Sari la conținut

Topic de șaorme

Postări Recomandate

• Oras:Xxx
Postat

Cand am sa vad prima recenzie la tine promit ca ma las de curve.

Dar ce sunt eu, un fel de Sfântul Graal de pe forumuri? Mai nou daca ma desfrânez alții renunță la păcat, se dau numiri de moderatori, etc. Auzi măi la ei...

Postat

Si totusi Pisicut a zis ca nu meriti subforum . Ntz ntz,asa ceva..

Pai el mi l-a oferit sa mă momească atunci cand eram doar pe celălalt forum si eu am zis ca nu îmi trebuie.

Pisicuts sa își mai vadă de muncă, nu a se preface că se lucrează, sunt sub forumuri prea multe si așa, i-am explicat clar ca pare destructurat forumul. E culmea ca pe un site de prostituate sub forumurile dedicate loc începând cu București sa apară de la jumătate in jos pe pagina principală ca el a tot trântit sub forumuri alternative.

In ultimul rând e grosolan si maxim prost gust sa ii facă unul unei prostituate, se prostește si el(sper) pt ca le-ar nedreptăți pe multe alte prestatoare, ca sa nu mai vorbesc de calitatea femeilor care au avut subfomuri.

Postat

ba daca e trafic si plateste fraierii si mie imi face sub forum

bani sa fie in rest ne doare la pula da sentimentele unora

Tu daca ajungi ul nu mai dormi pe forum să dai "up-uri ca curvele". Mergi la Biserică 10 minute acolo sa te admire babele si sa fie Doamne Doamne mândru de tine. :))

Asa-i?

Postat

Tu daca ajungi ul nu mai dormi pe forum să dai "up-uri ca curvele". Mergi la Biserică 10 minute acolo sa te admire babele si sa fie Doamne Doamne mândru de tine. :))

Asa-i?

daca pui o vorba buna acolo la pisicuts sa ma faca UL, platesc oricat, nu e problema.. merg unde vrei tu sau sa vina babele la mine ca la moaste

Postat

daca pui o vorba buna acolo la pisicuts sa ma faca UL, platesc oricat, nu e problema.. merg unde vrei tu sau sa vina babele la mine ca la moaste

Sa vedem daca te tii de cuvânt. Puneți prietenii sa te voteze acolo la desemnare Ul sa ai mai mult de 3 de da :D

• Like 1
Postat

pisicuts zice ca vistantric a intrecut-o pe rozkendra si ca ea merita sa aibe subforum nou

Iubi a zis xo ca merge ca un băiat cuminte la Biserică daca il pui UL.

Huh, ce zici?

Postat

Nu are pile. E singurul care merită luna asta, judecând cum s-au dat ul in ultimii ani. Nu vezi ce panarama e, uhm, a făcut pardon?

:laugh2

• Like 2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Imnul nimfomane....

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...