Sari la conținut

Ines / Don Draper / Xoxo / Batranul george

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Xxx
Postat

Nu vrea al dracu'! Cred ca știa ce perspectiva interesantă il așteaptă ))

Dar chiar așa nici macar minima curiozitate? :))

Vizitator
Reputație: 0
Postat

inesuka ce parere ai de rozkendra care te-a suparat acum 3 luni ???

:)))
  • Like 7
Vizitator
Postat

Nu port ranchiună. Ar insemna sa am un prezent si un viitor negativ daca port sentimente negative in mine.

☺ï¸ðŸ˜‡

• Like 7
Vizitator
Postat

Nu port ranchiună. Ar insemna sa am un prezent si un viitor negativ daca port sentimente negative in mine.

Poți să mă porți pe mine-n tine.
Vizitator
Postat

Poți să mă porți pe mine-n tine.

Tu esti un om negativ :))) iar eu port doar oamenii pozitivi “in mine”

• Like 7
Vizitator
Postat

Tu esti un om negativ :))) iar eu port doar oamenii pozitivi “in mine”

Dacă mă simt bine și-mi dau drumu-n tine te fac pă plus.

Vizitator
Postat

Daca si cu parca se plimba intr-o barca.

• Like 7
Postat

RozKendra sa te iei de mana cu Vanatorul de Puli. Aveti ceva in comun: iq scazut. Posibil sa fie de la antidepresivele de proasta calitate care le folositi si va otraveasc sangele(nu glumesc pt ca asa e). ;)

• Like 1
Postat

RozKendra sa te iei de mana cu Vanatorul de Puli. Aveti ceva in comun: iq scazut. Posibil sa fie de la antidepresivele de proasta calitate care le folositi si va otraveasc sangele(nu glumesc pt ca asa e). ;)

Nu il voi lua de mâna, insa le forum ne înțelegem bine.

Trimite-mi in pm adresa ta sa vad ce cacat mai mânci la adresa mea față in față, vizavi de IQ-ul meu. Doar sunt o femeie ce pot eu sa îți fac? :)

Daca ai nevoie de asistență pot cu mare drag sa procur si așa ceva. Am vreo 4 psihiatrii avizați prieteni vechi de famie si poti stai cu degetul pe 112 in timp ce te vizitez :)

Postat

Nu il voi lua de mâna, insa le forum ne înțelegem bine.

Trimite-mi in pm adresa ta sa vad ce cacat mai mânci la adresa mea față in față, vizavi de IQ-ul meu. Doar sunt o femeie ce pot eu sa îți fac? :)

Daca ai nevoie de asistență pot cu mare drag sa procur si așa ceva. Am vreo 4 psihiatrii avizați prieteni vechi de famie si poti stai cu degetul pe 112 in timp ce te vizitez :)

Altădată mm de sclav citeaza-ma. Hai, fa-ti curaj!

Ce adresa ??? Tu chiar nu vezi ce rau ai ajuns ? Asumati vorbele, sa nu spui ca cineva te-a indemnat sa aberezi. Scriu cand vreau si unde vreau, nu trebuie sa imi zica cineva ce am de facut.

Esti o persoana bolnava si ma pis pe el de sistem de sanatate.

Ai probleme la mansarda si nici cei mai buni psihiatri nu te pot ajuta.

• Like 1
Postat

Ce adresa ??? Tu chiar nu vezi ce rau ai ajuns ? Asumati vorbele, sa nu spui ca cineva te-a indemnat sa aberezi. Scriu cand vreau si unde vreau, nu trebuie sa imi zica cineva ce am de facut.

Esti o persoana bolnava si ma pis pe el de sistem de sanatate.

Ai probleme la mansarda si nici cei mai buni psihiatri nu te pot ajuta.

Sigur! Sunt CEAMai nebună si nu am tratament.

Cu toate astea aștept sa te colorezi si sa imi furnizezi un loc in care sa imi apreciezi IQ ul, nu pt mine!

Pt toți ceilalți care te vad deja sobolan de tastatura spre maidanez , potaia tuturor si totuși a nimănui.

Nu stii cum e in locuri cu curve si ale alea? Daca esti potaie tre sa arați cui aparține sa nu mânci cu paiul.

Te întreb ultima data aurolaculr. Ti-e frica de o fată? :)

Ps stii ca oricum te găsesc daca te vreau, nu? :)

Vizitator
Postat

Prostitution/ ion de la raion plus câteva alte conturi ce erau la sp pe sistem :)

Really ? (Double facepalm) Mai ai 2 incercari :)))

Vizitator
Postat

Ba, prost-ituatule, da-te-n pula mea ca esti idiot de crapi. Mai schimbati dracu placa, 'ti-ai dracu dă clone idioate.

Ba **spam editat**, nu te potolesti ??? Esti mai prost ca noapte in disperarea ta sa ma asociezi cu altcineva. Se vede ca nu pricepi nimic si asta te macina. Nu te pot ajuta nene, treci pe anti-depresive, consulta psihiatri (cunoaste Rozkendra cativa tovarasi). Te descurci tu, esti baiat mare. Haide pa

Vizitator
Postat

pre_1524262369__wftpup.jpg

Asta e si reactia mea :))))

• Oras:bucuresti
Postat

Am fost aseara in XS. Ce pula mea...am luat 2 bagaboante de acolo. Am negociat la 100 de euro fiecare. S-au sarutat, s-au lins, au facut tot ce trebuie. Cel mai bun futai de care am avut parte. Cu mult de luxul de pe forum.

• Like 1
  • Minus 18
Postat

Sigur! Sunt CEAMai nebună si nu am tratament.

Cu toate astea aștept sa te colorezi si sa imi furnizezi un loc in care sa imi apreciezi IQ ul, nu pt mine!

Pt toți ceilalți care te vad deja sobolan de tastatura spre maidanez , potaia tuturor si totuși a nimănui.

Nu stii cum e in locuri cu curve si ale alea? Daca esti potaie tre sa arați cui aparține sa nu mânci cu paiul.

Te întreb ultima data aurolaculr. Ti-e frica de o fată? :)

Ps stii ca oricum te găsesc daca te vreau, nu? :)

Gaseste-ma atunci Rozkendra, vreau sa vad ce meseriasa esti, daca esti beton armat.

PS: e groasa si lunga.

Postat

Am fost aseara in XS. Ce pula mea...am luat 2 bagaboante de acolo. Am negociat la 100 de euro fiecare. S-au sarutat, s-au lins, au facut tot ce trebuie. Cel mai bun futai de care am avut parte. Cu mult de luxul de pe forum.

baa ma dispera cand vad ca posteaza aia poze din maya si Xs pe facebook

o gramada de vagaboande bune si n-am timp sa ajung

Postat

Incep de la 1000 de lei bagaboantele, dupa care...negociere. Dar la cum arata unele dintre ele...merita fiecare banut.

• Minus 18

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...