Sari la conținut

Buna, sunt Monica

Postări Recomandate

• Oras:braila
Postat

S o fi intors ma Junior da se vb deapre atitudine ca ar fi alta mult inferioara celei de acum cateva luni bune .

Postat

Nu este nimeni care a vuzitat-o de curand si sa ne spuna care mai este atitudinea ei?

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Au fost mulți...au făcut cunoștință indirect cu pestele, adică soțul și au lăsat cadoul pentru un oral.....o sutica, pentru dulciuri copilului....voi sunteți sănătoși???

• Like 2
  • Oras:Braila
Postat

O poza cu ei de pe facebook.Ce copil?Doar

Înghițit,cand am fost la ea spunea ca nu are copil,a zis asa sa para o femeia mai liniștită.

post-286278-0-56856900-1557311913_thumb.jpg

Postat

Nu pare ea asta🤔. Am fost și eu mai demult la ea tentat de anal sincer sa fiu, dar parca nu era asa la față. ÃŽmi poți trimite FB ei colegu?

Postat

a fost cineva? 0752965865

Tot al ei era încă cu una,prin bariera cand am fost ultima dată,dar a început cu pretentii la tarif,plus ca am auzit ca face neprotejat si m-am orientat catre alta

Postat

Cea din poza nu este ea.Nu am mai fost la ea decand m-am lovit de caras in scara,lovinduma de el si la plecare ...urat

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Fata ori a schimbat carasul nu o mai dati de gard atat,si eu am fost la ea luna trecută cand am ajuns in tara la recomandarea unui prieten.Se comporta chiar foarte bine,a fost foarte amabila i am plătit 300 meniu complet o ora

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

nu mai vorbiti prostii eu ma stiu bine cu ea f bine chiar :))) nu este ea in poza 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...