Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 Nebunoooo ca ti-ai dat cu niste ulei pe picioare, ti-ai pus niste tocuri si ai facut poza intr-un apartament frumos nu te face de lux. Inca ai tarana sub unghii si iti sar greierii din calcaie. Ce sa îți cer ție? N-am ce ...O sa mori prost ...
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 Pe altele le doare sa vadă cu cine ma fut eu =))
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 Ți-aș trimite o poza da mi-e ca înnebunești =))
smardoiala Reputație: 5 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:buzau Oras:buzau Postat Aprilie 14, 2018 sa innebunesc daca innebunesc
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Aprilie 14, 2018 Fa tu ești proasta rău , tu stai sa faci ce aici ? Sa vezi cu cine ma fut ? Sau ce cauți ?Proasta-i ma-ta țăranco. Vorbește frumos ca ii găsesc fb după poza si ai belit-o. Deocamdată ete aruncam un ochi, mai fii nerespectuosa ca belești pula nu o mai sugi si&ti înfig si piciorul in curi ala răpănos cat sfecla.Vezi țăranco ca tu greșești persoana cu care sa te obrăznicești
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Aprilie 14, 2018 Auzi la ea ma uit la cine fute...tot București si tot banatul aurolaco. Primiti si note pt cata mwe ieiProasta ii frate defecta asta
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 Proasta-i ma-ta țăranco. Vorbește frumos ca ii găsesc fb după poza si ai belit-o. Deocamdată ete aruncam un ochi, mai fii nerespectuosa ca belești pula nu o mai sugi si&ti înfig si piciorul in curi ala răpănos cat sfecla.Vezi țăranco ca tu greșești persoana cu care sa te obrăzniceștiMa cam pis pe tine unde ma găsești tu pe mine , ai înțeles ? Aici nu este vorba de mine , mi se rupe mine ca o găsești pe mama sau pe tata sau pe cine vrei ty Ce o sa le spui ? Faci un Facebook fake și le explici ca exista un forum unde fac ce ? O sa te creadă cine ? =)) Stai dracu in banca ta . Te ignor, ingnora-ma . Ca văd ca tot cauți anturaj cu mine da nu îți iese , îl cauți de mult =))
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 Acuma trebe sa caut cum o bag pe ratata asta la ignore
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 Va recomand cu caldura sa faceți aceleași lucru =)) 1
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Aprilie 14, 2018 Ma cam pis pe tine unde ma găsești tu pe mine , ai înțeles ? Aici nu este vorba de mine , mi se rupe mine ca o găsești pe mama sau pe tata sau pe cine vrei ty Ce o sa le spui ? Faci un Facebook fake și le explici ca exista un forum unde fac ce ? O sa te creadă cine ? =)) Stai dracu in banca ta . Te ignor, ingnora-ma . Ca văd ca tot cauți anturaj cu mine da nu îți iese , îl cauți de mult =))Pai daca mai zici odată proastă si ca te pisi pe mine se pisa toți care te-au muit pe ma-ta, tactu si de Gabriel ma acul personal. Si pun unu sa îți fută doua palme peste ochi făcând programare pana sa apuci sa carait după peste si la plecare sa se pișe pe toată fața ta, ma înțelegi Nu îți aveam treabă si o sg data daca mai vb jignitor cu mine vezi tu ce stiu sa fac :) si repede si ascuns si clean
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Aprilie 14, 2018 Acuma trebe sa caut cum o bag pe ratata asta la ignoreRatată e cățeaua proasta ce a fătat o handicapata ca tine jerpelito
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 femeia e proasta in continuare sa moara jean
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 e timpul pentru pozele in leopard fara fata blurata
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 ai sters poza cu gabriel, pisicuts futetear lumea in gura noroc ca am salvat eu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Aprilie 14, 2018 Da-o dracu de curvă proastă si leșinata de foame mai Xo care a venit ea de la țara sa sugă stomeleagul la toți si se apuca sa ma insulte fara sa ii fi facut nimic doar ca are draci ca alții ii întorc roata cu tot ce face ea mizerabil.Ce sa mai pui? Cretina și-a pus singura poze îmbrăcată de produs cu moaca chiar si eu am salvate câteva. Toată lumea ii știe muianu ala eșuat, de arată constipată din 1900 toamna, plus grețuri si o mutra acra plus sprâncene de cocalareasa cu carioca. Bine a făcut ca m-a băgat la ignore, atata lucru a dus-o capul. Ca eu chiar o calcam pe cap daca mai întrecea măsură cu mine
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 da-o ca-mi bag pula in ma-sa daca nu o fac eu pa curva sa stea la ea acolo pa toping sa dea doar up
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 ALE DRAQ LAICI ARE FIGURI PA ELE FA ZDRENTELOR , INES TANIA SI DELIA , AICI EU SUNT PUTEREA COMPRENDE ?
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 A DRAQ ARE LANT LA GAT CU INITIALELE ND DE LA NICU DRAGU HAHAHAHAHACE RUPTAAAAAAAAA 1
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Aprilie 14, 2018 A DRAQ ARE LANT LA GAT CU INITIALELE ND DE LA NICU DRAGU HAHAHAHAHACE RUPTAAAAAAAAAUite bebelușule ce îți da mami Rozi ca sa lecturezi. Have fun! Xo xo xohttp://nimfomane.com/forum/topic/98627-totul-despre-denisarond-aka-tanya/
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Aprilie 14, 2018 Si sa nu uitam ca rozi are o copie după cazierul ei penal, dar fiind femeie cumsecade care își vede de ale ei nu a postat-o cu numele tuturor inculpaților după cr vita de mai sus a jignit-o fără motiv.
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 Si sa nu uitam ca rozi are o copie după cazierul ei penal, dar fiind femeie cumsecade care își vede de ale ei nu a postat-o cu numele tuturor inculpaților după cr vita de mai sus a jignit-o fără motiv. acum citesc, eu am dosarul ala cu toti inculpatii , rupta si-a sters numele ei sus anghel denisa andreea dar numele tuturor nu le-as sters din detaliile de mai jos =)) e proasta cu spume
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Aprilie 14, 2018 acum citesc, eu am dosarul ala cu toti inculpatii , rupta si-a sters numele ei sus anghel denisa andreea dar numele tuturor nu le-as sters din detaliile de mai jos =)) e proasta cu spumeFa tu printscreen la prima pagină sa nu dispară topicul ca Toxică le are pe alt PC si ii e lene sa facă din dNou.Noapte buna si vise pufoase :)
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 bag pula in ea de zdreanta eu am timp da ea ? am dat up, nu era nimic nou acolo.. mi-a povestit ea totul cand credea ca sunt altcineva :)).. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum