totom Reputație: 35 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Europe Oras:Europe Postat Aprilie 6, 2018 translator: Buna fetelor, am venit în această vară (la fel ca în fiecare an ;-)) la locul meu preferat la mamaia, soare plaja chillout sport mananca distracţie lounge şi au un moment bun. în căutarea pentru o fată să mergeţi cu mine şi să fie pentru mine la prietena mea de timp. Deci ne petrecem un timp bun reciproc. sunt serioasa, domnilor, discret, respectfull,.... doar pentru a avea nici un lung discuta despre orice lucruri nu este important din viata. ca sexul, relaxa,... un timp relaxat.Dacă eşti fată pentru mine... să-mi spuneţi. Te rog trimite-mi un mesaj aici. Petreceţi-vă un bun cadou/pocketmoney pentru tot anul. te sărut tomif you speak english it is perfect ;-)
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2018 Postat Aprilie 7, 2018 Boss, sorry, you pay in lei or in euros ? It"s important :))))))) 1
totom Reputație: 35 Postat Aprilie 15, 2018 Oras:Europe Oras:Europe Autor Postat Aprilie 15, 2018 Boss, sorry, you pay in lei or in euros ? It"s important :)))))))EUR or LEI it´s does not matter, always the same come out :laugh2
totom Reputație: 35 Postat August 7, 2018 Oras:Europe Oras:Europe Autor Postat August 7, 2018 no! AND i dont know why :-), in am serios, gentlemen, no exceptional extras, to spend money is normal this is the deal, ...... did you know what is the problem? There are also men like me from abroad that are normal :D
xoxotalent Reputație: -617 Postat August 7, 2018 Postat August 7, 2018 manca-mi-ati juma da pula unsa cu engleza pa ea 2 1
Postări Recomandate