Sari la conținut

Ines / Don Draper / Xoxo / Batranul george

Vizitator

Postări Recomandate

Postat

tania si delia nici nu se compara, nici in 2 vieti nu o sa ma linga asa bine in cur :(

esti curvar de profesie,visantric linge in gaoz?

• Minus 1
  • Oras:Xxx
Postat

pune poza cu tine sa te vedem

Pune tu cu mă-ta mai bine milog lacheu. Mars pe xvideo cu mana întinsă la cerșeală

Postat

Pai atunci ai 2 posibilități: or nu o mai pârăști mie, or pui toate pm-urile de la tania si Ines sa le studiem cu toții.

am vrut sa le pun cand mi-a dat proasta PM si mi-a spus tot, de nicu de ma-sa de gabriel de dosarele ei penale, cum i-a furat lu ala 5k euro si fel si fel de povesti

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sa nu iti schimbi avatarul, imi place asta care il ai acuma :).

• Minus 1
Vizitator
Postat

am vrut sa le pun cand mi-a dat proasta PM si mi-a spus tot, de nicu de ma-sa de gabriel de dosarele ei penale, cum i-a furat lu ala 5k euro si fel si fel de povesti

Da, povesti, basme  :D

• Minus 1
Postat

sa mo

Da, povesti :D

sa moara ba ma-ta in puscarie daca sunt povesti ? ce mortii ma-tii te bagi tu ? iesi in gatu ma-tii la tine acolo la tara si lasa-ne pe noi aici la oras sa ne batem joc da curvele da lux

baga-mi-as eu toata pula in chioara da ma-ta si muista aia de amelia

• Like 1
Postat

proasta credea ca sunt altcineva si s-a spart in secunda doi =))

Scumpi băga la beggaru de mai sus un minus in onoarea mea si rămân datoare

• Like 1
Vizitator
Postat

sa mo

sa moara ba ma-ta in puscarie daca sunt povesti ? ce mortii ma-tii te bagi tu ? iesi in gatu ma-tii la tine acolo la tara si lasa-ne pe noi aici la oras sa ne batem joc da curvele da lux

baga-mi-as eu toata pula in chioara da ma-ta si muista aia de amelia

Nu inteleg starea asta de agitatie. Esti contient ca nu iti face bine ? Uite, daca nu ma crezi cauta tu pe google sa vezi ce probleme poti avea. Nu vreau sa sperii acum daca le enumar sa iti stric "caterinca".

• Minus 1
Vizitator
Postat

pai voi va puneti cu forta si talentul meu ?

lipseste cu desavarsire

• Minus 1
Postat

Nu inteleg starea asta de agitatie. Esti contient ca nu iti face bine ? Uite, daca nu ma crezi cauta tu pe google sa vezi ce probleme poti avea. Nu vreau sa sperii acum daca le enumar sa iti stric "caterinca".

o sa intelegi cand intra sarpele asta in tine

• Like 2
Postat

Sa nu iti schimbi avatarul, imi place asta care il ai acuma :).

Eu una din foto ale mele favorite ever. Ma rog a doua, in aceeași ședință foto făcusem una special pt Pisicuts care e pretty si sia

Vizitator
Postat

Eu una din foto ale mele favorite ever. Ma rog a doua, in aceeași ședință foto făcusem una special pt Pisicuts care e pretty si sia

Asta e cea mai faina ;)

Vizitator
Postat

o sa intelegi cand intra sarpele asta in tine

treaba ta puscarie, ai sa te convingi

• Minus 1
Postat

Pune tu cu mă-ta mai bine milog lacheu. Mars pe xvideo cu mana întinsă la cerșeală

de ce ma injuri ma jegoasa nefericita?greu se mai dezvata o "femeie" de asemenea comportamente. 

• Minus 1
Postat

de ce ma injuri ma jegoasa nefericita?greu se mai dezvata o "femeie" de asemenea comportamente.

De prost si sarac ce esti.
Postat

De prost si sarac ce esti.

:))fac pariu ca esti o taranca proasta venita din vreun catun uitat de lume,ce n-are tigle pe casa si sta pe credit la capitala.

Postat

Bai lache vezi ca dețin imobil numai al meu de la 18 si 5luni in București. Poate îți dau si un raport sa te racoresti pe alt www

Nu tot ce e pe forum e de vânzare si daca pt mă-ts este, întocmai aplicabil si mie. Ve,i mie topic cu servicii sa vii cu miloagă la mine maidanezule?

Hai ignore, nu vb cu rahitici. Sunt prea prețioasă.

• Like 1
Postat

Bai lache vezi ca dețin imobil numai al meu de la 18 si 5luni in București. Poate îți dau si un raport sa te racareste pe alt www

Hai ignore, nu vb cu rahitici. Sunt prea prețioasă.

esti o saracie cu credit.sunt curios care fraier iti plateste creditul?facturile probabil le platesti tu prin prostitutie. 

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...