rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Autor Postat Aprilie 12, 2018 Cand am sa vad prima recenzie la tine promit ca ma las de curve.Dar ce sunt eu, un fel de Sfântul Graal de pe forumuri? Mai nou daca ma desfrânez alții renunță la păcat, se dau numiri de moderatori, etc. Auzi măi la ei...
indragostitul Reputație: 672 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Aprilie 12, 2018 Si totusi Pisicut a zis ca nu meriti subforum . Ntz ntz,asa ceva..
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Autor Postat Aprilie 12, 2018 Si totusi Pisicut a zis ca nu meriti subforum . Ntz ntz,asa ceva..Pai el mi l-a oferit sa mă momească atunci cand eram doar pe celălalt forum si eu am zis ca nu îmi trebuie.Pisicuts sa își mai vadă de muncă, nu a se preface că se lucrează, sunt sub forumuri prea multe si așa, i-am explicat clar ca pare destructurat forumul. E culmea ca pe un site de prostituate sub forumurile dedicate loc începând cu București sa apară de la jumătate in jos pe pagina principală ca el a tot trântit sub forumuri alternative.In ultimul rând e grosolan si maxim prost gust sa ii facă unul unei prostituate, se prostește si el(sper) pt ca le-ar nedreptăți pe multe alte prestatoare, ca sa nu mai vorbesc de calitatea femeilor care au avut subfomuri.
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 12, 2018 Postat Aprilie 12, 2018 ba daca e trafic si plateste fraierii si mie imi face sub forumbani sa fie in rest ne doare la pula da sentimentele unora
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Autor Postat Aprilie 12, 2018 ba daca e trafic si plateste fraierii si mie imi face sub forumbani sa fie in rest ne doare la pula da sentimentele unoraTu daca ajungi ul nu mai dormi pe forum să dai "up-uri ca curvele". Mergi la Biserică 10 minute acolo sa te admire babele si sa fie Doamne Doamne mândru de tine. :))Asa-i?
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 12, 2018 Postat Aprilie 12, 2018 Tu daca ajungi ul nu mai dormi pe forum să dai "up-uri ca curvele". Mergi la Biserică 10 minute acolo sa te admire babele si sa fie Doamne Doamne mândru de tine. :))Asa-i? daca pui o vorba buna acolo la pisicuts sa ma faca UL, platesc oricat, nu e problema.. merg unde vrei tu sau sa vina babele la mine ca la moaste
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Autor Postat Aprilie 12, 2018 daca pui o vorba buna acolo la pisicuts sa ma faca UL, platesc oricat, nu e problema.. merg unde vrei tu sau sa vina babele la mine ca la moasteSa vedem daca te tii de cuvânt. Puneți prietenii sa te voteze acolo la desemnare Ul sa ai mai mult de 3 de da :D 1
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Autor Postat Aprilie 12, 2018 pisicuts zice ca vistantric a intrecut-o pe rozkendra si ca ea merita sa aibe subforum nouIubi a zis xo ca merge ca un băiat cuminte la Biserică daca il pui UL.Huh, ce zici?
keyser söze Reputație: -1833 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2018 ... tot cu "pile" si "relatii" merge si pe aici? :laugh2 4 3
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Autor Postat Aprilie 12, 2018 Nu are pile. E singurul care merită luna asta, judecând cum s-au dat ul in ultimii ani. Nu vezi ce panarama e, uhm, a făcut pardon?:laugh2 2
justlove Reputație: 8972 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:fara Oras:fara Postat Aprilie 12, 2018 :laugh2ar mere o saorma amu :drool 11
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2018 Postat Aprilie 12, 2018 Shaorma vegetariana cum am mancat acum 3 ani la Instanbul.... mai rar... :yummy https://mediartv1.freenode.ro/image/201504/w620/sha_89711300.jpg 1
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 12, 2018 Postat Aprilie 12, 2018 usor cu shaormele ca e carla da la dristor pe toping si mi-e ca ramaneti fara ele =)) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum