Sari la conținut

0768533760 Conlocuitoare Hyperion

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

ALINA, ofer sex oral neprotejat cu finalizare unde doresti tu, anal, normal in diferite pozitii, 69 cunnilingus, uro si alte fantezii ascunse intr-o locatie de lux, zona Calea Calarasi,garantez revenirea
         Tarif: 100 ron finalizarea, 200 ron ora       

Salutare confratzi!

Am sunat-o pe la ora 20 si am rugat-o sa-mi dea mai multe detalii despre anunt atras fiind de pozele din AT care pareau destul de reale...eram totusi cam indoit deoarece pretzul mi se parea prea mic in comparatzie cu ce se putea vedea in poze.In fine am zis sa-mi incerc norocul. Indoielile mele s-au marit in momentul in care am vb la telefon avand un ton flegmatic, un accent de conlocuitoare si pe deasupra m-a mai luat si cu dragul meu chestiune pe care nu o suport. Mi-a zis ca ar cam vrea sa plece dar pentru mine face un efort si mai ramane...ce dragutz din partea ei mancami-ar coaiele...in fine...ajung pe la vreo 9 la Hyperion imi da ea toate detaliile si in 2 minute sunt la usa ( f usor de ajuns). Imi deschide usa, bezna totala, si ma pofteste inauntru...intru si ma uit mai bine sa vad cum arata...mai bine nu ma mai uitam...o florareasa mica cam pe la vreo 1 60 neagra ca bezna de pe holul blocului mai avea si cosuri pe fatza, nici o treaba cu bunaciunea din poze... a si pe deasupra mai era si in pijamale...bineintzeles ca i-am zis ca nu raman ca nu are nici o treaba cu aia din poze la care ea tot incerca sa-mi spuna ca pozele sunt reale si ca-mi arata tatuajele...i-am zis ba tu nu esti sanatoasa ce tatuaje sa-mi aratzi tu nu te uitzi la tine cum aratzi degeaba ai oglinzile astea pe aici...in fine s-a ratzoit ea la mine da i-am intors spatele si am ras-o! Asadar mare tzeapa.                                                                                                                                                                                                                     

• Like 8

Postat

Am vorbit si eu cu tanti la telefon, cam suspecta dupa voce.

Apoi am vazut postarea asta, deci nu mai insist.

Oricum cred ca trebuia pusa postarea la ORIENTARE.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...