parfenie Reputație: 40 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 Ce mai face moarta de Ines care e proastă de dă in laturi si iarăși mâncă rahat de mine pe topicul cu india si Londra? Pisicuts nu e căsătorit maimuță proastă si incultă, dar daca te scremi poate in câțiva ani se îndură sa îți dea mai mult decât o mwe. Stii tu cand ajungi aproape reciclabilă.Pana atunci reparați moaca ca ai ochii aia aruncați tot strâmb {a pus poza singura pe topicul de produs de pe Timiș cu fata de cioara cu ochi unu slănină, unu făină} E cam urata si sclifosita cu aspect de cocalareasa intr-adevar, dar tot arata mai bine decat tine! :pope Tu n-ai cojones sa publici un selfie cu tine rozico de urata ce esti! M-am saturat cum niste curve se dau mai moraliste decat alte curve!
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 7, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 7, 2018 Atentie distributivă =))Probleme cu distribuția? Nasol. Măcar pă la bujii să fie ăn regulă.
alex1199 Reputație: -505 Postat Mai 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 7, 2018 A observat cineva ca are tatele in divort?
parfenie Reputație: 40 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 A observat cineva ca are tatele in divort?Eu am observat ca sunt cam aplatizate.
rozz kendra Reputație: 441 Postat Mai 7, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Mai 7, 2018 Probleme cu distribuția? Nasol. Măcar pă la bujii să fie ăn regulă.După ce ca își pune țațe de câteva ori nici aia nu știe sa facă. Tot in strabism le aruncă pe ea, pe banii ei.Asta numesc curva proastă: batjocorita fizic si cu banii luați.Si mama natura si plasticianul, mwe la dublu :laugh2
parfenie Reputație: 40 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 keep calm. Ma doare la basca.Esti NEBUNA de legat femeie! Tu singura cu manuta ta iti deconspiri infatisarea reala! Dupa aia ii acuzi pe toti !
parfenie Reputație: 40 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 Ma scuzati doamnelor, ma duc sa scot popcornul din cuptor, nu incepeti sa va bateti pana nu revin!
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 7, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 7, 2018 Vorbiti ca eu va aud =)))Cine ar putea să nu observe că ție nu-ți pasă, plm. Preț de vreo 3-400 de postări, ca de obicei. 1
parfenie Reputație: 40 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 https://thumbs.gfycat.com/PleasedWellinformedDipper-size_restricted.gif
parfenie Reputație: 40 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 LUME, LUME, IATA DOVADA CA INESUKA ARE PULA SI CA-I TRANSEXUALA A zis ca o doare in pula de rozkendra! http://shemalestardb.com/cont2/18/83687_10.jpg
parfenie Reputație: 40 Postat Mai 8, 2018 Postat Mai 8, 2018 INESUKA ARE SI TATZE DE SILICON, BUZE DIN ACID SI OUA DE OTEL!PARUL CA DE FOC SI PLASMA SOLARASI CUR DIN FIER DE 6 CAI PUTERE! O PIZDA ADANCA CAT GROAPA MARIANELORSI O PULA SCULATA CAT EVERESTUL DE INALTA! BOSSULIKA INESUKA!
rozz kendra Reputație: 6 Postat Mai 8, 2018 Oras:Locatie:Xxx Oras:Locatie:Xxx Postat Mai 8, 2018 Astept oferte cine vrea sa ma futa. Pule de la 20 cm in sus.
4nicator Reputație: 431 Postat Mai 8, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Postat Mai 8, 2018 a mea are 25 balanganita daca se scoala are 15
brett10 Reputație: -2329 Postat Mai 8, 2018 Oras:// Oras:// Postat Mai 8, 2018 Atentie distributivă =)) E Rahela versiunea actuala :laugh2
vadimcorneliutudor Reputație: 1 Postat Mai 8, 2018 Postat Mai 8, 2018 E cam urata si sclifosita cu aspect de cocalareasa intr-adevar, dar tot arata mai bine decat tine! :pope Tu n-ai cojones sa publici un selfie cu tine rozico de urata ce esti! M-am saturat cum niste curve se dau mai moraliste decat alte curve! Pai fututi rasa mati de labagiu uleios, acuma ai poze cu fata la toate, ines, delia, roz, bucra-te de ultimile tale zile!Tic tac tic tac
vadimcorneliutudor Reputație: 1 Postat Mai 8, 2018 Postat Mai 8, 2018 Esti NEBUNA de legat femeie! Tu singura cu manuta ta iti deconspiri infatisarea reala! Dupa aia ii acuzi pe toti ! Baga acolo laba uleioasa, ca voi cauta cand ai fost la un anumit salon de masaj si voi accesa filmul de pe camera de la casa de langa
parfenie Reputație: 40 Postat Mai 8, 2018 Postat Mai 8, 2018 Baga acolo laba uleioasa, ca voi cauta cand ai fost la un anumit salon de masaj si voi accesa filmul de pe camera de la casa de langaHai, fa-o! Te provoc!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum