Sari la conținut

In atentia domnului cu care m-am intalnit la iesirea din gang

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nebunoooo ca ti-ai dat cu niste ulei pe picioare, ti-ai pus niste tocuri si ai facut poza intr-un apartament frumos nu te face de lux. Inca ai tarana sub unghii si iti sar greierii din calcaie.

Ce sa îți cer ție? N-am ce ...

O sa mori prost ...

Vizitator
Postat

Pe altele le doare sa vadă cu cine ma fut eu =))

Vizitator
Postat

Ți-aș trimite o poza da mi-e ca înnebunești =))

Vizitator
Postat

Mai rău decât ești , gen .

• Oras:Xxx
Postat

Fa tu ești proasta rău , tu stai sa faci ce aici ?

Sa vezi cu cine ma fut ? Sau ce cauți ?

Proasta-i ma-ta țăranco. Vorbește frumos ca ii găsesc fb după poza si ai belit-o. Deocamdată ete aruncam un ochi, mai fii nerespectuosa ca belești pula nu o mai sugi si&ti înfig si piciorul in curi ala răpănos cat sfecla.

Vezi țăranco ca tu greșești persoana cu care sa te obrăznicești

Postat

Auzi la ea ma uit la cine fute...tot București si tot banatul aurolaco. Primiti si note pt cata mwe iei

Proasta ii frate defecta asta

Vizitator
Postat

Proasta-i ma-ta țăranco. Vorbește frumos ca ii găsesc fb după poza si ai belit-o. Deocamdată ete aruncam un ochi, mai fii nerespectuosa ca belești pula nu o mai sugi si&ti înfig si piciorul in curi ala răpănos cat sfecla.

Vezi țăranco ca tu greșești persoana cu care sa te obrăznicești

Ma cam pis pe tine unde ma găsești tu pe mine , ai înțeles ?

Aici nu este vorba de mine , mi se rupe mine ca o găsești pe mama sau pe tata sau pe cine vrei ty

Ce o sa le spui ?

Faci un Facebook fake și le explici ca exista un forum unde fac ce ?

O sa te creadă cine ? =))

Stai dracu in banca ta .

Te ignor, ingnora-ma .

Ca văd ca tot cauți anturaj cu mine da nu îți iese , îl cauți de mult =))

Vizitator
Postat

Acuma trebe sa caut cum o bag pe ratata asta la ignore

Vizitator
Postat

Va recomand cu caldura sa faceți aceleași lucru =))

post-241874-0-00238900-1523742714_thumb.png

• Like 1
Postat

Ma cam pis pe tine unde ma găsești tu pe mine , ai înțeles ?

Aici nu este vorba de mine , mi se rupe mine ca o găsești pe mama sau pe tata sau pe cine vrei ty

Ce o sa le spui ?

Faci un Facebook fake și le explici ca exista un forum unde fac ce ?

O sa te creadă cine ? =))

Stai dracu in banca ta .

Te ignor, ingnora-ma .

Ca văd ca tot cauți anturaj cu mine da nu îți iese , îl cauți de mult =))

Pai daca mai zici odată proastă si ca te pisi pe mine se pisa toți care te-au muit pe ma-ta, tactu si de Gabriel ma acul personal. Si pun unu sa îți fută doua palme peste ochi făcând programare pana sa apuci sa carait după peste si la plecare sa se pișe pe toată fața ta, ma înțelegi

Nu îți aveam treabă si o sg data daca mai vb jignitor cu mine vezi tu ce stiu sa fac :) si repede si ascuns si clean

Postat

Acuma trebe sa caut cum o bag pe ratata asta la ignore

Ratată e cățeaua proasta ce a fătat o handicapata ca tine jerpelito

Postat

Da-o dracu de curvă proastă si leșinata de foame mai Xo care a venit ea de la țara sa sugă stomeleagul la toți si se apuca sa ma insulte fara sa ii fi facut nimic doar ca are draci ca alții ii întorc roata cu tot ce face ea mizerabil.

Ce sa mai pui? Cretina și-a pus singura poze îmbrăcată de produs cu moaca chiar si eu am salvate câteva. Toată lumea ii știe muianu ala eșuat, de arată constipată din 1900 toamna, plus grețuri si o mutra acra plus sprâncene de cocalareasa cu carioca.

Bine a făcut ca m-a băgat la ignore, atata lucru a dus-o capul. Ca eu chiar o calcam pe cap daca mai întrecea măsură cu mine

Postat

Si sa nu uitam ca rozi are o copie după cazierul ei penal, dar fiind femeie cumsecade care își vede de ale ei nu a postat-o cu numele tuturor inculpaților după cr vita de mai sus a jignit-o fără motiv.

Postat

Si sa nu uitam ca rozi are o copie după cazierul ei penal, dar fiind femeie cumsecade care își vede de ale ei nu a postat-o cu numele tuturor inculpaților după cr vita de mai sus a jignit-o fără motiv.

acum citesc, eu am dosarul ala cu toti inculpatii , rupta si-a sters numele ei sus anghel denisa andreea dar numele tuturor nu le-as sters din detaliile de mai jos =)) e proasta cu spume

Postat

acum citesc, eu am dosarul ala cu toti inculpatii , rupta si-a sters numele ei sus anghel denisa andreea dar numele tuturor nu le-as sters din detaliile de mai jos =)) e proasta cu spume

Fa tu printscreen la prima pagină sa nu dispară topicul ca Toxică le are pe alt PC si ii e lene sa facă din d

Nou.

Noapte buna si vise pufoase :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...