu totu pana li se inclesteaza gura 1
excalibur- Reputație: 540 Postat Aprilie 9, 2018 Postat Aprilie 9, 2018 Bai Evil, dar mare patron esti. Sluga ta Xoxo a aparut la ordin :))))Sa ii dam cateva bobite pedigree =)))#like_a_boss 1
excalibur- Reputație: 540 Postat Aprilie 9, 2018 Postat Aprilie 9, 2018 rozz kendra de azi esti fanu meu nr 1 te pupDaca nu ii aduci un buchet de flori te tai. 1
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 9, 2018 Postat Aprilie 9, 2018 Daca nu ii aduci un buchet de flori te tai.mai bine imi dai cu barba in coaie si iti vezi de treaba ai uitat ca fac ce vreau ? orfanule
excalibur- Reputație: 540 Postat Aprilie 9, 2018 Postat Aprilie 9, 2018 mai bine imi dai cu barba in coaie si iti vezi de treaba ai uitat ca fac ce vreau ? orfanuleNu mai vorbi despre copilaria ta nefasta pentru ca nu ma intereseaza cazurile sociale ca al tau. Saracule !
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 10, 2018 Postat Aprilie 10, 2018 CE VIATA AU PESTII... STAU CU PULA IN SUS , MANANC SUSHI SI MA UIT LA THE FOUR =)) 3
cerrone Reputație: -1104 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 10, 2018 Nu mai vorbi despre copilaria ta nefasta pentru ca nu ma intereseaza cazurile sociale ca al tau. Saracule !Pai nu prea e sarac. E cam singurul care face ce vrea si unde vrea pe forumul asta. Iar esti cam prostut :rax2 :laugh2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum