rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Aprilie 14, 2018 Ce dura esti, pe bune de nu..:)Nu-s, însă sa se aibă in calcul un simt al măsurii si mai cu seamă eu chiar coborâsem in grădină sa imi mânc prânzul la aer.
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 eam dat eu raport dao in gatu masii da curva da lux 1
legionarul Reputație: 534 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 14, 2018 M-am temut o secunda ca pe mine vreti sa ma raportati! :)
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 nu pe tine, pe laica aia si pe nicu
earer15 Reputație: 78 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 Mai ușor cu amenințările cum ca curvele cu sau fara pesti amenință ca pot bana membrii ca cu tot topicul moderat plătit daca îți fut eu un raport din fundul grădinii adminu te scutură mai pe față,mai discret sa stai in banca ta.Tie nu ti-e rușine sau te crezi pe maidan?traiasca Capitanu!
earer15 Reputație: 78 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 Au ajuns prostituatele sa amenințe cu bănari recenzori. Cum sa nu..tiganca extremista!
earer15 Reputație: 78 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 Retardatii ăștia ca Draper și Xoxo și măscăricii care strica topicele fetelor continuu si se bagă in seama peste tot merita ce e mai rău din partea tuturor !du-te invartindu-te,prostituato!Tenye sau cum te-o chema,tiganco
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 du-te invartindu-te,prostituato!Tenye sau cum te-o chema,tigancoȚiganca sunt , m-ai prins ! =))
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 ai vrea tu sa fii tiganca, esti doar o cioara =)) 1
cerrone Reputație: -1104 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 14, 2018 Puteti sa dati un milion de rapoarte, trio-ului guraliv si obraznic nu i se va intampla nimic.Si nu numai lor.Unii primesc BAN pentru chestii **spam editat**e ( cica troll) iar altii si altele, pentru fapte mult mai grave, nu au nicio apasare.Cum se spune, c'est la vie toujours parchive ! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 A zburat puiu' cu ata... Ce sa-i faci, eu am cerut lock imediat dupa postare. Ne mutam cu vechiul DG( discutii degenerate), de la DG(discutii generale), si pe aici. Las' ca si asa avea nevoie de o reimprospatare Orientare & Consiliere. Ia uite, mai suna si ca la psiholog. :pope L-am bagat si pe asta, ca-s enorias in "trening". 2
earer15 Reputație: 78 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 ai vrea tu sa fii tiganca, esti doar o cioara =)) :snap
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 ai vrea tu sa fii tiganca, esti doar o cioara =))Așa neagră sunt ca noaptea nu ma vezi =)) 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 Hai ca am futut topicul omului aiurea cu niște ratați . 1 1
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Aprilie 14, 2018 Hai ca am futut topicul omului aiurea cu niște ratați .Dar te auzi in schimb, sonoră ești.
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 singura ratata esti tu fa, rupto da pula
earer15 Reputație: 78 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 singura ratata esti tu fa, rupto da puladaca nu esti curvar,e ok.
alex1199 Reputație: -505 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 14, 2018 Cei mai multi dintre voi nu stiti. In iuni/iulie 2017 am fost prima si singura data la Denisa. Dupa ce mi-am rezolvat problema, am zis sa fac o fapta buna atat pentru ea cat si pentru forumisti. I-am spus de forum, i-am spus cum sa-si faca cont, i-am aratat unde sa deschida topic si i-am spus cam ce trebuie sa contina primul post din topic.Pe Nicu l-am vazut de atunci dar nu am stiut ce este cu el.Peste 1-2 luni Denisa si-a adus o noua colega, Ayda. Am fost si la ea. Am aflat ca fetele platesc 400 lei pe zi chirie pentru un apartament de pe bd. Unirii. Cu alte cuvinte, chiria era platita doar de Ayda, prieten din copilarie cu Denisa. Cand am iesit din bloc, l-am vazut iar pe Nicu si am facut legaturile. Eu merg la curve ca sa o fut pe curva, nu pe peste/iubit/bodyguard. Nu m-a deranjat cu nimic prezenta lui pe bacuta din fata blocului si nici ca o fraiereau pe cealalta fata.Intre timp, Denisa s-a inhaitat cu cele 2 bagaboante, Ines, cea cu fruntea lata, si Delia pe care acum cativa ani o luai din centrul vechi cu 50 de lei. Au inceput sa o atace pe vistantric in haita. Acum, cand si ele sunt atacate de altii, nu le mai place. Va las aici mesajul primit de la ea. Mesajul acesta, impreuna cu informatii despre ea si nicu au ajuns la un prieten sus pus in politie. Luni vor fi facute toate formalitatile.
Vizitator zeus2014 Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 Ma Cunoști de undeva de ma faci mafeoata ? =))scrie presa de tine http://adevarul.ro/locale/hunedoara/marturia-elevei-prostituata-dragul-iubitului-ajuns-adolescenta-14-ani-cea-mai-cautata-dama-companie-1_5759f7ed5ab6550cb8cea1f5/comment/1926549.html
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 Cei mai multi dintre voi nu stiti. In iuni/iulie 2017 am fost prima si singura data la Denisa. Dupa ce mi-am rezolvat problema, am zis sa fac o fapta buna atat pentru ea cat si pentru forumisti. I-am spus de forum, i-am spus cum sa-si faca cont, i-am aratat unde sa deschida topic si i-am spus cam ce trebuie sa contina primul post din topic.Pe Nicu l-am vazut de atunci dar nu am stiut ce este cu el.Peste 1-2 luni Denisa si-a adus o noua colega, Ayda. Am fost si la ea. Am aflat ca fetele platesc 400 lei pe zi chirie pentru un apartament de pe bd. Unirii. Cu alte cuvinte, chiria era platita doar de Ayda, prieten din copilarie cu Denisa. Cand am iesit din bloc, l-am vazut iar pe Nicu si am facut legaturile. Eu merg la curve ca sa o fut pe curva, nu pe peste/iubit/bodyguard. Nu m-a deranjat cu nimic prezenta lui pe bacuta din fata blocului si nici ca o fraiereau pe cealalta fata.Intre timp, Denisa s-a inhaitat cu cele 2 bagaboante, Ines, cea cu fruntea lata, si Delia pe care acum cativa ani o luai din centrul vechi cu 50 de lei. Au inceput sa o atace pe vistantric in haita. Acum, cand si ele sunt atacate de altii, nu le mai place. Va las aici mesajul primit de la ea. Mesajul acesta, impreuna cu informatii despre ea si nicu au ajuns la un prieten sus pus in politie. Luni vor fi facute toate formalitatile.Bed boy ,ha ? =)) Bre , tu nu știi și n-ai sa știi in viața ta ce era cu mine sau cu Ayda sau cu pula mea , Claro ? Auzi bă se bagă el pentru Vistantric , bine ca ai spus , no , sa fi pe faza boss =)) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 S-o căutați pa Cristina aia ce scrie acolo dă ea =)) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 Când o sa am in viața mea vreun gagiu pe care îl cheamă Marius , Marcel , Viorel , Ionel , Gheorghiță , Codruț sau Mitrut o sa ma spânzur =)) 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 14, 2018 Nu am inteles despre ce e vorba, dar am vazut o amenintare clara la adresa cuiva: "daca-ti fute una peate bot mananci cu paiul"Eu zic ca e de out total si definitiv.Nu trebuiesc tolerate asemenea specimene, scursuri si japite ordinare care ameninta. Ban forever dupa parerea mea!Asta e un forum de informare, nu o clica de mafioti jegosi care ameninta!!!sunt perfect de acord. Si eu am tot fost amenintat..
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 sunt perfect de acord. Si eu am tot fost amenintat..SARACU’ DE TINE , CHIAR ÎMI E MILA , JUR CÂND AI BĂTUT-O PE FATA AI CUM A FOST ? DAR CÂND NE SUNAI ȘI NE AMENINTAI SA ÎȚI DAM PLUSURI CA DACĂ NU ÎȚI CUMPERI CARTELE ȘI NE SUNI SA NE DAI TEPE ? CUM O FOST ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum