Sari la conținut

Madalina 0735366053

Postări Recomandate

Vizitator madalina28
Reputație: 0
Postat

😘

post-262906-0-08653400-1532182650_thumb.jpeg

• Like 4
Vizitator madalina28
Postat

Buna, anal faci?

Buna, nu fac anal
Vizitator madalina28
Postat

Disponibila

Vizitator madalina28
Postat

Disponibila

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Sun, Răspunde mai greu, ma sperii prima oară de vocea ei, observ între timp ca nu e de pe meleagurile noastre, îmi spune ca ma poate primi in 15 minute, plec spre locatie. Ajung la mega, o sun, după multe neînțelegeri ajung la scara.

Locatie Ok, 8.

Fata arată ca in poze 7,5

La față nu arată cum îmi imaginam, ma asteptam la o moldoveanca frumoasa foc.

Eram tare dezamăgit, ma cer la dus, ma improspateZ, revin in camera de lucru după care urmează surpriza.

ON soft, umed cu scuipat, fără ruperi de ritm, atenție la zonele adiacente, tot ce trebuia ca lucrurile sa decurgă cum trebuie. Face CIM și finalizare corporală/faciala.

Uimit de prestație și profitând de faptul ca nu i-a mai ajuns o programare, am mai stat o finalizare începută la fel cu același oral care mie mi-a plăcut. Tot timpul am avut o dilema: dacă sa încerc normal sau nu. Bineînțeles, la ce oral face, nu am ajuns la normal, am rămas la oral cu CIM; 10+

Am scris ca văd ca lumea nu e mulțumită de servicii, poate cu mine a avut chef sau și-a îmbunătățit serviciile

Halat:200 lei.

In fine,,recomand.

• Like 6
Vizitator madalina28
Postat

Disponibila

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am fost si eu in urma cu 3-4 saptamani. Locatie ok, igiena foarte buna. Fata, pentru gusturile mele, uratica la fata, corp misto proportionat, dar tatele nu sunt ce trebuie, cam atarna. In rest, foarte amabila.,atitudine ok, prestatie ok, zic eu.

Oral nep-8+ cu CIM

Normal pro-8

Igiena 10

GFE-8

Fata-7+ corp, 6 la chip

200 ora

De revenit? Depinde ce cautati..

• Like 5
  • Oras:Vitan
Postat

Mmmmm!!! Madalinaa ce pozitie buna❤ ce te-as fute in pozitia aia KISSS

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Mmmmm!!! Madalinaa ce pozitie buna❤ ce te-as fute in pozitia aia KISSS

norocul tau e ca tipa face sex pe bani deci daca o suni e posibil sa transformi in realitate aceasta dorinta exprimata in scris.

• Like 1
Vizitator madalina28
Postat

Buna, sunt disponibila

Vizitator madalina28
Postat

A scris cineva ca la fata sunt uritica, si am decis sa imi pun doua poze cu fata .

post-262906-0-09994800-1533289090_thumb.jpeg

post-262906-0-97336100-1533289259_thumb.jpeg

• Like 2
Postat

Salutare!Eu am fost de multe ori la ea,ultima data fiind acum 2 saptamani.M-am simtit bine de fiecare data,si se pare ca invata si chestii noi la oral.I-am mai facut recenzie deci nu detaliez foarte mult,cert este ca eu voi reveni.

• Like 1
Vizitator madalina28
Postat

Hello...pot s te intreb ceva in prv mada?

, Buna, da intreaba
Postat

Asa de uratia esti incat imi sa te mananc toata ❤❤❤

A scris cineva ca la fata sunt uritica, si am decis sa imi pun doua poze cu fata .

Postat

Dar ce zana se crede ea acum . 

Nu vroiam sa fac recenzie dar daca tot a pus poze cu fata ca a deranjat-o cineva ca a spus ca e urata atunci hai sa-mi spun si eu parerea, sunt de acord cu respectivul e urata si obosita rau la corp si fata, se vede ca o face de mult timp

Am vizitat fatuca, cum au spus mai multi pe forum e o fata fara nimic atragator, si pare mai in varsta decat  spune in descriere cred ca mult mai in varsta.

E doar o fata normala si atat o prestatie sub pretul cerut. O sa spuna unii si altii ca de ce am ramas , sincer era tarziu si in drum spre casa era singura accesibila oricum nu o sa mai revin 

Locatie buna destul de mare dar nu stiu daca vrea cineva sa futa locatia

fata cam de  nota 6 e mult

corp tot cam asa, nu e genu de fata sa te atraga 

oral modest,nu o are deloc ritm, o suge ca sa zica ca suge, te scuipa peste tot,   prea multa saliva, parca se grabea sa trecem la normal dar eu nu doream asa ceva.

Eu mi-as fii cerut banii inapoi, mai bine cautam alta pizda sa ma descarc

• Like 3
Vizitator madalina28
Postat

Dar ce zana se crede ea acum . 

Nu vroiam sa fac recenzie dar daca tot a pus poze cu fata ca a deranjat-o cineva ca a spus ca e urata atunci hai sa-mi spun si eu parerea, sunt de acord cu respectivul e urata si obosita rau la corp si fata, se vede ca o face de mult timp

Am vizitat fatuca, cum au spus mai multi pe forum e o fata fara nimic atragator, si pare mai in varsta decat  spune in descriere cred ca mult mai in varsta.

E doar o fata normala si atat o prestatie sub pretul cerut. O sa spuna unii si altii ca de ce am ramas , sincer era tarziu si in drum spre casa era singura accesibila oricum nu o sa mai revin 

Locatie buna destul de mare dar nu stiu daca vrea cineva sa futa locatia

fata cam de  nota 6 e mult

corp tot cam asa, nu e genu de fata sa te atraga 

oral modest,nu o are deloc ritm, o suge ca sa zica ca suge, te scuipa peste tot,   prea multa saliva, parca se grabea sa trecem la normal dar eu nu doream asa ceva.Auzi poti sa scrii ce vrei , nu crede ca ma va afecta recenzia ta , si fara tine am destui clienti, si mii in sex de ce scrii tu

Eu mi-as fii cerut banii inapoi, mai bine cautam alta pizda sa ma descarc

Vizitator madalina28
Postat

.Auzi poti sa scrii ce vrei , nu crede ca ma va afecta recenzia ta , si fara tine am destui clienti, si mii in sex de ce scrii tu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...