Vizitator madalina28 Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2018 Postat Iulie 22, 2018 Buna, anal faci?Buna, nu fac anal
niconikolas Reputație: 235 Postat Iulie 22, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 22, 2018 Fugiți fraților!
juniior Reputație: 243 Postat Iulie 23, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 23, 2018 Fugiți fraților!???
scorilo13 Reputație: 316 Postat Iulie 25, 2018 Oras:București Oras:București Postat Iulie 25, 2018 Sun, Răspunde mai greu, ma sperii prima oară de vocea ei, observ între timp ca nu e de pe meleagurile noastre, îmi spune ca ma poate primi in 15 minute, plec spre locatie. Ajung la mega, o sun, după multe neînțelegeri ajung la scara.Locatie Ok, 8.Fata arată ca in poze 7,5La față nu arată cum îmi imaginam, ma asteptam la o moldoveanca frumoasa foc. Eram tare dezamăgit, ma cer la dus, ma improspateZ, revin in camera de lucru după care urmează surpriza.ON soft, umed cu scuipat, fără ruperi de ritm, atenție la zonele adiacente, tot ce trebuia ca lucrurile sa decurgă cum trebuie. Face CIM și finalizare corporală/faciala. Uimit de prestație și profitând de faptul ca nu i-a mai ajuns o programare, am mai stat o finalizare începută la fel cu același oral care mie mi-a plăcut. Tot timpul am avut o dilema: dacă sa încerc normal sau nu. Bineînțeles, la ce oral face, nu am ajuns la normal, am rămas la oral cu CIM; 10+Am scris ca văd ca lumea nu e mulțumită de servicii, poate cu mine a avut chef sau și-a îmbunătățit serviciileHalat:200 lei. In fine,,recomand. 6
fatboy Reputație: 59 Postat Iulie 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 30, 2018 Mai lucrezi? Tel. nu pare sa fie in functiune
bunicul_tau Reputație: -3 Postat August 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2018 Am fost si eu in urma cu 3-4 saptamani. Locatie ok, igiena foarte buna. Fata, pentru gusturile mele, uratica la fata, corp misto proportionat, dar tatele nu sunt ce trebuie, cam atarna. In rest, foarte amabila.,atitudine ok, prestatie ok, zic eu.Oral nep-8+ cu CIMNormal pro-8Igiena 10GFE-8Fata-7+ corp, 6 la chip200 oraDe revenit? Depinde ce cautati.. 5
mihai2705 Reputație: 66 Postat August 2, 2018 Oras:Vitan Oras:Vitan Postat August 2, 2018 Mmmmm!!! Madalinaa ce pozitie buna❤ ce te-as fute in pozitia aia KISSS 1
mihai2705 Reputație: 66 Postat August 2, 2018 Oras:Vitan Oras:Vitan Postat August 2, 2018 De ce sa fugim??? ???
mroriginal13 Reputație: 611 Postat August 2, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 2, 2018 Mmmmm!!! Madalinaa ce pozitie buna❤ ce te-as fute in pozitia aia KISSS norocul tau e ca tipa face sex pe bani deci daca o suni e posibil sa transformi in realitate aceasta dorinta exprimata in scris. 1
juniior Reputație: 243 Postat August 3, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 3, 2018 Sa ne explice niconikolas De ce sa fugim???
Vizitator madalina28 Reputație: 0 Postat August 3, 2018 Postat August 3, 2018 A scris cineva ca la fata sunt uritica, si am decis sa imi pun doua poze cu fata . 2
mir Reputație: 46 Postat August 3, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 3, 2018 Salutare!Eu am fost de multe ori la ea,ultima data fiind acum 2 saptamani.M-am simtit bine de fiecare data,si se pare ca invata si chestii noi la oral.I-am mai facut recenzie deci nu detaliez foarte mult,cert este ca eu voi reveni. 1
dorky07 Reputație: 1022 Postat August 3, 2018 Postat August 3, 2018 Hello...pot s te intreb ceva in prv mada?
Vizitator madalina28 Reputație: 0 Postat August 3, 2018 Postat August 3, 2018 Hello...pot s te intreb ceva in prv mada?, Buna, da intreaba
mihai2705 Reputație: 66 Postat August 3, 2018 Oras:Vitan Oras:Vitan Postat August 3, 2018 Asa de uratia esti incat imi sa te mananc toata ❤❤❤ A scris cineva ca la fata sunt uritica, si am decis sa imi pun doua poze cu fata .
jane1234 Reputație: 7 Postat August 3, 2018 Postat August 3, 2018 Dar ce zana se crede ea acum . Nu vroiam sa fac recenzie dar daca tot a pus poze cu fata ca a deranjat-o cineva ca a spus ca e urata atunci hai sa-mi spun si eu parerea, sunt de acord cu respectivul e urata si obosita rau la corp si fata, se vede ca o face de mult timp Am vizitat fatuca, cum au spus mai multi pe forum e o fata fara nimic atragator, si pare mai in varsta decat spune in descriere cred ca mult mai in varsta. E doar o fata normala si atat o prestatie sub pretul cerut. O sa spuna unii si altii ca de ce am ramas , sincer era tarziu si in drum spre casa era singura accesibila oricum nu o sa mai revin Locatie buna destul de mare dar nu stiu daca vrea cineva sa futa locatiafata cam de nota 6 e multcorp tot cam asa, nu e genu de fata sa te atraga oral modest,nu o are deloc ritm, o suge ca sa zica ca suge, te scuipa peste tot, prea multa saliva, parca se grabea sa trecem la normal dar eu nu doream asa ceva. Eu mi-as fii cerut banii inapoi, mai bine cautam alta pizda sa ma descarc 3
Vizitator madalina28 Reputație: 0 Postat August 3, 2018 Postat August 3, 2018 Dar ce zana se crede ea acum . Nu vroiam sa fac recenzie dar daca tot a pus poze cu fata ca a deranjat-o cineva ca a spus ca e urata atunci hai sa-mi spun si eu parerea, sunt de acord cu respectivul e urata si obosita rau la corp si fata, se vede ca o face de mult timp Am vizitat fatuca, cum au spus mai multi pe forum e o fata fara nimic atragator, si pare mai in varsta decat spune in descriere cred ca mult mai in varsta. E doar o fata normala si atat o prestatie sub pretul cerut. O sa spuna unii si altii ca de ce am ramas , sincer era tarziu si in drum spre casa era singura accesibila oricum nu o sa mai revin Locatie buna destul de mare dar nu stiu daca vrea cineva sa futa locatiafata cam de nota 6 e multcorp tot cam asa, nu e genu de fata sa te atraga oral modest,nu o are deloc ritm, o suge ca sa zica ca suge, te scuipa peste tot, prea multa saliva, parca se grabea sa trecem la normal dar eu nu doream asa ceva.Auzi poti sa scrii ce vrei , nu crede ca ma va afecta recenzia ta , si fara tine am destui clienti, si mii in sex de ce scrii tu Eu mi-as fii cerut banii inapoi, mai bine cautam alta pizda sa ma descarc
Vizitator madalina28 Reputație: 0 Postat August 3, 2018 Postat August 3, 2018 .Auzi poti sa scrii ce vrei , nu crede ca ma va afecta recenzia ta , si fara tine am destui clienti, si mii in sex de ce scrii tu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum