anais la mine sau la hotel Reputație: 227 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Aprilie 2, 2018 https://nimfomane.com/forum/topic/78865-anais-colega-lui-lory-0752-625-725/Buna sunt pentru prima data la voi in oras sper ca intalnirile noastre sa fie cat mai placute...serviciile pe care vi le pot oferi sunt: oral protejat/neprotejat in functie de igiena personala,normal protejat,69 masaj,accept cunnilingus si finalizare faciala...cine doreste finalizare orala este contra cost...Locatia mea este in avantgarden 3Nr de tel 0730950164Va pup si va astept sa petrecem momente de neuitat...Programul meu astazi va incepe putin mai tarziu insa in fiecare zi voi fi de la ora 08:00-03:00 ❤PS:pozele imi apartin in totalitate nu lucrez k poze false pot confirma cu tatuajele 4
anais la mine sau la hotel Reputație: 227 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Autor Postat Aprilie 2, 2018 scz am scris fin faciala in loc de fin corporala ....imi pare rau...va pup
bitterwood Reputație: 661 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:SIbiu Oras:SIbiu Postat Aprilie 2, 2018 Tarife? 150/250 Are vreo 2 topicuri deschise. Vreo 3 recenzii aici: http://nimfomane.com/forum/topic/95460-anais-noua-in-oras-la-hotel-sau-domiciliul-meu/page-2
anais la mine sau la hotel Reputație: 227 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Autor Postat Aprilie 2, 2018 Buna este 150 fin 250 h te pup
mariusrfr Reputație: 911 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 2, 2018 Buna... in ce zona lucrezi?
anais la mine sau la hotel Reputație: 227 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Autor Postat Aprilie 2, 2018 Buna locatia mea este in avantgarden3 te pup🤗
danturatul Reputație: -341 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Aprilie 3, 2018 Buna locatia mea este in avantgarden3 te pup🤗Azi ți-o dau la buci 🤗 2
artzabala Reputație: 884 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Aprilie 3, 2018 Azi ți-o dau la buci Asteptam recenzia...
anais la mine sau la hotel Reputație: 227 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Autor Postat Aprilie 3, 2018 te astept❤
anais la mine sau la hotel Reputație: 227 Postat Aprilie 4, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Autor Postat Aprilie 4, 2018 Disponibilaâ¤ï¸ðŸ¤— 1
anais la mine sau la hotel Reputație: 227 Postat Aprilie 4, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Autor Postat Aprilie 4, 2018 Buna....nu sunt eu cea din cluj mi a facut cineva acel cont habar nu am cine si nici nu il pot sterge din pacate ;)...daca te uiti pe receziile mele vei vedea ca mi se confirma ca eu st tipa bruneta cu tatuaje :) O zi faina...
Vizitator kurac Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2018 Postat Aprilie 5, 2018 hmm... pozele tentează rau.FK? CIM?
bitterwood Reputație: 661 Postat Aprilie 5, 2018 Oras:SIbiu Oras:SIbiu Postat Aprilie 5, 2018 hmm... pozele tentează rau.FK? CIM?Are vreo 3 recenzii la linkul care l-am pus mai sus. Poti invata de acolo cam tot ce e nevoie sa stii ;)
anais la mine sau la hotel Reputație: 227 Postat Aprilie 5, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Autor Postat Aprilie 5, 2018 hmm... pozele tentează rau.FK? CIM?Buna fac CiM contra cost iar FK nu :) te pup
beny_2004 Reputație: 24 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Aprilie 6, 2018 Azi ți-o dau la buci Si dus ai fost....Ti-o furat telefonu si nu poti lasa recenzie :D ? sau o fi mai rau de atat ...?
Membru Premium sprinter_sb Reputație: 1301 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:sibiu Oras:sibiu Membru Premium Postat Aprilie 6, 2018 eee de parca voi nu puteti merge sa testati până nu va da altul 'servita' daca chiar aveti curiozitati despre o domnisoara :p Am fost zilele trecute, locatia arata de 10, eu tai un punct pt lipsa papuci de orice fel. Fata un 8.5. Buze tunate, draguță la față, țâțe naturale marime 2. Ea zice ca vrea silicoane, mie mi-au placut asa. E inalta si ok per total dar putina tonifiere nu ar strica, la fel o lenjerie sexy. Zicea ca are, eu am vazut doar tanga. Ok si la telefon. ON: 7 O suge bine, nu se simt diti, nu se grabeste, dar foarte putin contact in zona oualor chiar si dupa ce i-am aratat pe unde sa insiste. Nu dau nota mare si pt ca arsenalul dezvaluit la oral a fost f limitat. Poate stie mai multe, dar eu cel putin nu am primit. NP: 7. E cam pe principiul cum o pui asa sta, fara alte initiative si nu am vazut niciun fel de placere la ea nici simulata nici pe bune, no eye-contact, nu o mai lungesc, ati prins ideea. Atitudine 9 - s-a purtat ok, politicos, fara fițe, nu m-a grabit, povesti etc GFE 6 , Igiena 10 - dusata si mirosind placut cand m-a primit, alt dus imediat dupa. Scor 250, DTD ~55 min, actiune vreo 40. Nu-mi pare rau ca am bifat gagica, dar la tariful asta sunt optiuni mai bune la indemana. 6 there is nothing that a lovely lady you haven't slept with yet can't fix
anais la mine sau la hotel Reputație: 227 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Autor Postat Aprilie 7, 2018 eee de parca voi nu puteti merge sa testati până nu va da altul 'servita' daca chiar aveti curiozitati despre o domnisoara :p Am fost zilele trecute, locatia arata de 10, eu tai un punct pt lipsa papuci de orice fel.Fata un 8.5. Buze tunate, draguță la față, țâțe naturale marime 2. Ea zice ca vrea silicoane, mie mi-au placut asa. E inalta si ok per total dar putina tonifiere nu ar strica, la fel o lenjerie sexy. Zicea ca are, eu am vazut doar tanga. Ok si la telefon.ON: 7 O suge bine, nu se simt diti, nu se grabeste, dar foarte putin contact in zona oualor chiar si dupa ce i-am aratat pe undesa insiste. Nu dau nota mare si pt ca arsenalul dezvaluit la oral a fost f limitat. Poate stie mai multe, dar eu cel putin nu am primit.NP: 7. E cam pe principiul cum o pui asa sta, fara alte initiative si nu am vazut niciun fel de placere la ea nici simulata nici pe bune, no eye-contact, nu o mai lungesc, ati prins ideea. Atitudine 9 - s-a purtat ok, politicos, fara fițe, nu m-a grabit, povesti etcGFE 6 , Igiena 10 - dusata si mirosind placut cand m-a primit, alt dus imediat dupa.Scor 250, DTD ~55 min, actiune vreo 40. Nu-mi pare rau ca am bifat gagica, dar la tariful asta sunt optiuni mai bune la indemana. Multumesc pentru recenzie te pup o sa tin cont de ceea ce mi ai zis iar daca vei mai vrea sa ne vdm te ast cand voi fi in sibiu 1
fecundu Reputație: 1 Postat Aprilie 10, 2018 Postat Aprilie 10, 2018 La toate postările pe toate canalele se trezește câte unul din Alba care o întreabă "când vi în Alba" ce pula calului voi nu aveți femei acolo sau sunteți la ari toți de nu procreation nimic?
bitterwood Reputație: 661 Postat Aprilie 11, 2018 Oras:SIbiu Oras:SIbiu Postat Aprilie 11, 2018 La toate postările pe toate canalele se trezește câte unul din Alba care o întreabă "când vi în Alba" ce pula calului voi nu aveți femei acolo sau sunteți la ari toți de nu procreation nimic?Sunt aceleasi 1-2 persoane care intreaba :laugh2
123slevin Reputație: 156 Postat Aprilie 11, 2018 Oras:Alba iulia Oras:Alba iulia Postat Aprilie 11, 2018 Sunt aceleasi 1-2 persoane care intreaba :laugh2Adică aia care cum apare câte una mai ok zic ca e prea scumpă...postacii, onaniști... 1
dan_ab Reputație: 64 Postat Aprilie 13, 2018 Postat Aprilie 13, 2018 Adică aia care cum apare câte una mai ok zic ca e prea scumpă...postacii, onaniști... :slap2
apolodorsb Reputație: 1 Postat Aprilie 13, 2018 Postat Aprilie 13, 2018 :slap2 vorba cintecului ori nu i in rind cu lumea ori o are micala ei. o au mica
florian1986tm Reputație: 3 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:TIMISOARA Oras:TIMISOARA Postat Aprilie 22, 2018 ...esti in sibiu...?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum