Mada28 Reputație: 91 Postat Iunie 22, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iunie 22, 2022 Va pup , sunt disponibila 💋
Mada28 Reputație: 91 Postat Iunie 23, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iunie 23, 2022 Disponibila până la 19:00 , pup
Mada28 Reputație: 91 Postat Iunie 24, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iunie 24, 2022 Disponibila 💋
Mada28 Reputație: 91 Postat Iunie 25, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iunie 25, 2022 Disponibila 🥰
Mada28 Reputație: 91 Postat Iunie 26, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iunie 26, 2022 Buna, disponibila 🥰
Mada28 Reputație: 91 Postat Iunie 28, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iunie 28, 2022 Buna , sunt disponibila pâna la 19:00 💋
Mada28 Reputație: 91 Postat Iunie 29, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iunie 29, 2022 Buna , sunt disponibila pâna la 16:00
Mada28 Reputație: 91 Postat Iunie 30, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iunie 30, 2022 Buna , disponibila
Mada28 Reputație: 91 Postat Iulie 1, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iulie 1, 2022 Buna , disponibila
Mada28 Reputație: 91 Postat Iulie 2, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iulie 2, 2022 Buna, disponibila
intensive33 Reputație: 38 Postat August 12, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2022 stiti ceva mai lucreaza dsoara?
diriboiu Reputație: 21 Postat August 13, 2022 Postat August 13, 2022 Acum 19 ore, intensive33 a spus: stiti ceva mai lucreaza dsoara? Nu mai are WhatsApp
dorky07 Reputație: 1026 Postat August 14, 2022 Postat August 14, 2022 O fi in vacanta acasa, in Moldavia…
diriboiu Reputație: 21 Postat August 14, 2022 Postat August 14, 2022 1 oră în urmă, dorky07 a spus: O fi in vacanta acasa, in Moldavia… Sau i-a ajuns și s-a retras
intensive33 Reputație: 38 Postat Septembrie 20, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 20, 2022 Mai stie cineva ceva de moldoveanca noastra?
liviu16cm Reputație: 368 Postat Septembrie 21, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2022 Mai pleacă în Moldova uneori... O fi plecata, anunță ea de obicei cand revine 😉
richter Reputație: 7 Postat Octombrie 7, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 7, 2022 buna, cand te intorci?
Mada28 Reputație: 91 Postat Ianuarie 13, 2023 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 13, 2023 Buna, am revenit 💋
diriboiu Reputație: 21 Postat Ianuarie 13, 2023 Postat Ianuarie 13, 2023 Acum 2 ore, Mada28 a spus: Buna, am revenit 💋 Pune și tu poze de bun venit 😁
Mada28 Reputație: 91 Postat Ianuarie 14, 2023 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 14, 2023 Acum 15 ore, diriboiu a spus: Pune și tu poze de bun venit 😁 Poze urmează , de-abia am ajuns la voi 🤗
snake1127 Reputație: 591 Postat Ianuarie 15, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2023 Acum 21 ore, Mada28 a spus: Poze urmează , de-abia am ajuns la voi 🤗 Ce înălțime și greutate ai ?🥰
Mada28 Reputație: 91 Postat Ianuarie 15, 2023 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 15, 2023 Acum 24 minute, snake1127 a spus: Ce înălțime și greutate ai ?🥰 Buna 💋 1.67 cm și 58 kg 1
Muller_Hans Reputație: 62 Postat Ianuarie 15, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2023 Salutari dlor, Am vizitat-o azi pe Mada si ce bine am nimerit! M-am trezit de dimineata cu pofta de viata(pussy) si am zis sa scanez putin forumul, mi-a atras atentia acest topic dar eram reticient din lipsa de postari recente. Ce sa fac? ce sa fac? am plecat spre Campineanu in prima instanta deoarece imi este aproape locatia si imi plac fetele de acolo :)), pe drum insa, mi-am facut curaj si i-am scris Madalinei pentru ca prea ma atragea originea ei, avand o fosta iubita din Iasi, voiam sa aud putin accentul si sa-mi aduc aminte ce inseamna o moldoveanca iubitoare adevarata. Mada mi-a raspuns rapid pe wA si era disponibila in scurt timp. Am fugit "repede" de la Universitate spre rond Alba Iulia, si cand am ajuns acolo imi spune ca adresa este diferita fata de cea din topic :)), am bagat repede noua destinatie pe maps si eram aproape(10 min), trebuia sa ajung de la rond pe splaiul unirii, nici o problema pentru ca nu am intrebat care este locatia exacta, am uitat sa confirm acest detaliu cu gandul la puss si programarea fiind ad-hoc cu disponibilitate din partea ei, chiar nu am pus accent pe aceasta eroare. Ajuns la locatia corecta, am mai asteptat putin si Mada m-a invitat in casa, mi-a deschis usa o bruneta draguta, imbracata kinky, cu o energie foarte placuta, aproximez un 1.70 m si 60 kg, sanii naturali de marime normal si cu accent mai pronuntat decat fosta din Iasi(Mada e din Rep.Moldova), fix ce cautam, "baietelul" era in sinergie cu mintea :)). Mmmbun, am fost servit cu apa si dupa cateva fumuri de tigara am primit prosop curat si am zburat la igienizare. Inapoi in dormitor, a inceput visul frumos, Mada a avut grija de mine corespunzator reputatiei de moldoveanca, stim bine ce reputatie buna au in pat si nu numai... OP slow cu mare grija, variatii deep, pupat baiatul, lins, rasfatat in asa fel incat asta a fost primul nr :)), nu am mai ajuns la penetrare. Am luat pauza de rigoare, igienizare, socializare si relax, chiar i-am sugerat sa caute pe forum cazare pentru ca imi spusese ca vrea sa se mute mai central cu o colega si exista o sectiunea dedicata unde poate sa se intereseze. Al doilea nr a inceput la fel de bine ca si primul, OP executat in acelasi stil, dupa care, am trecut la doggy ca sa vad cum se prezinta pussy ul. Privelistea era frumoasa... stramta, usor umeda, Mada mai gemea din cand in cand, natural, cum trebuie. Dupa cateva minute de dat sportiv, sinergia cu mintea a picat pentru ca imi umflasem tibia de marginea patului :))), Mada a observat ca m-am fleşcăit si m-a salvat cu OP unde a revitalizat baiatul si l-a executat cu brio, finalizat in balon in timp ce ochii imi jucau sub ploape. Experienta mea a fost una foarte buna d.p.m.d.v, fetele din MD... dar Mada in situatia de fata, stiu sa se comporte cu un barbat... nu stiu cum sa explic dar simti ca esti tratat cu respect si atentie ridicata. Nu am fost grabit deloc deloc, m-a ajutat cu tot ce se putea, altceva fratilor... 7.5 Locatia – Splaiul Unirii, curat, caldura, tot ce ai nevoie, cam departe de mine de aici si nota. 8.5 Modalitatea de contact - whatsapp, confirmare ad-hoc, apreciez disponibilitatea ei rapida, aveti rabdare cu ea la comunicare 9 Experienta - OP bun bun si frumoasa pisicuta, nu am fost eu in forma dar m-a dus pana in panzele albe :)). Next time vreau sa ii cer GFE ca sa vad ce inseamna la ea :)), acum am lasat totul natural si am fost amandoi putin rezervati in tandreturi, de inteles :)) 8 Mada - Frumusica, sociabila, o energie pozitiva. Avea o costumatie kinky cu o fustita scurta si un top ceva care ii venea bine pe corp, pielea fina, parfumata si curata, naturala... misto moldovianca 60 min DTD, cadoul meritat pe deplin! Multumesc Mada! A fost "ghini" de tot, see you next time! 2
Mada28 Reputație: 91 Postat Ianuarie 18, 2023 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 18, 2023 La 15.01.2023 la 23:01, Muller_Hans a spus: Salutari dlor, Am vizitat-o azi pe Mada si ce bine am nimerit! M-am trezit de dimineata cu pofta de viata(pussy) si am zis sa scanez putin forumul, mi-a atras atentia acest topic dar eram reticient din lipsa de postari recente. Ce sa fac? ce sa fac? am plecat spre Campineanu in prima instanta deoarece imi este aproape locatia si imi plac fetele de acolo :)), pe drum insa, mi-am facut curaj si i-am scris Madalinei pentru ca prea ma atragea originea ei, avand o fosta iubita din Iasi, voiam sa aud putin accentul si sa-mi aduc aminte ce inseamna o moldoveanca iubitoare adevarata. Mada mi-a raspuns rapid pe wA si era disponibila in scurt timp. Am fugit "repede" de la Universitate spre rond Alba Iulia, si cand am ajuns acolo imi spune ca adresa este diferita fata de cea din topic :)), am bagat repede noua destinatie pe maps si eram aproape(10 min), trebuia sa ajung de la rond pe splaiul unirii, nici o problema pentru ca nu am intrebat care este locatia exacta, am uitat sa confirm acest detaliu cu gandul la puss si programarea fiind ad-hoc cu disponibilitate din partea ei, chiar nu am pus accent pe aceasta eroare. Ajuns la locatia corecta, am mai asteptat putin si Mada m-a invitat in casa, mi-a deschis usa o bruneta draguta, imbracata kinky, cu o energie foarte placuta, aproximez un 1.70 m si 60 kg, sanii naturali de marime normal si cu accent mai pronuntat decat fosta din Iasi(Mada e din Rep.Moldova), fix ce cautam, "baietelul" era in sinergie cu mintea :)). Mmmbun, am fost servit cu apa si dupa cateva fumuri de tigara am primit prosop curat si am zburat la igienizare. Inapoi in dormitor, a inceput visul frumos, Mada a avut grija de mine corespunzator reputatiei de moldoveanca, stim bine ce reputatie buna au in pat si nu numai... OP slow cu mare grija, variatii deep, pupat baiatul, lins, rasfatat in asa fel incat asta a fost primul nr :)), nu am mai ajuns la penetrare. Am luat pauza de rigoare, igienizare, socializare si relax, chiar i-am sugerat sa caute pe forum cazare pentru ca imi spusese ca vrea sa se mute mai central cu o colega si exista o sectiunea dedicata unde poate sa se intereseze. Al doilea nr a inceput la fel de bine ca si primul, OP executat in acelasi stil, dupa care, am trecut la doggy ca sa vad cum se prezinta pussy ul. Privelistea era frumoasa... stramta, usor umeda, Mada mai gemea din cand in cand, natural, cum trebuie. Dupa cateva minute de dat sportiv, sinergia cu mintea a picat pentru ca imi umflasem tibia de marginea patului :))), Mada a observat ca m-am fleşcăit si m-a salvat cu OP unde a revitalizat baiatul si l-a executat cu brio, finalizat in balon in timp ce ochii imi jucau sub ploape. Experienta mea a fost una foarte buna d.p.m.d.v, fetele din MD... dar Mada in situatia de fata, stiu sa se comporte cu un barbat... nu stiu cum sa explic dar simti ca esti tratat cu respect si atentie ridicata. Nu am fost grabit deloc deloc, m-a ajutat cu tot ce se putea, altceva fratilor... 7.5 Locatia – Splaiul Unirii, curat, caldura, tot ce ai nevoie, cam departe de mine de aici si nota. 8.5 Modalitatea de contact - whatsapp, confirmare ad-hoc, apreciez disponibilitatea ei rapida, aveti rabdare cu ea la comunicare 9 Experienta - OP bun bun si frumoasa pisicuta, nu am fost eu in forma dar m-a dus pana in panzele albe :)). Next time vreau sa ii cer GFE ca sa vad ce inseamna la ea :)), acum am lasat totul natural si am fost amandoi putin rezervati in tandreturi, de inteles :)) 8 Mada - Frumusica, sociabila, o energie pozitiva. Avea o costumatie kinky cu o fustita scurta si un top ceva care ii venea bine pe corp, pielea fina, parfumata si curata, naturala... misto moldovianca 60 min DTD, cadoul meritat pe deplin! Multumesc Mada! A fost "ghini" de tot, see you next time! Mersi 💋💋💋💋
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Ianuarie 20, 2023 Postat Ianuarie 20, 2023 On 1/15/2023 at 11:01 PM, Muller_Hans said: Salutari dlor, Am vizitat-o azi pe Mada si ce bine am nimerit! M-am trezit de dimineata cu pofta de viata(pussy) si am zis sa scanez putin forumul, mi-a atras atentia acest topic dar eram reticient din lipsa de postari recente. Ce sa fac? ce sa fac? am plecat spre Campineanu in prima instanta deoarece imi este aproape locatia si imi plac fetele de acolo :)), pe drum insa, mi-am facut curaj si i-am scris Madalinei pentru ca prea ma atragea originea ei, avand o fosta iubita din Iasi, voiam sa aud putin accentul si sa-mi aduc aminte ce inseamna o moldoveanca iubitoare adevarata. Mada mi-a raspuns rapid pe wA si era disponibila in scurt timp. Am fugit "repede" de la Universitate spre rond Alba Iulia, si cand am ajuns acolo imi spune ca adresa este diferita fata de cea din topic :)), am bagat repede noua destinatie pe maps si eram aproape(10 min), trebuia sa ajung de la rond pe splaiul unirii, nici o problema pentru ca nu am intrebat care este locatia exacta, am uitat sa confirm acest detaliu cu gandul la puss si programarea fiind ad-hoc cu disponibilitate din partea ei, chiar nu am pus accent pe aceasta eroare. Ajuns la locatia corecta, am mai asteptat putin si Mada m-a invitat in casa, mi-a deschis usa o bruneta draguta, imbracata kinky, cu o energie foarte placuta, aproximez un 1.70 m si 60 kg, sanii naturali de marime normal si cu accent mai pronuntat decat fosta din Iasi(Mada e din Rep.Moldova), fix ce cautam, "baietelul" era in sinergie cu mintea :)). Mmmbun, am fost servit cu apa si dupa cateva fumuri de tigara am primit prosop curat si am zburat la igienizare. Inapoi in dormitor, a inceput visul frumos, Mada a avut grija de mine corespunzator reputatiei de moldoveanca, stim bine ce reputatie buna au in pat si nu numai... OP slow cu mare grija, variatii deep, pupat baiatul, lins, rasfatat in asa fel incat asta a fost primul nr :)), nu am mai ajuns la penetrare. Am luat pauza de rigoare, igienizare, socializare si relax, chiar i-am sugerat sa caute pe forum cazare pentru ca imi spusese ca vrea sa se mute mai central cu o colega si exista o sectiunea dedicata unde poate sa se intereseze. Al doilea nr a inceput la fel de bine ca si primul, OP executat in acelasi stil, dupa care, am trecut la doggy ca sa vad cum se prezinta pussy ul. Privelistea era frumoasa... stramta, usor umeda, Mada mai gemea din cand in cand, natural, cum trebuie. Dupa cateva minute de dat sportiv, sinergia cu mintea a picat pentru ca imi umflasem tibia de marginea patului :))), Mada a observat ca m-am fleşcăit si m-a salvat cu OP unde a revitalizat baiatul si l-a executat cu brio, finalizat in balon in timp ce ochii imi jucau sub ploape. Experienta mea a fost una foarte buna d.p.m.d.v, fetele din MD... dar Mada in situatia de fata, stiu sa se comporte cu un barbat... nu stiu cum sa explic dar simti ca esti tratat cu respect si atentie ridicata. Nu am fost grabit deloc deloc, m-a ajutat cu tot ce se putea, altceva fratilor... 7.5 Locatia – Splaiul Unirii, curat, caldura, tot ce ai nevoie, cam departe de mine de aici si nota. 8.5 Modalitatea de contact - whatsapp, confirmare ad-hoc, apreciez disponibilitatea ei rapida, aveti rabdare cu ea la comunicare 9 Experienta - OP bun bun si frumoasa pisicuta, nu am fost eu in forma dar m-a dus pana in panzele albe :)). Next time vreau sa ii cer GFE ca sa vad ce inseamna la ea :)), acum am lasat totul natural si am fost amandoi putin rezervati in tandreturi, de inteles :)) 8 Mada - Frumusica, sociabila, o energie pozitiva. Avea o costumatie kinky cu o fustita scurta si un top ceva care ii venea bine pe corp, pielea fina, parfumata si curata, naturala... misto moldovianca 60 min DTD, cadoul meritat pe deplin! Multumesc Mada! A fost "ghini" de tot, see you next time! Hello, ce fete sunt pe Campineanu? M-ai facut curios. Poti raspunde pe mesaj sa nu deranjam topicul. Mersi.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum