Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 Tu de unde stii ce au facut altii in trecut? :))) ai trait cu ei?
gringo11 Reputație: 57 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 Tu de unde stii ce au facut altii in trecut? :))) ai trait cu ei?las-o ca a inceput sa devina o printesa in adevaratul sens al cuvantului. lupul isi schimba parul dar naravul ba
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 las-o ca a inceput sa devina o printesa in adevaratul sens al cuvantului. lupul isi schimba parul dar naravul ba pe mine nu ma preocupa ce devin altii , sa fie clar :))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 WTF ??? https://www.youtube.com/watch?v=ToG3Q9e7zWE
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 Eu nu ma concentrez pe ce au altii de facut, sau unde gresesc altii. Ar insemna sa-‘mi consum gandurile, energia si viata pt ei. Pe mine ma preocupa persoana mea si familia mea. Daca lumea e obisnuita sa isi ocupe timpul pazindu-i pe altii sau criticandu-i, eu nu am de gand sa fac asta , pentru ca nu ma reprezinta.
buna12 Reputație: 28 Postat Iulie 1, 2018 Oras:tg Oras:tg Postat Iulie 1, 2018 I think she changed number guys. Oh well.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 Probably because you wrote he.You can always write me in the future ana to tell me you are sorry.I wont share the number.Pinkyswear.But remember.. you knew.What? I am sorry for what? Have you completely lost your mind?
gringo11 Reputație: 57 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 io nu mai ma bag in troaca inesucai, ca ma mananca puroiu... a dreaq prajita drogata... o arde zen pa forum, da toti ie cu pulangura ei.au iesit catelusii la atac ? stai pe prispa casii ca esti vai de mama ta.
omu cu anaconda Reputație: 5 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 au iesit catelusii la atac ? stai pe prispa casii ca esti vai de mama ta.stau cumata pe prispa... o vezi ? =))))
buna12 Reputație: 28 Postat Iulie 1, 2018 Oras:tg Oras:tg Postat Iulie 1, 2018 Anna : Obviously you already changed number. But if you read this in the future: im curious how you really feel now. Happy? Was it worth it?
buna12 Reputație: 28 Postat Iulie 1, 2018 Oras:tg Oras:tg Postat Iulie 1, 2018 What? I am sorry for what? Have you completely lost your mind?Are you a prostitute yourself mayb? Sorry for what?Lying. Manipulating.If she has some small fraction of honesty left... then she knows this. Because we talked about this before.You told me i didnt have to feel guilty.
gringo11 Reputație: 57 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 stau cumata pe prispa... o vezi ? =))))gaozare, te mai bate tactu ? tot cu parintii locuiesti ? Esti si vei ramane pe viata un limburic anal.
omu cu anaconda Reputație: 5 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 locuiescu cu mata pe prispa... n-o vezi ca iti face cu mana?
gringo11 Reputație: 57 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 locuiescu cu mata pe prispa... n-o vezi ca iti face cu mana?Doar atat parnaie ? Nu vrei sa imi dai replica ? Pot sa bag un loz ca nu prinzi culoarea galbena ?
omu cu anaconda Reputație: 5 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 poti sa stai pe pres... pana iti da amelia drumu in casa =)))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 locuiescu cu mata pe prispa... n-o vezi ca iti face cu mana?A fost o vreme cand erai un user cu mult bun simt, politete si nu suportai scandalul. Dar asta a fost odata, de mult...
gringo11 Reputație: 57 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 poti sa stai pe pres... pana iti da amelia drumu in casa =)))))Iti doresc ce imi doresti tu mie si sa ti se-ntample tie.
gringo11 Reputație: 57 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 A fost o vreme cand erai un user cu mult bun simt, politete si nu suportai scandalul. Dar asta a fost odata, de mult...Nu e acelasi personaj, asta e o replica proasta. Ala a murit demult din pacate (virtual vorbind)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 Nu e acelasi personaj, asta e o replica proasta. Ala a murit demult din pacate (virtual vorbind)Am inteles...
buna12 Reputație: 28 Postat Iulie 1, 2018 Oras:tg Oras:tg Postat Iulie 1, 2018 Ok. She wrote me. She said i put this topic and announce here on the forum. And she went to police to tell them i am a liar. She said i blackmail her with fake topic on nimfomane and that shes not a prostitute. See pics. Shes crazy.
buna12 Reputație: 28 Postat Iulie 1, 2018 Oras:tg Oras:tg Postat Iulie 1, 2018 I think her peste writes me now What he say?
buna12 Reputație: 28 Postat Iulie 1, 2018 Oras:tg Oras:tg Postat Iulie 1, 2018 Im amazed how stupid she is. Ipadres through forum verfies everything plus the internet used through her phone.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 Vezi ca ai uitat ceva boss. Te-a tepuit si e NOK, dar deja incepi sa o hartuiesti si iar e NOK. Hai Bafta 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum