Sari la conținut

Noua in oras 0739697140 fost 0729353391

Vizitator

Postări Recomandate

Postat

Vai orpheus,multumesc pentru cuvintele de laudă!!! Si tu esti un mare domn !tot respectul meu :* te pup si sa ne auzim cu bine :*

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Multumesc frumoaso. Te  :kiss3  :kiss3  :kiss3

Postat

vizitat azi pe Briana.....nu am ce spune in plus fata de ce au spus si altii inaintea mea. Atitudine 10, aspect 10, ON unul dintre cele mai bune din oras,scuipat, priviri perverse, tendinte reusite de deep,  NP pe la spate din picioare ( noroc cu tocurile ei foarte inalte :laugh2 ) si caprita in pat. Finalizare orala unde era sa o inec ( scuze Briana, dar ai reusit sa storci aproape tot) . Cadou 250

De revenit ...da, de recomandat ...nu, ca nu o mai prind ca se face coada :laugh2

• Like 2
Vizitator
Postat

Rog un admin sa schimbe numele din titlu in Briana nr tel

• Like 2
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:ardeal
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:ardeal
Postat

Buna dimi dragii mei!!va doresc un inceput de weekend minunat la fel ca voi! Va pupăcesc :kiss3 :*

e doar joi:))

• Oras:Transilvania...
  • Oras:Transilvania...
Postat

Buna dimineata oameni frumoși! :kiss3

ca de obicei,matinala si cu voie buna!cum sa nu o doresti! :kiss3

Postat

Sunt de la 10 dim la 12 1 noaptea.....daca nu ai dat de mine inseamna ca sunt ocuapata!!poti lasa mesaj cu ora cand ai vrea sa vii si eu o sa iti raspund! :*

• Like 2
Vizitator
Postat

esti o scumpa! :P

Mai mult decat o scumpa  :wink2

Vizitator
Postat

:gifs_ojos  :gifs_ojos  :gifs_ojos Te sarut dulce si iti multumesc pentru tot. Esti o fata adorabila.  :kiss3  :gifs_ojos  :gifs_ojos  :gifs_ojos

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Oameni buni,azi in jurul orei 14:30 prin nenumărate apeluri(prea insistent imi cer scuze pentru acest fapt Briana) am reusit sa ajung la Briana ajuns am optat pt o finalizare.

Nu cred k are rost sa va reamintesc ai sa va aduc la cunostinta serviciile de înaltă calitate pe care le prestează

10 cu *ON,NP,GFE iași lua un punct pt că nu ma lăsat sa fac o poza cu o priveliște de invidiat.

Pupici Briana

• Like 3
Vizitator
Postat

:kiss3 Muahh frumoaso, buna dimineata :hug1

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...