Sari la conținut

Cristina prima vizita in Mures !!!

Vizitator cristina730

Postări Recomandate

Postat
  La 17.04.2018 la 13:55, cristina730 a spus:

E bine sa scrie o recenzie mai detaliata sa vedem unde nu a mers buna rea , sa vedem unde mai trebuie lucrat ...

Nu am nimic de reproșat,cum am zis ,cred că problema era la mai mult la mine.Nu ne am potrivit,cum a zis colegu mai sus.

Vizitator cristina730
Reputație: 0
Postat

Sincera sa fiu ma asteptam la  mai multe reprosuri legate de serviciile oferite sa stiu unde ar trebui sa mai lucrez , iar legat de timp eu chiar nu sunt genul care sa grabeasca sau pe repede inainte , imi doresc ca fiecare client sa plece satisfacut de la mine fara niciun regret , daca te-au deranjat acele 10 min, chiar imi pare rau .

• Oras:Tg Mures
  • Oras:Tg Mures
Postat
  La 17.04.2018 la 16:10, cristina730 a spus:

Sincera sa fiu ma asteptam la  mai multe reprosuri legate de serviciile oferite sa stiu unde ar trebui sa mai lucrez , iar legat de timp eu chiar nu sunt genul care sa grabeasca sau pe repede inainte , imi doresc ca fiecare client sa plece satisfacut de la mine fara niciun regret , daca te-au deranjat acele 10 min, chiar imi pare rau .

Nu ma deranjat tare dar nici nu e corect!

• Like 1
Vizitator cristina730
Postat

Dragii mei , vizita mea in oras s-a incheiat , multumesc tuturor celor ce m-au vizitat , am intanlit oameni foarte misto in zona drep pentru care intr-un viitor apropiat ma voi intoarce cu drag in orasul vostru , va doresc numai de bine ...pupici !!!

Postat

Buna Cristina,eu am fost multumit de prestatia ta din acest motiv sti ca te-am vizitat de 2 ori în perioada scurta în care ai stat pe la noi,apropo ieri a fost si mai bine ca data trecuta din acest motiv din punctul meu de vedere te apropi de nota 10 si sper ca atunci când o sa ne mai ne vizitezi sa ne facem mai tare de cap,sa folosim si jucariile alea ale tale.

PS. Sa te intorci cat mai curand in Mures pt.ca eu sigur am sa te mai vizitez.

Iti doresc succes in continuare.

Vizitator cristina730
Postat
  La 18.04.2018 la 15:48, specialboy a spus:

Buna Cristina,eu am fost multumit de prestatia ta din acest motiv sti ca te-am vizitat de 2 ori în perioada scurta în care ai stat pe la noi,apropo ieri a fost si mai bine ca data trecuta din acest motiv din punctul meu de vedere te apropi de nota 10 si sper ca atunci când o sa ne mai ne vizitezi sa ne facem mai tare de cap,sa folosim si jucariile alea ale tale.

PS. Sa te intorci cat mai curand in Mures pt.ca eu sigur am sa te mai vizitez.

Iti doresc succes in continuare.

Multumesc frumos pentru vizita si ma bucurca ca te-ai simtit bine in prezenta mea ,cum de altfel fara urma de ipocrizie si eu m-am simtit bine cu tine , eu nu am vrut sa fac referire ca au fost persoane care sau reintors si de 3 ori inapoi sa nu semene a lauda , dar chiar asa a fost si chiar ma bucur ca am contat , si repet chiar sunteti oameni de super treaba , cel putin cei care m-au vizitat au fost toti civilizati , curati si inca un aspect cred ca in toate orasele in care am fost la voi am intanlit si cele mai BIG p..i (dar mie imi plac :girly ) , va doresc sanatate si sper sa ne revedeem cu bine !!! :hug1

• Oras:Undeva in Romania
  • Oras:Undeva in Romania
Postat

Salutare, vreau sa va anunt ca am fost si eu la Cristina pentru prima data si nu va fi si ultima data .... atitudine super te simti in preajma ei ca si cum ai fi cu iubita ta.

Programare facut destul de usor, sunat o data ... nu a raspuns am mai sunat o data la fel si atunci i-am scris in sms si iam zis ca ma poate suna pana la ora 16 sa facem o programre .... a dat un bip dupa vreo 30 min sunat inapoi si am programat intalnirea .... am ajuns cu 10 min inainte am sunat a raspuns si m-a invitat sus la ea intr-o rochita mini cu niste tocuri f inalte 

Am ineput actiunea cu un ON executat super cu atentie la OO ..... dupaia in normal in mai multe pozitii cu GFE din partea ei super am mai stat un pic la taclale ... imbracat si plecat 

Note: ON 9+ 

NP 9 

halat 300 lei/h 

De revenit cu siguranta

Te pup Cristina si ne mai vedem cu siguranta. Sunt tipul care tia promis la intalnire ca iti da un raspuns de dimineata si m-am tinut de promisiune.

• Like 1
Vizitator cristina730
Postat

specialboy 😘voi anunța din timp când vă voi vizita!O xi buna tuturor !😘

Postat
  La 16.05.2018 la 14:36, cristina730 a spus:

Multumesc pentru raspuns si te asteptam cu drag pe la noi.
  • Oras:Romania
Postat
  La 16.05.2018 la 14:36, cristina730 a spus:

Neata.

Putem spera ca o sa vii luna viitoare? Cândva.

Postat
  La 17.05.2018 la 3:16, thomas69 a spus:

Neata.

Putem spera ca o sa vii luna viitoare? Cândva.

Thomas ne bagam amandoi la un gang-bang la Cristina cand vine ?

Si asa cred ca suntem amandoi din acelasi zona ,poate ne sinceonizam.

Postat
  La 17.05.2018 la 8:12, specialboy a spus:

Thomas ne bagam amandoi la un gang-bang la Cristina cand vine ?

Si asa cred ca suntem amandoi din acelasi zona ,poate ne sinceonizam.

Salut. Sunt sceptic in privința acestor tip de combinații.

Am mai încercat din curiozitate și n-a ieșit nimic.

Cristina cred ca ar trebui sa zică prima data dacă e amatoare de așa ceva. Și daca e Cazul sa zică costurile.

Iar despre distanță și zona nu pot sa zic prea multe. O lăsam așa. Și ne vedem dacă e cazul atunci.

Succes.

Postat
  La 17.05.2018 la 8:35, thomas69 a spus:

Salut. Sunt sceptic in privința acestor tip de combinații.

Am mai încercat din curiozitate și n-a ieșit nimic.

Cristina cred ca ar trebui sa zică prima data dacă e amatoare de așa ceva. Și daca e Cazul sa zică costurile.

Iar despre distanță și zona nu pot sa zic prea multe. O lăsam așa. Și ne vedem dacă e cazul atunci.

Succes.

Asa sunt si eu curios de combinatii de acest fel dar nu e neaparat,am propus si eu pentru ca am vazut ca Cristina practica si daca nu ma insel cred ca avea tarif in jur de 400 pe ora.

Oricum eu o voi vizita cu siguranta cand va veni.

Succes si tie in continuare.

Postat
  La 17.05.2018 la 10:08, specialboy a spus:

Asa sunt si eu curios de combinatii de acest fel dar nu e neaparat,am propus si eu pentru ca am vazut ca Cristina practica si daca nu ma insel cred ca avea tarif in jur de 400 pe ora.

Oricum eu o voi vizita cu siguranta cand va veni.

Succes si tie in continuare.

Salut. Eu nu am văzut. Dar poate ne scrie mai multe și ne spune ea.

Sunt deschis la opțiuni și depinde de ea mai mult.

Apoi vedem cum ne înțelegem sa ne putem întâlnii.

Postat

Uitate la forum pe Covasna la topicul "fete noi" pagina 2 ,acolo a dat detali dupa ce a plecat de la noi. Eu nu stiu cum sa pun postarea aici.

• Like 1
Postat
  La 17.05.2018 la 10:26, specialboy a spus:

Uitate la forum pe Covasna la topicul "fete noi" pagina 2 ,acolo a dat detali dupa ce a plecat de la noi. Eu nu stiu cum sa pun postarea aici.

I-am scris acum PM sa o întreba când vine și dacă e deschisă la o asemenea oferta. Sa vedem c zice.

La telefon nu Răspunde.

Mai jos link din postarea de pe Covasna.

http://nimfomane.com/forum/topic/109966-fete-noi/page-2

Postat
  La 17.05.2018 la 10:26, specialboy a spus:

Bagă la fazan și fa 200 de postări sa vorbim PM și cu tine.

Te faci galben și putem vorbii mai multe.

Postat
  La 17.05.2018 la 11:13, thomas69 a spus:

Bagă la fazan și fa 200 de postări sa vorbim PM și cu tine.

Te faci galben și putem vorbii mai multe.

Ok.
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pe cand ne mai faci o vizita?

Vizitator cristina730
Postat

Buna tuturor , vreau sa va anunt ca voi veni in Targu duminica dupa-amiaza si voi sta 3 zile , abia astept sa va revad pupici !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...