ioanatsmoldova Reputație: 561 Postat Martie 31, 2018 Oras:moldova Oras:moldova Postat Martie 31, 2018 Bancul zilei 1 aprilie 2018 :D :D -Mămico, ce faci goală pe tăticu?-Sar pe el ca să-i desumflu burta...-Te oboseşti de pomană mamă dragă !..... in fiecare dimineaţa, vine vecina şi îngenunchează şi i-o umfla la loc.... :bravo :laugh2 2
ioanatsmoldova Reputație: 561 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:moldova Oras:moldova Autor Postat Aprilie 2, 2018 bancul serii 2 aprilie 2018 :laugh2 :laugh2 – Mami, tu esti alba, tati-i alb… eu de ce sunt neagra?– Fata mamii, la ce petrecere a fost in noaptea aia sa-i mutumesti lu’ Dumnezeu ca nu latri! :laugh2 :laugh2 2
ioanatsmoldova Reputație: 561 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:moldova Oras:moldova Autor Postat Aprilie 12, 2018 Preotul către o prostituată: – Eşti pe un drum greşit. – Da, părinte, nu trece mai nimeni pe aici. :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
tomdwanps Reputație: 30 Postat Martie 17, 2019 Postat Martie 17, 2019 In metrou, ora de varf, super aglomerat. Un tip sta langa usa cu o cutie de Iphone 10.In momentul in care se anunta "se inchid usile" , un tiganus ii smulge cutia din mana si fuge. Usile se inchid, metroul pleaca.Replica tipului ne omoara pe toti : " Baga-mi-as ...... mi-a furat hamsterul"!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum