Sari la conținut

Ines / Don Draper / Xoxo / Batranul george

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu mai căuta răbdarea @Amada, că anumite calități nu-s pentru tine...plus că ce ai deja si cu ce esti înzestrată rămâne încă ne descoperit, iar pentru tine iti zic că mai ai mult de muncă! Bați pasul pe loc si-apoi te plângi că nu ai răbdare...însă nu-s eu vinovată de starea si situația ta! Văd că te rezumi la atacuri, care stiti toți ca pentru mine îs nimicuri fără nici o relevanță...

Eu nu ma plang. Nu am rabdare in ce priveste prostia si i-as scoate toti dintii, lipsa rabdarii este lupta interioara, pentru ca tu esti o terminata cu 2 neuroni maxim, pe care nu mi-ar fi greu sa-mi fie la mana, ci la degetul mic de la picior...

Imi plac provocarile, tu esti doar o bolnava. Dar daca nu-ti gasesti locul, ti-l gasesc eu.

fa rupto nu mai vezi bine da la bautura ? eu vorbeam de tania fa nu de tine, ma pis pe contu tau gratuit si pe punctele tale

platesc ca d-aia m-am angajat la uber nu ca tine sa sug pula sa-mi iau o pAINE uhuasuhauiehuhah

a

hahejahjehfjahegahhahahahaahhaahha

Nu mai esti smeker acum, ha? Vasazica vrei sa te respect? Lasa vrajeala si ma mai gandesc... :)

• Minus 1
  • Oras:Xxx
Postat

a mai facut si pisicuts 300 da euro sa-l iau in pula

Pai îți da tie ul daca vorbești așa? Nu e voie...

Hai fii cuminte :*

• Like 1
Postat

Pai îți da tie ul daca vorbești așa? Nu e voie...

Hai fii cuminte :*

nu vede da-l in pula mea.. vede doar cand dau rapciugile astea report si imi da warning

EU CARE PLATESC , IMI DA WARNING ? PAI E FRUMOS ? BANII MEI CU GREU CASTIGATI

• Like 1
Postat

nu vede da-l in pula mea.. vede doar cand dau rapciugile astea report si imi da warning

Fii cuminte am spus!

Pisicuts uite-ti viitorul cu ochii. Daca facem plod băiat cum crezi ca se comportă? Ia seama aici:))

Ps el citește forumul. Si citește cu atenție pe unde scriu si eu so behave ca nu ii place sa vb cineva urat cu/despre el

• Like 1
Postat

Pizda trista, citeste asta: Ti-a bagat aia limba in cur sa fii UL si tu o crezi! 

Tu ca ai bani, ea ca ai valoare... ce m-as distra sa va intalniti...  :laugh2  Tu mai ai niste tigle... rablagite, cum sunt ele...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Minus 1
Postat

Fii cuminte am spus!

Pisicuts uite-ti viitorul cu ochii. Daca facem plod băiat cum crezi ca se comportă? Ia seama aici:))

Ps el citește forumul. Si citește cu atenție pe unde scriu si eu so behave ca nu ii place sa vb cineva urat cu/despre el

sa-mi ia coaiele in gura, ca pe vremuri, daca nu ma face UL =))

• Like 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu nu ma plang. Nu am rabdare in ce priveste prostia si i-as scoate toti dintii, lipsa rabdarii este lupta interioara, pentru ca tu esti o terminata cu 2 neuroni maxim, pe care nu mi-ar fi greu sa-mi fie la mana, ci la degetul mic de la picior...

Imi plac provocarile, tu esti doar o bolnava. Dar daca nu-ti gasesti locul, ti-l gasesc eu.

Îți înțeleg afectarea, dar deja devine penibil gestul de a te expune! Nu ai tu nici o treaba cu mine de fapt și observ că nu mai e mult până...te deschizi iarăși extremelor si-ți "pică arama".
Postat

abahbahbahbahba baaaaaaa voi ati vazut ce a scris tania la lux ? ca o sa stea cineva non stop pa forum ca sa nu scriu eu prostii acolo HAHAHAHAHHA

FA AMADO ASTA INSEAMNA SA FII MAFIOT SA BAGI SPAIMA IN CURVE AHHAHAHAAH

Nu asta. Inseamna sa-ti soarba fiecare cuvant si sa te implore sa vii macar in vizita, poate fura un futai...

Esti o pizda trista!  :rax2

• Minus 1
Postat

Îți înțeleg afectarea, dar deja devine penibil gestul de a te expune! Nu ai tu nici o treaba cu mine de fapt și observ că nu mai e mult până...te deschizi iarăși extremelor si-ți "pică arama".

Sunt penibila?

Hai cu litere mai mari: DACA MAI FUTI PAGINI ALE FETELOR, IAU TOATE POSTARILE SI LE PUN PE PAGINA TA!

Panimaiesh, suchka iobanaia?!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

am si eu o intrebare serioasa .. de ce curvele DELIA si TANIA nu au sarit in apararea curvei INES ? oare pentru ca INES e an anglia si-si mai permite putina panarama pana vine in tara sa o suga ? oare DELIA SI TANIA AU INTELES CA EU SUNT PUTEREA SI NU SE POT PUNE CU FORTA SI TALENTUL MEU SI CA PANARAMA NU E BUNA LA BUSINESS ?

sau au scris rapciugile doar de pe celelalte conturi ?? FA INES EU ZIC SA-TI DEA DA GANDIRE RELATIA TA CU CURVELE ASTEA ? SAU E DOAR ASA RELATIE CA INTRE CURVE ? TOTU PANA LA CLIENTI ? HAHAHHA

• Like 1
Postat

ai 300 pa un picior

Asa e, si cateva tone daca vreau.

Nu-mi place rautatea ieftina, iar grandomania ma scarbeste.

Nu te vad mai bine de cand am zis ca te distrug... Nu o sa fii mai bine.

Cand simti mirosul a ceva bun... o sa apara mereu sa te bage ceva in disperare!

Eu o sa te invat modestie pana cand asta nu o sa mai conteze si o sa dispari pur simplu amintindu-ti daca eu sunt multumita cand am uitat demult.

Pentru ca meriti! :)

• Like 2
Postat

Xoletzule te învață Rozi sa boxezi ca sa te aperi? :))

PENTRU TOTI BOXIERII CARE STIE SA-SI APERE SUPREMATIA

cu cine draq sa boxez ? cu amada ? e prajita de tot.. sa-mi bag pula daca face sens postul ei de mai sus, nu inteleg nimic

FA AMADO TRE SA COBORI 2-3 NIVELE IN PULA MEA CA NU INTELEG NIMIC

Postat

PENTRU TOTI BOXIERII CARE STIE SA-SI APERE SUPREMATIA

cu cine draq sa boxez ? cu amada ? e prajita de tot.. sa-mi bag pula daca face sens postul ei de mai sus, nu inteleg nimic

FA AMADO TRE SA COBORI 2-3 NIVELE IN PULA MEA CA NU INTELEG NIMIC

Nu ma cobor eu la tine.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sunt penibila?

Hai cu litere mai mari: DACA MAI FUTI PAGINI ALE FETELOR, IAU TOATE POSTARILE SI LE PUN PE PAGINA TA!

Panimaiesh, suchka iobanaia?!

Să te lamuresti pentru a nu mai insista în ignoranța de care dai dovada de cate ori mi te adresezi, te lamuresc spunandu-ti o data doar... ca despre expunerea unor aspecte ale firii tale este vorba si tot vreau să evidentiez in raspunsurile mele aceasta! Iar gestul tău mai mult îți aduce confuzie, dar e posibil sa nu simti si sa nu realizezi ce ti se intampla...

Nu credeam ca tocmai eu îți voi da această atenționare pentru că nu mă stiu sa-mi trezească vreo premisă...agresivitatea oamenilor, ci doar dezaprob acest comportament.

Postat

Să te lamuresti pentru a nu mai insista în ignoranța de care dai dovada de cate ori mi te adresezi, te lamuresc spunandu-ti o data doar... ca despre expunerea unor aspecte ale firii tale este vorba si tot vreau să evidentiez in raspunsurile mele aceasta! Iar gestul tău mai mult îți aduce confuzie, dar e posibil sa nu simti si sa nu realizezi ce ti se intampla...

Nu credeam ca tocmai eu îți voi da această atenționare pentru că nu mă stiu sa-mi trezească vreo premisă...agresivitatea oamenilor, ci doar dezaprob acest comportament.

Abereaza tu inca o data si in semnatura mea o sa fie mare ca esti o bomba bilogica!

Doar inca o data, atat.

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...