dorky07 Reputație: 1019 Postat August 4, 2018 Postat August 4, 2018 Buna ziuaImi aduc si eu contributiaVizitat ieri pe la ora 8Apartament curat in zona vitan nota 8.5Baia curata prosop curat geluri dus nota 9Prestatia:Oral bun spre f bun, fsra atentie la adiacente l mine, nota 8.5Preludiu placut, fk bunicel gfe 8Finalizare cim ok 9Ii place footfetish multNu am incercat normalPer total...de revenit cand esti in zonaPret 100 finalizarea fara grabaSpor... 2
roncea Reputație: 4 Postat August 5, 2018 Postat August 5, 2018 A scris cineva ca la fata sunt uritica, si am decis sa imi pun doua poze cu fata . Vai de pula mea, cu fata asta ceri mai mult de 50 lei?
Vizitator madalina28 Reputație: 0 Postat August 6, 2018 Postat August 6, 2018 Vai de pula mea, cu fata asta ceri mai mult de 50 lei?Tu sa imi propui si 500 ca nu te primesc
aristidemsc Reputație: -56 Postat August 7, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat August 7, 2018 Călcat moldoveanca cu ceva timp in urmă. Stabilit întâlnirea prin sms cât și telefonic. Respectată, parca imi aduc aminte ca m-a primit si un pic mai devreme.Îmbrăcată ca de oraș, pantaloni scurți galbeni si un top negru. Și tocuri, de care a scăpat urgent.Locația arată ok, parca apartament cu 2 camere, în care era singură. Am plătit de la început, fără să ceară, pt o finalizare.Mers la baie, eu, ea bănuiesc că era deja dușată, deoarece in timpul acțiunii nu am simțit nimic olfactiv dubios.Baie cu cadă, în care, surpriză...zăcea niște sloboz lipit pe fundul căzii spre sifon. M-am spălat in capătul celălalt evitând zona cu problema. Întors în camera de lucru, cer si primesc oral neprotejat. Bun, cu scuipat mult, deep, lins toată pula. Nu ma tentează fk si nici cuni, deci nu initiez. Punem un cauciuc si începem normalul in misionar. Și gata, se strica treaba...au ma doare, nu da asa tare, impingea in contra timp sa nu pot fute deloc. O ridic de craci in sus, la care țipă că o doare. Bă, daca si eu am pulă sa sperii femeile, da-o dracu de treabă. Renunț, ca vad ca nici o speranță și o invit sa mi-o sugă pana ma termina cim. Eu in picioare la marginea patului, o iau de cap si ii fut gura, daca pizda n-am reușit. Adânc, cu gag reflex, o mai scuipă si ea, atât cât nimerea, ca mai mult se scuipa singură, ma razgandesc in privința cim-ului si cer faciala. E de acord, dar sa nu-i dau in ochi. Preia ea controlul, iar cof se transformă doar in puțin sloboz in jurul gurii, restul in gură. Fuge la baie sa decarteze, după ma duc si eu, si găsesc mai mulți copii in cadă. Mi-e clar ca fata nu știe să scuipe in wc.Ma igienizez asa cum pot, ma imbrac si dispar tot asa de repede cum am venit.Note, daca trebuie: Locație Ok, dar slobozul ala din cadă aduce o notă de 5. Fizic, 7, probabil sunt eu mai pretențios, dar țâțe lăsate, piele netonifiata, plus fața, care aia e din poze, nu are cum sa ia mai mult. Oral, de 8,5, cu deep corespunzător, facefuck si cim. Normal, 4, repetenta. Anal, nu am întrebat Gfe, nu pt asta m-am dus, deci nici ce sa notez nu am. Igiena, 8, nu am simțit nimic dubios, dar nici duș nu am vazut sa facă. Fumase înainte si nu a folosit apa de gură. 100 ron finalizarea. Nu-mi pare rau după bani, dar nici nu mai revin. 7
mihai2705 Reputație: 66 Postat August 7, 2018 Oras:Vitan Oras:Vitan Postat August 7, 2018 WooooW!!!! ❤❤❤ Superbaaaa ❤❤❤ Trebuie sa vin neaparat la tine 1
Vizitator madalina28 Reputație: 0 Postat August 8, 2018 Postat August 8, 2018 Buna , sunt disponibila astazi intre orele 12 - 22. 1
gogu80 Reputație: 922 Postat August 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 9, 2018 Ultima poza mai bine o pastrai pentru tine....:))))pizda de 50 de mii:))))
Vizitator madalina28 Reputație: 0 Postat August 10, 2018 Postat August 10, 2018 Ultima poza mai bine o pastrai pentru tine....:))))pizda de 50 de mii:)))) te as durind capul tare, sezi pe forum ca sa pui note la pizde si vreai sa stie lumea de tine, eu mai bine stiu ce sa pastrez si ce nu, ori trebuia sa te intreb pe tine ? 1
pustanu87 Reputație: 1431 Postat August 12, 2018 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat August 12, 2018 Cat de curand vreau sa-i fac o vizita Madalinei ptr ca am auzit ca face “lucrari” bune cu gura ! 1
cristiannn97 Reputație: 5 Postat August 14, 2018 Postat August 14, 2018 Vizitata azi Mădălina.Întâlnirea s-a stabilit telefonic și confirmata prin sms.Am plătit la început 1 ora,nu mi-a cerut. Locatie: 8.5 este un loc foarte liniștit cu atmosfera plăcută, apartament spațiosFizic:7.5 tate cam lăsate, piele ușor netonifiata, dar ca plus fundulGfe:9 încearcă sa vada daca iti place sa comunici cu ea, daca ii dai "acordul" este o foarte bună ascultătoare + ti se dedica și ca sfătuitor dacă ai nevoie, geme din când în când Oral:9 face deep, linge coaie, scuipa,o molfaie,fast slow cum vreiNormal:8 face un dute vino senzațional dacă și u iti dai silința,am pus-o misionar, capra și sta și deasupraAnal: Nu am intrebatIgiena:9 era destul de curațica, dezavantaj parul desfăcut, un pic neîngrijit De revenit, cu siguranță :* !!! 5
scorilo13 Reputație: 316 Postat August 16, 2018 Oras:București Oras:București Postat August 16, 2018 Revizitat Mădălina!serviciile sunt la fel. Mulțumit tare de oral, la normal trebuie sa ma ajung o data ca aproape ma terminase cu oralul și nu am apucat sa fut mai mult de 5 minute.Tind sa cred pe colegul care a găsit sperma in cada. Eu am intrat la baie după ce a făcut ea dus și era dezastru. Sper ca forumul sa fie o critica productiva pentru ea, consider un raport calitate(a serviciilor)/preț bun! 6
Vizitator madalina28 Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 Revizitat Mădălina!serviciile sunt la fel. Mulțumit tare de oral, la normal trebuie sa ma ajung o data ca aproape ma terminase cu oralul și nu am apucat sa fut mai mult de 5 minute.Tind sa cred pe colegul care a găsit sperma in cada. Eu am intrat la baie după ce a făcut ea dus și era dezastru.Sper ca forumul sa fie o critica productiva pentru ea, consider un raport calitate(a serviciilor)/preț bun!Buna , poti sa imi zici unde ai citit tu asa ceva , care colega a gasit in baie asta ?
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat August 17, 2018 Postat August 17, 2018 Călcat moldoveanca cu ceva timp in urmă. Stabilit întâlnirea prin sms cât și telefonic. Respectată, parca imi aduc aminte ca m-a primit si un pic mai devreme.Îmbrăcată ca de oraș, pantaloni scurți galbeni si un top negru. Și tocuri, de care a scăpat urgent.Locația arată ok, parca apartament cu 2 camere, în care era singură. Am plătit de la început, fără să ceară, pt o finalizare.Mers la baie, eu, ea bănuiesc că era deja dușată, deoarece in timpul acțiunii nu am simțit nimic olfactiv dubios.Baie cu cadă, în care, surpriză...zăcea niște sloboz lipit pe fundul căzii spre sifon. M-am spălat in capătul celălalt evitând zona cu problema. Întors în camera de lucru, cer si primesc oral neprotejat. Bun, cu scuipat mult, deep, lins toată pula. Nu ma tentează fk si nici cuni, deci nu initiez. Punem un cauciuc si începem normalul in misionar. Și gata, se strica treaba...au ma doare, nu da asa tare, impingea in contra timp sa nu pot fute deloc. O ridic de craci in sus, la care țipă că o doare. Bă, daca si eu am pulă sa sperii femeile, da-o dracu de treabă. Renunț, ca vad ca nici o speranță și o invit sa mi-o sugă pana ma termina cim. Eu in picioare la marginea patului, o iau de cap si ii fut gura, daca pizda n-am reușit. Adânc, cu gag reflex, o mai scuipă si ea, atât cât nimerea, ca mai mult se scuipa singură, ma razgandesc in privința cim-ului si cer faciala. E de acord, dar sa nu-i dau in ochi. Preia ea controlul, iar cof se transformă doar in puțin sloboz in jurul gurii, restul in gură. Fuge la baie sa decarteze, după ma duc si eu, si găsesc mai mulți copii in cadă. Mi-e clar ca fata nu știe să scuipe in wc.Ma igienizez asa cum pot, ma imbrac si dispar tot asa de repede cum am venit.Note, daca trebuie:Locație Ok, dar slobozul ala din cadă aduce o notă de 5.Fizic, 7, probabil sunt eu mai pretențios, dar țâțe lăsate, piele netonifiata, plus fața, care aia e din poze, nu are cum sa ia mai mult.Oral, de 8,5, cu deep corespunzător, facefuck si cim. Normal, 4, repetenta. Anal, nu am întrebatGfe, nu pt asta m-am dus, deci nici ce sa notez nu am.Igiena, 8, nu am simțit nimic dubios, dar nici duș nu am vazut sa facă. Fumase înainte si nu a folosit apa de gură. 100 ron finalizarea.Nu-mi pare rau după bani, dar nici nu mai revin. Buna , poti sa imi zici unde ai citit tu asa ceva , care colega a gasit in baie asta ? Răspunsul îl găsești în recenzia aceasta. Chiar de două ori a precizat acest aspect.Zi faină!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum