Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2018 Postat Aprilie 16, 2018 Buna eu sunt Carla , o tanara super draguta cu aspect placut si linistitor te astept pe tine dragul meu sa petrecem clipe de neuitat in locatia mea tin sa mentionez ca locuiesc singura iar discretia este maxima daca te simti obosit stai linistit reglam, daca ai chef de nebuni nu ezita sunt aici sa petrecem clipe de neuitat indrazneste si sunama si voi avea grija ca tu sa fi ok ðŸ Locatia mea se afla la DRISTOR (CALEA DUDESTI) 💶PRETUL ESTE :100 FINALIZAREA 150 ORA SERVICIILE SUNT : sex oral protejat/neprotejat cu finalizare orala/corporala /in functie de igiena,normal protejat,Fk,69,cunnilingus,masaj erotic+++ mici fantezi & alte surprize Nu practic deplasarea la hotel sau domiciliul clientului Contact: 0784482719Va pup cu drag a voastra Carla in forma maxima de un blowjob perfect
claradristor Reputație: 10 Postat Aprilie 18, 2018 Postat Aprilie 18, 2018 sa-mi sugi tu pula ca am eu ce ai zis tu mai sus????
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2018 Postat Aprilie 18, 2018 Doamne cata incultenie =)))))
Postări Recomandate