Mada28 Reputație: 86 Postat Iunie 29 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 29 Bună 😘 Disponibila pentru programări Link spre comentariu
Mada28 Reputație: 86 Postat Iulie 1 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 1 Disponibilă 14:00 -23:00 Link spre comentariu
Mada28 Reputație: 86 Postat Iulie 3 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 3 Disponibilă 😘 Link spre comentariu
GrumpyPapa Reputație: 26 Postat Iulie 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 3 On 8/4/2023 at 1:16 PM, Mada28 said: Disponibila pup 😛😛😛😛 Link spre comentariu
Mada28 Reputație: 86 Postat Iulie 4 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 4 Acum 23 ore, GrumpyPapa a spus: 😛😛😛😛 😛😛😛 Link spre comentariu
lovecim07 Reputație: 10 Postat Iulie 5 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 5 Am fost la ea acasă pentru prima dată la o altă adresă acum aproximativ un an și jumătate Astăzi primeste pe strada Uniri pe WhatsApp cere 250 de lei cu posibilitatea unui duș comun Împreună În practică dușul este prea mic și nu este loc pentru 2 persoane Am fost de acord cu un număr pentru 200 lei cu fin în gură Sunt sărutări pe gură Linsul ouălor, urechilor și penisului dă tot timpul Prima dată când sexul oral a fost mai bun cu un note de 9 A doua oară i-am simțit dinții, deși i-am spus despre asta A doua oară sexul Oralul a fost într-un nota de 7 a spus că vrea să-și găsească un apartament nou și acum ridică prețul la 250 de lei Cred că ar fi prea mult 1 Link spre comentariu
Mada28 Reputație: 86 Postat Iulie 5 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 5 1 oră în urmă, lovecim07 a spus: Am fost la ea acasă pentru prima dată la o altă adresă acum aproximativ un an și jumătate Astăzi primeste pe strada Uniri pe WhatsApp cere 250 de lei cu posibilitatea unui duș comun Împreună În practică dușul este prea mic și nu este loc pentru 2 persoane Am fost de acord cu un număr pentru 200 lei cu fin în gură Sunt sărutări pe gură Linsul ouălor, urechilor și penisului dă tot timpul Prima dată când sexul oral a fost mai bun cu un note de 9 A doua oară i-am simțit dinții, deși i-am spus despre asta A doua oară sexul Oralul a fost într-un nota de 7 a spus că vrea să-și găsească un apartament nou și acum ridică prețul la 250 de lei Cred că ar fi prea mult Ce-i prea mult ? 250 cu finalizare orală Tu alegi de vrei sau nu O să-mi schimb prețurile curând 👌 200 cu 300 Link spre comentariu
Mada28 Reputație: 86 Postat Iulie 7 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 7 Disponibilă Link spre comentariu
Mada28 Reputație: 86 Postat Iulie 21 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 21 Disponibilă 😘 Link spre comentariu
sorika80 Reputație: 597 Postat Iulie 21 Partajează Postat Iulie 21 Azi după experienta neplăcută cu Misha am fost la moldoveanca Mădălina programare pe WhatsApp și respectata de ambele părți ajuns în locație ma primit în pizda goală am stat puțin de vorbă ca nu o mai văzusem de vreo 2 sau 3 ani.la sâni 7,oral8,și la futai9. Mulțumesc Mădălina 😘😘😘❤ Link spre comentariu
Mada28 Reputație: 86 Postat Iulie 22 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 22 Acum 18 ore, sorika80 a spus: Azi după experienta neplăcută cu Misha am fost la moldoveanca Mădălina programare pe WhatsApp și respectata de ambele părți ajuns în locație ma primit în pizda goală am stat puțin de vorbă ca nu o mai văzusem de vreo 2 sau 3 ani.la sâni 7,oral8,și la futai9. Mulțumesc Mădălina 😘😘😘❤ Te mai aștept cu drag 😘 Link spre comentariu
Mada28 Reputație: 86 Postat Iulie 24 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 24 Disponibilă 😘 Link spre comentariu
Mada28 Reputație: 86 Postat Iulie 25 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 25 Bună disponibilă 😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum