andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Aprilie 26, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 26, 2018 Zine si noua..merita ..nu merita
alex1199 Reputație: -505 Postat Aprilie 26, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 26, 2018 Am fost si eu. Pozele sunt reale. Oralul ok, se mai simt si dintii. In rest e de bine. Oral: 7Normal: 9Aspect: 9 - nu e pt fanii slimLocatie: 10Gfe: 8 -lipsa fkIgiena: 10 Halatul: 150 lei fin 5 18
ultrasul Reputație: 57 Postat Aprilie 27, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2018 Salut. Aseara am vizitat titulara topicului. Nr de tel luat dupa forum,am sunat pentru programare,iar dupa ce am stabilit detaliile am plecat spre mandra.Locatia aproape de rond alba iulia langa terasa hight class cafe,locuri de parcare cam limitate la ora la care am fost,garsoniera fetei este open space,curata si aerisita! Spune ca este din Ucraina si nu stie pentru cat timp va mai ramane in Buc.Fiind o ora cam am ramas pentru o finalizare. Am inmanat cadoul si am plecat la baie pentru o igienizare. In momentul in care am iesit din dus,am vazut-o pe marginea patului acoperandu-sii sanii cu mainile :-))! Am mai stat noi putin de vorba,eu glumind pe seama accentului ei si actiunea incepe cu un masaj cu acei pepeni bine dezvoltati,un oral umed,cu supt/lins oo-le,am citit recenziile fetei iar cei care au vizitat-o au avut mare dreptate,se cam simt dintisorii dar nu este deranjant(cel putin pentru mine)!La normal treaba a stat mult mai bine. Geme frumos,se uda natural,contre din partea ei,participa foarte bine si nu iti lasa senzatia ca mimeaza.Descarcarea a fost pe acei pepeni de Dabuleni,ajutand-o cu servetele umede pentru curatare! Note:--Locatie 9—Aspect Fizic 9(mie imi plac tipele cu forme)—Oral 8—Normal 10*—Gfe 10 Cadou 150 ron 30 minute,250 ron o ora.O recomand celor corora le plac femeile cu forme! 8
viktordan88 Reputație: 12 Postat Mai 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2018 cum lucrezi maine?
bodo40 Reputație: 464 Postat Mai 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2018 De luni tot incerc sa o prind la tel,dar de fiecare data intra mesageria. Precizez ca am sunat la ore diferite. S-a retras?
kingx Reputație: 360 Postat Mai 20, 2018 Oras:_ Oras:_ Postat Mai 20, 2018 cred ca tocmai a intrat in top 3 de TO DO
kingx Reputație: 360 Postat Iunie 3, 2018 Oras:_ Oras:_ Postat Iunie 3, 2018 Nu mai ajunge pe aici din Ucraina?A mai fost cineva recent?
ultrasul Reputație: 57 Postat Iunie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2018 A revenit Alissa. Zilele urmatoare tre sa-i imping o vizita. 1
kingx Reputație: 360 Postat Iunie 15, 2018 Oras:_ Oras:_ Postat Iunie 15, 2018 a ajuns cineva la ea saptamana asta?
marik Reputație: 152 Postat Iunie 18, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Iunie 18, 2018 Sigur au ajuns,dar futacii numai scriu. O tin doar pentru ei
the_amazing Reputație: 26 Postat Iunie 24, 2018 Postat Iunie 24, 2018 Recenzii noi mai vrea cineva sa ne împărtășească?
alex1199 Reputație: -505 Postat Iunie 24, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 24, 2018 Da tu cate recenzii ai dat in 3 ani? 1
outofmymind Reputație: 264 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 Am vizitat domnisoara zilele trecute dupa ce i-am vazut pozele. Locatia undeva pe Blvd Burebista, mi se pare cunoscuta, cred ca a activat acolo alta domnisoara vizitata de mine in trecut. M-a asteptat dupa usa, frumusica, zambareata si sanii uof...nebunie. Socializat 2-3 minute, achitat 150 pentru un numar si m-am cerut la igienizare scurta chiar daca eram dusat.Ne-am reintalnit in pat, m-a dezmierdat cu un oral neprotejat foarte lent si placut, sex intre sanii aia mari. Dupa cateva minute montat prezervativ si am lasat-o pe ea intai deasupra sa ma bucur de sanii aia in voie. A urmat un doggy cu gemete, false sau nu...naiba stie...ma simteam prea bine, sper ca si ea s-a simtit la fel. Printre gemetele ei i-am spus ca imi doresc finalizarea CIM si ea cu accentul ei sexy a aprobat "cum vrai tu" :). La oral nu am rezistat mult si am finalizat CIM. S-a dus la baie pentru igienizare urmata de mine, m-am imbracat, multumit si m-am tirat. Locatie : 9 (curat, cu tot ce trebuie)Aspect : 9 (frumusica, zambareata, sanii cu riscul de a ma repeta...nebunie)Oral cu CIM : 10Normal : 9.5GFE : 9 (e fara FK) De revenit....cu siguranta cand mai revin in Buc. 4
foaieverd Reputație: 1 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 Am vizitat domnisoara zilele trecute dupa ce i-am vazut pozele. Locatia undeva pe Blvd Burebista, mi se pare cunoscuta, cred ca a activat acolo alta domnisoara vizitata de mine in trecut. M-a asteptat dupa usa, frumusica, zambareata si sanii uof...nebunie. Socializat 2-3 minute, achitat 150 pentru un numar si m-am cerut la igienizare scurta chiar daca eram dusat.Ne-am reintalnit in pat, m-a dezmierdat cu un oral neprotejat foarte lent si placut, sex intre sanii aia mari. Dupa cateva minute montat prezervativ si am lasat-o pe ea intai deasupra sa ma bucur de sanii aia in voie. A urmat un doggy cu gemete, false sau nu...naiba stie...ma simteam prea bine, sper ca si ea s-a simtit la fel. Printre gemetele ei i-am spus ca imi doresc finalizarea CIM si ea cu accentul ei sexy a aprobat "cum vrai tu" :). La oral nu am rezistat mult si am finalizat CIM. S-a dus la baie pentru igienizare urmata de mine, m-am imbracat, multumit si m-am tirat. Locatie : 9 (curat, cu tot ce trebuie)Aspect : 9 (frumusica, zambareata, sanii cu riscul de a ma repeta...nebunie)Oral cu CIM : 10Normal : 9.5GFE : 9 (e fara FK) De revenit....cu siguranta cand mai revin in Buc.un numar de telefon sau este tot acelasi ..... 1
outofmymind Reputație: 264 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 un numar de telefon sau este tot acelasi .....Cel din titlu l-am folosit.
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Iulie 4, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 4, 2018 Mai e domnisoara in activitate..telefonul suna..suna ..mesaje trimitem si nimic Daca a mai fost recent cineva la ea sa ne zica
Vizitator elmaestro Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2018 Postat Octombrie 15, 2018 Cautand ceva frumos am dat peste pozele d-rei. Pozele sunt reale, fata este draguta, sanii mari (un pic lasati dar frumosi), mica de inaltime (asta mi-am dat seama la final cand a coborat de pe tocuri). Mi-a explicat pe telefon serviciile, clar si locatia (langa High Cafe de la rond Alba Iulia).Misto accentul, molldoveanca de peste Prut. Am urcat, am facut cunostinta, e singura in locatie. Apartament dragut, nimic spectaculos dar destul de curat.Dus atat eu cat si ea, trecut la actiune. A inceput cu un oral destul de mecanic, fara Deep, dupa 2 pozitii deja se uita la mine gen "hai sa incepem treaba". Schimbat 2 pozitii, misionar si pe la spate, gemete cat de cat, ppriveliste frumoasa. intr-un final am terminat in prezervativ, s-a ridicat imediat si s-a dus glont la telefon (astepta un alt futac). Era stresata sa plec mai repede, doar ca nu m-a dat afara. Locatie: 8Fata: 8Oral: 6Normal: 7GFE: 5 Halat: 150 RON / finalizare, pentru un fast fuck nu prea se merita, chiar daca tipa nu arata rau
carolanjou Reputație: 597 Postat Octombrie 15, 2018 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Octombrie 15, 2018 nu sunt pozele ei si astia nu sunt sani de 5
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 15, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 15, 2018 suuuuuperba, asta daca sunt pozele ei!Ucrainianca
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Octombrie 15, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 15, 2018 Deja e de ceva timp la testate! https://nimfomane.com/forum/topic/111869-0732704141-alissa-sani-mari-pustoaica/page-3?hl=0732704141
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 15, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 15, 2018 Deja e de ceva timp la testate! https://nimfomane.com/forum/topic/111869-0732704141-alissa-sani-mari-pustoaica/page-3?hl=0732704141Am bagat numarul la cautare si nu mi-a dat nimic,oricum maine o vizitez.Multumiri pentru link 1 15
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Octombrie 15, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Octombrie 15, 2018 Am bagat numarul la cautare si nu mi-a dat nimic,oricum maine o vizitez.Multumiri pentru link daca e reala, e descoperirea lunii! 2
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Octombrie 15, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Octombrie 15, 2018 Ucrainianca sanii aia sunt dementiali! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum