Sari la conținut

In atentia domnului cu care m-am intalnit la iesirea din gang

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Din pacate in meseria fetelor nu prea e loc de mai mult. Chiar credeti ca fetele ies singure din lift ?

N-ar fi mai ok ca data viitoare sa parcati masina in rond? Nu de alta, dar baietii au tendinta sa mai lase cate un suvenir pe astea cu B 56.

Nu-i mult de mers, poate cateva sute de m, in orice directie, mai putin spre Unirii.

M-am gandit ca ar fi ok sa va scriu aici, din moment ce, in gluma intrebandu-va, "unde ati dat de ea?", ati raspuns "pe nimfomane".

Pt colegi: Eu doar am asistat la o "neintelgere" intre un domn si amicul unei fete. Posibil ca domnul sa fi intrecut niste bariere, iar ca replica, fata nu l-a mai primit.

• Like 3
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

La mine a fost invers...

I-am zis cuiva sa astepte in masină 1 minutel până cobor sa-mi cumpăr apa si apoi să sune la interfon unde ma vede ca intru.

Când am iesit din magazin, ma pomenesc cu altcineva care tot insista de ceva vreme să aibă o nouă intalnire cu mine...

Pe loc am văzut întreaga scenă si mi-am zis ca-i făcătură sau idiotenie maximă!

Cel care mă acostase gesticula plin de aplomb in fața mea, iar eu fiind constientă de situație priveam de sus cumva si păstram eleganța in exprimare...spunandu-mi in gand, ca cel care e martor la scenă are posibilitatea să imi observe totusi si mie limbajul corporal.

Dar nu, probabil că privirea lui a fost atrasă doar de "proxenetul" care ma certa ca nu făcusem suficienți bani în ziua respectivă... 😅

Aiurea! Clar că omul nu a dat nici un semn că mai doreste să urce...

Proastă am fost ca nu i-am tras o palmă ăluia din fața mea, după calmul afisat in discuție...îi întorceam spatele si era maximum! 😈

Tot in Rond a fost pățania mea...😕

• Like 11
  • Minus 26
Vizitator
Postat

Tot in rond l-am vazut pe Nicu de la Petrila.

Te credeam mai deștept , așa păreai , cred ca ar fi momentul să-ți vezi de treaba ta , nu de altceva dar poate se găsește unu’ să-ți futa una peste bot de mănânci cu paiu’

• Like 2
Vizitator
Postat

manca-ne-ar nicu da la petrila toata pula dupa ce iesim dan tania =))

Pentru tine este ușor sa vociferezi pe aici pentru ca nu te cunosc și n-am ce face , prosti nu sunteți , îl băgați pe fraieru’ asta mai tânăr la înaintare și el de deștept ce este nici nu se gândește ca îl cunosc , ca ne putem vedea pe strada , etc .

• Oras:Xxx
Postat

Pentru tine este ușor sa vociferezi pe aici pentru ca nu te cunosc și n-am ce face , prosti nu sunteți , îl băgați pe fraieru’ asta mai tânăr la înaintare și el de deștept ce este nici nu se gândește ca îl cunosc , ca ne putem vedea pe strada , etc .

Asta suna a amenințare de acvariu soto.

Tu scrii Nucule?

Vizitator
Postat

Asta suna a amenințare de acvariu soto.

Tu scrii Nucule?

Suna a Amenințare de la noi , fetele

Dacă l-ai cunoaște pe Alex ai înțelege ca nu e nevoie de un bărbat =))

• Oras:Timisoara
Postat

Nu am inteles despre ce e vorba, dar am vazut o amenintare clara la adresa cuiva: "daca-ti fute una peate bot mananci cu paiul"

Eu zic ca e de out total si definitiv.

Nu trebuiesc tolerate asemenea specimene, scursuri si japite ordinare care ameninta. Ban forever dupa parerea mea!

Asta e un forum de informare, nu o clica de mafioti jegosi care ameninta!!!

• Like 5
Vizitator
Postat

Nu am inteles despre ce e vorba, dar am vazut o amenintare clara la adresa cuiva: "daca-ti fute una peate bot mananci cu paiul"

Nu trebuiesc tolerate asemenea specimene, scursuri si japite ordinare care ameninta. Ban forever dupa parerea mea!

Ma Cunoști de undeva de ma faci mafeoata ? =))
  • Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Tu crezi ca îl interesează pe moderator părerea ta ?

Vrei sa vezi ca zic ce vreau eu și nu ma baneaza nimeni? =))

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Nici nu-mi doresc! Faceam referire la limbajul suburban pe care-l folosesti!

In realitate sunt o finuța , dar când cineva ma ataca in nenumărate rânduri ma apar și eu cum pot , ai înțeles ?

N-ai înțeles , ca te-ai băgat ca musca-n lapte pe aici și nici nu știi cu cine ai onoarea sa vorbești .

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Tu crezi ca îl interesează pe moderator părerea ta ?

Vrei sa vezi ca zic ce vreau eu și nu ma baneaza nimeni? =))

Pe pariu ca primesti ban? Scursurile si taraturile nu au ce cauta aici!

• Like 1
Vizitator
Postat

Hai sa vedem care primește ban =))

Cred ca îl Primești tu in locul meu , ce zici ? =))

Îți pui Ambiția cu mine ?

Vizitator
Postat

Retardatii ăștia ca Draper și Xoxo și măscăricii care strica topicele fetelor continuu si se bagă in seama peste tot merita ce e mai rău din partea tuturor !

• Minus 1
Vizitator
Postat

Ambitia cu o curva? No way! Cumpara-ti o viata!

Nu știu care dintre noi trebuie sa o facă =))

Hai ca te las ca se uita și clienții mei și chiar nu vreau să-mi zică iar ca îmi pun mintea cu toți idioții .

Postat

Mintea? Care minte?

Si apropo, idioata e fie-sa maica-tii care a fatat o curva!

Am incheiat stimati colegi!

Cine intra prea mult in polemica cu taraturile se identifica cu ele!

• Like 1
Postat

Mai ușor cu amenințările cum ca curvele cu sau fara pesti amenință ca pot bana membrii ca cu tot topicul moderat plătit daca îți fut eu un raport din fundul grădinii adminu te scutură mai pe față,mai discret sa stai in banca ta.

Tie nu ti-e rușine sau te crezi pe maidan?

• Like 1

• Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

Mai ușor cu amenințările cum ca curvele cu sau fara pesti amenință ca pot bana membrii ca cu tot topicul moderat plătit daca îți fut eu un raport din fundul grădinii adminu te scutură mai pe față,mai discret sa stai in banca ta.

Tie nu ti-e rușine sau te crezi pe maidan?

Ce dura esti, pe bune de nu..:)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...