ioanatsmoldova Reputație: 561 Postat Martie 31, 2018 Oras:moldova Oras:moldova Postat Martie 31, 2018 Bancul zilei 31 martie 2018 :bravo In noaptea nunţii, tînăra pereche se retrage în dormitor şi ea îi spune proaspătului soţ: - Dragul meu, e timpul să-ţi spun ceva... eu nu ştiu să fac nimic, nu am nici cea mai mică idee... - Nu-ţi face griji iubita mea, dezbracă-te, culcă-te pe spate, stai relaxată, deschide picioarele şi restul fac eu... - O nu, prostuţ mic... sa ma FUT ştiu... m-am referit la gătit, spălat, călcat... :laugh2 :laugh2 3
tomdwanps Reputație: 30 Postat Martie 17, 2019 Postat Martie 17, 2019 In metrou, ora de varf, super aglomerat. Un tip sta langa usa cu o cutie de Iphone 10.In momentul in care se anunta "se inchid usile" , un tiganus ii smulge cutia din mana si fuge. Usile se inchid, metroul pleaca.Replica tipului ne omoara pe toti : " Baga-mi-as ...... mi-a furat hamsterul"!
a-gentleman Reputație: 403 Postat Martie 27, 2019 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Postat Martie 27, 2019 Maria, fatã de la tarã, merge la oras si se angajeazã ca menajerã într-o casã de oameni bogati. Fãcând curat prin dormitorul stãpânilor, gãseste un prezervativ folosit... Este surprinsã de stãpânã studiindu-l îndeaproape.Aceasta o întreabã: "Cum, Marie? La voi la tarã nu se face dragoste?"Maria rãspunde încurcatã: "Ba da stãpânã... dar nu pânã cade pielea de pe...!" 1
felixvio Reputație: 8 Postat Noiembrie 3, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Noiembrie 3, 2019 La un bar printre tineri un cuplu mai in varsta . Seniorul spune : iti aduci aminte draga mea acum 40 de ani tot in barul asta ce am mai petrecut !Apoi am iesit afara si... in spate te-am rezemat de gardul de sarma si ce ti-am tras-o !!! Da...zice ea ...amintiri ! Draga nu ...nu ai vrea sa repetam faza de atunci?! Da ...zice ea ! Un grup de tineri care urmarisera discutia ...ii urmaresc afara ! Tipul ii da chilotii jos langa gard ...o reazema de gard si ...doamne se incinge o partida de sex nebun,,,fum iesea din mosulica !!! Dupa 20 min cade epuizat !!! Unul ditre tinerii ce ii urmarise spune: mai mosule nu am stiut ca la varsta ta esti capabil ..de asa ceva !!! Mosulica raspunde :dragul meu nici eu nu am stiut ca intre timp...s-a ELECTRIFICAT GARDUL !!! 11
felixvio Reputație: 8 Postat Noiembrie 4, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Noiembrie 4, 2019 Piranda se inscribe la cursul de limba romana !Prima zi pleaca la 7 seara si vine la 11 !Unde ai stat ...FA !La cursuri !Invatati ceva ?Sigur ...spune piranda !.......Si tot asa o saptamana ...doua pana piranda ramane toata noaptea !Ma ...pirando ...mie imi pare ca voi va si futeti la cursuri ?!!!!!La care piranda zice : indubitabil dragule !!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum